manS Beha!
Tuvāko dienu laikā tiks pārbaudīts!.. :)north69 rakstīja:ar to abarotu leekaasanu paarbaudi iepluudes kolektoru ,noteikti plaisa kaut kur,tas arii var buut iemesls kaapeec abaroti lekaabembists rakstīja:Labs vakars!
Pa lielam nēsmu nemaz ticis skaidrī'bā! :(
1)Problēmas:
*Kādēļ lēnu braucot, bet ļoti reti uz pāris sekundēm stūre paliek kā gazikam (pazūd pastiprinātājs)?
*Neesmu ticis skaidrība ar apgriezieniem un nelekšanu! Patēriņš ir palicis normāls, bet šodien uz brīdi atkal nedauz raustijās apgriezieni- kādas pāris dienas bija miers. Taču piešķilt siltu motoru tā pagrūtāk, ir reizes kad var un kad tikai ar 3 vai 4 reizi un td pat labu laiku pagriežot. Ja pareizi esmu ievērojis ar aukstu nav problēmu! Pielika piePC un vis ir ok! Zonde strādā idejāli, gaisa masas mērītājs arī, sprauslas ari visu špricē kā nākas. Kloķenes devējs vesels, bet teica lai samaina, varbūt tas taisa kādus brīnumus, bet nekas nemainijās! Pie svecēm eļļas arī nav. Nenāk nekas prātā vairāk....... Helppp
bet par pieskilsanu -paarbaudi suukni vai nu tev motors jau izbeidzies (kompresija) noteikti kad jau kaads 600 tuukstotis uz dzelza ir jau ....
Tika pārbaudīta kompresija! 2 un 5kādi 12/13 bari un pārējos ir 14.... tākā tāda gada mašīnai norm...:)
Nevarētu būt ka kāds vārsts laiž atpakaļ degvielu? Bet tas neizskaidro to kādēl negrib silts lekt, bet auksts lec!
Nevarētu būt ka kāds vārsts laiž atpakaļ degvielu? Bet tas neizskaidro to kādēl negrib silts lekt, bet auksts lec!
Esmu nesaprašanā!
Vadi apgraizīti, bet daudzkas ir arī vesels tik nekur nav pievienots! Kas tas pa brīnumu ir manā grabažniekā?!!1
Vadi apgraizīti, bet daudzkas ir arī vesels tik nekur nav pievienots! Kas tas pa brīnumu ir manā grabažniekā?!!1
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas ir muuzikas pastiprinatajs naaca tjip e36 ar Harman kardon muzikas komplektaciju..
Ne tikai. Arī parastajai Hi-Fi komplektācijai ir pastūzis. HK un Hi-Fi pastiprinātāji atšķiras.zefīrs™ rakstīja:Tas ir muuzikas pastiprinatajs naaca tjip e36 ar Harman kardon muzikas komplektaciju..
Pēdējais labojis ToTo - 08 Mai 2013, 17:23, kopā labots 1 reizi.
Tad jau to var skatīt kā ekstru Tāda doma man jau bija... Aplasītas ir tumbas un čeiidžers... labs...
Tieši tā! No rūpnīcas ticamākais izripojis ar Hi-Fi mūzikas komplektāciju.bembists rakstīja:Tad jau to var skatīt kā ekstru Tāda doma man jau bija... Aplasītas ir tumbas un čeiidžers... labs...
To, kāds izripoja no rūpnīcas, vari pārbaudīt šeit, ievadot pēdējos 7 simbolus no šasijas numura.