Seeya sarkanais Coupe (M52B28)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right
Sūdīgi ka apskādēji. Bet patīk auto! Domā driftā braukt?
tas ir domāts vel papildus katrā pusē pa vienai 8 un 9 detaļai no bildes kuru pievienoju? vai divas 7? es īsti nesaprotu...Burvis rakstīja:Par bloķi Tev jājautā jūzerim kristiano. Viņš tajā vakarā bija pie stūres un ir galvenais bloķu skrūvētājs Viņam pašam ir 2 + 2 šaibas, ja man atmiņa neviļ
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ne auto ir smuks pec velna, un iet tiesam ka velns iekapu, pabraucu, nobijos, izkapu :d pietiks japieros pie sava par visiem 100 un tad var kko tadu :) Bet nu ja, auto tiesam labs, iet labi, nekas negrab, ne4ikst, izplude nemaz tik skalja nav :P un kopsumma tiesam forsh autinjs :)
Sasmējos ;Diekapu, pabraucu, nobijos, izkapu :d pietiks
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Šī gan jau manējā. :PSeeya rakstīja:Bilde no sezonas noslegshanas pasakuma, thanks to Anetiite I guess!
šis smuks, ievērtēju Zelta rudenī, un kā pirmo huligānu pie Raganas ligzdas īsts un autentisks beha :):):) tiešām ar to hidraulisko roceni nevar iziet TA? Šito es nezināju.
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
Nop taadas rocenes nav atljautas :)
Tos kloķus var likt priekš trases auto nevis priekš ikdienas auto. Skats nekāds.
BMW
8 un 9 un viilee detalju nr 10.Jānis.P rakstīja:Sūdīgi ka apskādēji. Bet patīk auto! Domā driftā braukt?
tas ir domāts vel papildus katrā pusē pa vienai 8 un 9 detaļai no bildes kuru pievienoju? vai divas 7? es īsti nesaprotu...Burvis rakstīja:Par bloķi Tev jājautā jūzerim kristiano. Viņš tajā vakarā bija pie stūres un ir galvenais bloķu skrūvētājs Viņam pašam ir 2 + 2 šaibas, ja man atmiņa neviļ
1.Lielakajai daljai kas vizinajushies ar maniim - patiik MANI klokji :Ddaemon rakstīja:Tos kloķus var likt priekš trases auto nevis priekš ikdienas auto. Skats nekāds.
2.Vismaz izskatas orgjinali nevis ka lielakai daljai
3.Nepatiik uzklausiit shadu kritiku, jo vinja manuprat ir GALIGI garaam
1. Tie kas vizinās ar tevīm nez vai teiks, ka slikti izskatās
2. Nu nez vai šis izskatās un ir oriģināli: 3. Un kas kritikai vainas? Nez vai gluži garām. Par tēmu jau ir.
Sakarīgam BMW salikti tādi pribambasi. Bet nu katram sava gaume. Par to nestrīdos.
2. Nu nez vai šis izskatās un ir oriģināli: 3. Un kas kritikai vainas? Nez vai gluži garām. Par tēmu jau ir.
Sakarīgam BMW salikti tādi pribambasi. Bet nu katram sava gaume. Par to nestrīdos.
BMW
Tavu viedokli Tvnet un delfi komentāru lapas gaida atplestām rokām
seeya, salona viss ir kā vajag... fuck `em all!
+1 hoodie sheit, sakopts salons ar daziem sporta elementiem, domaju ka ir tiesi laika + ja patik mazliet patrakot, bet savadak tas atrumparslegs ir elligi erts,cik nu dabuju pabraukt, un rocene - nu tas ir vnk jautri
Pārslēgu neesmu nekad provējis, bet iedomājoties, liekas patīkami ērts
Par ērtumu nestrīdos. Varētu būt tiešām ērts, bet salona kopskatam tā bišk netā.
Bet nu kā jau minēju... katram savs auto, uzskati un gaume par to.
Kopskatā BMW simpātisks. :)
P.S. Neapvainojies! Neesmu domājis tieši par tevi. Tas tā vispārēji.
Bet nu kā jau minēju... katram savs auto, uzskati un gaume par to.
Kopskatā BMW simpātisks. :)
Pēc tava komentāra spriežot tev laikam arī netraucētu un liktos labi ja panelī būtu iesprausts puļķis kas braucot kustās un urķē degunu. Ir vienkārši cilvēki kam patīk salonā salikt visādus pribambasus, dekorējumus un viņiem tas liekās pievilcīgi un labi.HoodieBro rakstīja:Tavu viedokli Tvnet un delfi komentāru lapas gaida atplestām rokām
P.S. Neapvainojies! Neesmu domājis tieši par tevi. Tas tā vispārēji.
Pēdējais labojis daemon - 10 Nov 2012, 14:46, kopā labots 1 reizi.
BMW
pētiju un liki aizdomāties, man arī liekas ka kautkas tur neiet kopā protams nav tā ka nepatīk, man viedoklis šoreiz ir neitrāls. Bet kautkā liekas ka šitiem kloķiem superīgi ietu klāt kāda sporta baranka ar izvirzijumu, un kautkas vel uz to pusidaemon rakstīja:Par ērtumu nestrīdos. Varētu būt tiešām ērts, bet salona kopskatam neder.
Bet nu kā jau minēju... katram savs auto un gaume.
Taisnība. Tad ir toč kāda sporta baranka jāuzliek un vēl kaut kas. Vienīgi tad tas vairāk vilks uz trases auto.
BMW
Tikai plusi no manis par to salonu un visu auto kā tādu
nu jā, bet nejau uzreiz trases auto, jo reāli šis aparāts cik noprotu ir ielu slīpētājs, un tas piedotu reāli kā saka odziņu, brutāls krāmējamais aparāts no kā mūk tantiņas un tādā garādaemon rakstīja:Taisnība. Tad ir toč kāda sporta baranka jāuzliek un vēl kaut kas. Vienīgi tad tas vairāk vilks uz trases auto.
+1 par salonu, tie, kas uzskata, ka rocene ir jānovelkt tikai parkingā, tā arī nesapratīs priekš kam vajag tādus krāmus..
Salons izskatās super ērts slīpēšanai pa ielām, uzskatu, ka ar hidro roceni nav jābūt tā, ka tam uzreiz ir jāpārtop par trases auto, kā jau teicu, kas ikdienā neslīpē, tas nesapratīs!
+++ hoodie..
Salons izskatās super ērts slīpēšanai pa ielām, uzskatu, ka ar hidro roceni nav jābūt tā, ka tam uzreiz ir jāpārtop par trases auto, kā jau teicu, kas ikdienā neslīpē, tas nesapratīs!
+++ hoodie..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right