JānisK e36 318
Nē nu labi, vnk domāju, ja Tev krāsa par velti nenāk, tad labāk to naudu ieguldījis priekš kaut kā cita noderīgāka.
sita krasa kada tgd ir bmw man izmaksaja gandriz neko bijapalikusi melna krasa un perles visaadas utt : )
redzi man mekris bija sonedel nokrasot auto lai ir viena krasa un lai var aizbraukt ar vinju uz jurmalu
redzi man mekris bija sonedel nokrasot auto lai ir viena krasa un lai var aizbraukt ar vinju uz jurmalu
Auto krāsošana ,piekrāsošana,pulēšana un citi darbi saistīti ar auto virsbūvi Saldas cenas,Rīga ,Pārdaugava 22022269
kas tad tā pa eksperimentēšanu no otras puses skatoties, tāpat ar hujova nokrāsotu un matētu, nesastelētu mašīnu tāpat neredzēsi kurš tonis labi izskatās, jo šadā paskatā un krāsojumā neviena neizskatīsies labi.
Nekas personisks, bet liekot reklāmu, ka nodarbojies ar auto krāsošanu un rādot darbu, kurš pašam nepatīt, nenesīs lielus biznesa augļus. Būtu pateicis, ka nepatīk gala rezultāts un sakrāsojis nākamnedēļ melnu. Tad arī atrādītu, ja patiktu!
Bet arī darbs, taks to visu nomatēt, atkal aplimēt visu u.t.t. psc.
nekas traks nav...
nekas tapat auto vel buvejas augsha..... ielikshu kvalitatiivas bildes ar gala rezultatu. zb
nekas tapat auto vel buvejas augsha..... ielikshu kvalitatiivas bildes ar gala rezultatu. zb
Auto krāsošana ,piekrāsošana,pulēšana un citi darbi saistīti ar auto virsbūvi Saldas cenas,Rīga ,Pārdaugava 22022269