Odzes compact's
Paldies
mest mieru noteikti netaisos tuvākajā laikā
bildes būs vajag tik paciesties... ar tām man neiet tik raitikā ar skrūvēšanu
mest mieru noteikti netaisos tuvākajā laikā
bildes būs vajag tik paciesties... ar tām man neiet tik raitikā ar skrūvēšanu
Gaidam, gaidam
visdrīzāk jau ka lielākie darbi notiks pa ziemu.
P.s. var piedāvāt 2.8 vai 3.0 kloķeni
visdrīzāk jau ka lielākie darbi notiks pa ziemu.
P.s. var piedāvāt 2.8 vai 3.0 kloķeni
Eļļas filtra korpusu arī mainīsi?
Un katrus 10-12k km ņemt nost ieplūdi, lai eļļu nomainītu? Vai tomēr eļļas filtra korpusa maiņa to neatrisinātu?
dogMa rakstīja:Un katrus 10-12k km ņemt nost ieplūdi, lai eļļu nomainītu? Vai tomēr eļļas filtra korpusa maiņa to neatrisinātu?
Šim jau ir alumīnija korpus. Vai ir domāts par M3 eļļas filtra korpusu ar vissu eļļas dzesēšanas radiātoriņu?.
e36
Sapratu savu vainu, viss ok
10-12k km var braukt ar ikdienas auto.dogMa rakstīja:Un katrus 10-12k km ņemt nost ieplūdi, lai eļļu nomainītu? Vai tomēr eļļas filtra korpusa maiņa to neatrisinātu?
par cik šis autiņš biežāk redz redlainu nekā citus apgriezienus, tad eļļa tiek mainīta ik pa 5-6k km
ar filtra korusu visam vajadzētu būt ok, bet nu kad liks tad redzēs kas un kā
Labvakar BIEDRI
Compactam vēljoprojām nekas jauns nav sadarīts jo nevaru vien beigt lasīt kopā vajadzīgās detaļas, bet esmu jau finiša taisnē ar detaļām lai varētu beidzot ķerties klāt kam interesantākam
compacts bij aizbraucis līdz TA un dabūja to uz mēnesi
te pāris svaigākas un kvalitatīvākas bildes ar
un te neliela slēptā reklāma
Compactam vēljoprojām nekas jauns nav sadarīts jo nevaru vien beigt lasīt kopā vajadzīgās detaļas, bet esmu jau finiša taisnē ar detaļām lai varētu beidzot ķerties klāt kam interesantākam
compacts bij aizbraucis līdz TA un dabūja to uz mēnesi
te pāris svaigākas un kvalitatīvākas bildes ar
un te neliela slēptā reklāma
Prasās ļoti daudz kas vēl
pašam gan sliekšņu uzlikas būtu pēdējais ko likt. pa priekšu vajadzētu moldingus, aizmugurējo m bamperi un spoguļus.
pašam gan sliekšņu uzlikas būtu pēdējais ko likt. pa priekšu vajadzētu moldingus, aizmugurējo m bamperi un spoguļus.
un kad sakrāmēs dzinēju tad vispār kosmoss būs :)
Nu nezin, tie m-spoguļi ir tādi mānīgi, maz ko redz viņos, čomam savu laik bija kupeja ar šiem, braucot nenormāli jābolās lai ko redzētu. Parastie vismaz normāli bildi rāda Tās manas domas.
Un kompotiņš tiešām skaists veiksmi darbos ap viņu
Un kompotiņš tiešām skaists veiksmi darbos ap viņu
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
ja ///m spoguļi ir OEM tad nav nekāda vaina jo tiem ir sfēriski stikli. podM nemaz neapsveru domu likt. tajos gan nekoneredz
Sakarā ar darba vietas maiņu šis compact's iet uz tirgošanu
ja interesē tad PM vai 28310818 bet lēti nebūs.
šodien izieta TA un ir līdz 19.09.2014.
par pār'jo visu daudz maz var izlasīt manā topikā.
ja interesē tad PM vai 28310818 bet lēti nebūs.
šodien izieta TA un ir līdz 19.09.2014.
par pār'jo visu daudz maz var izlasīt manā topikā.
Iekš ss.lv vēl nelikšu jo gribu lai aiziet labās rokās kkur te pat forumā.
cena ~ 1800ls. var mainīties no komplektācijas.
cena ~ 1800ls. var mainīties no komplektācijas.
Ja man nebūtu e36, noteikti šo izskatītu kā vienu no variantiem. Auto bez zemūdens akmeņiem.
Nice , bet man kkā prasās to āķi nahranizēt !
Skumīgi ,ka turpmākie plāni izpaliek. Nopirks kāds jefiņs ,nojās pusgada laikā,kā tas notiek bieži ar smukiem e36.