E36 330ci by Sancix
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 28
- chevron_right
tak slotiņas regulējas atskrūvē skrūvi un paliev viņu augstāk par paris zobiem
Tad vina pa augstu staavees :(
Jaaloca :)
varbut kads pirms tam ir samainijis vietam kupejas ar sedana tapec tagat kjeras., bet pa vienu zobu uzlikt augstak gan var un viss buus kaa tam jabut. tik pratigi jo ar likrocibu sirgstosiem cilvekiem, slotinjas kajas nonemsana var beigties ar prieksejaa loga mainju
...
Nesaprotu, kādēļ pārdot tādu eksemplāru. No kļūdām nemācies?
Taapat neviens nepirks, o interese tapec pardots netiks, pa leeto ari nebus.:) runajot par parakstisanu, tā vars sanakt jebkuram kurs auto pārdot caur autoplaci.
Super eksemplārs
Par tām slotiņām, gadījumā nav kustība mehānismā, šoferenei mēdz izdilt bukse, kur nāk tas stienis no mehānisma ārā un virsū skrūvējas pats kāts (pie nūtīm toč), zinu, ka diviem maniem ex e36 tāda pati problēma bija ar ķeršanos pret haubi
Par tām slotiņām, gadījumā nav kustība mehānismā, šoferenei mēdz izdilt bukse, kur nāk tas stienis no mehānisma ārā un virsū skrūvējas pats kāts (pie nūtīm toč), zinu, ka diviem maniem ex e36 tāda pati problēma bija ar ķeršanos pret haubi
Parasti jau auto tiek noņemts no uzskaites un tad tikai tiek atdots placim lai tālāk var pārdot. Lai gan ar to uzskaites noņemšanu arī ir kā ir.Sancix rakstīja:Taapat neviens nepirks, o interese tapec pardots netiks, pa leeto ari nebus.:) runajot par parakstisanu, tā vars sanakt jebkuram kurs auto pārdot caur autoplaci.
BMW
Parasti pie vainas tas, ka izdilis mehānisms, tāpēc arī nestāv kā jāstāv!Sancix rakstīja:Tad vina pa augstu staavees :(
P.s lampas hvz kapēc aizsvīda :hvz:, it kā pārblīvēju un sakopu, moš pāries
Stulbi ka e36tam haubei nav tādi gumijas puļķīši ar ko piecelt kreiso stūri par 3-5mm uz augšu
Stulbi ka e36tam haubei nav tādi gumijas puļķīši ar ko piecelt kreiso stūri par 3-5mm uz augšu
To haubi, ja nemaldos var pieregulēt ar to bleķi kurā stiprinās haube,viņš tak ir skrūvējams un regulējams ja nemaldos.
nemaldies, ar viņiem var paregulēt augstumu, drošvien ka šijā gadijumā varētu paregulēt lai stūris uz āru panākpoweredbygirts rakstīja:To haubi, ja nemaldos var pieregulēt ar to bleķi kurā stiprinās haube,viņš tak ir skrūvējams un regulējams ja nemaldos.
Izieta TA, skatē bija par stāvokli. (protokolā 1 ieraksts, nevienmērīgs bremžu disku nodilums, man uzlikti jauni bremžu diski )
Veikta ģeometrija, ielikta lampiņa gaismas slēdzī, iepirkts busines cd, (lai piedot tie useri kas gaidīja kad maģis aizceļos no Madonas uz Rīgu ), pasūtīta jauna trosīte lai var šofera beņķi atmest, nomainīti neejošie parkingi pret veseliem (paldies Marihuāns).
P.s iedegās ABS, aizbraucu uz diagnostiku, beigta spolīte kas nāk iekš tā lielā abs kluča (zem vakumņika), dabūts abs no usera Odze, mļe neder, paņemts abs no usera Ovelis, mļe neder, braucu bez ABS pašreiz.
Kāda bilde....:netīrs:
Nu kaut kā tā....
ā....cd šāds, cik noprotu tad nekas dižs, bet sākumam būs OK, labāk šādu nekā kkādu sony kura zilās lampiņas man acīs spiež naktī
Veikta ģeometrija, ielikta lampiņa gaismas slēdzī, iepirkts busines cd, (lai piedot tie useri kas gaidīja kad maģis aizceļos no Madonas uz Rīgu ), pasūtīta jauna trosīte lai var šofera beņķi atmest, nomainīti neejošie parkingi pret veseliem (paldies Marihuāns).
P.s iedegās ABS, aizbraucu uz diagnostiku, beigta spolīte kas nāk iekš tā lielā abs kluča (zem vakumņika), dabūts abs no usera Odze, mļe neder, paņemts abs no usera Ovelis, mļe neder, braucu bez ABS pašreiz.
Kāda bilde....:netīrs:
Nu kaut kā tā....
ā....cd šāds, cik noprotu tad nekas dižs, bet sākumam būs OK, labāk šādu nekā kkādu sony kura zilās lampiņas man acīs spiež naktī
Izskatās ļoti labi, par cik to maģi iepirki? Pašam arī ir vēlme to iegādāties, lai nav jābraukā ar zilajām gaismām ;D
Arī - vai aizmugurē tas ir parastais bamperis ar M3 difuzoru? Cik grūti to bija uzlikt?
Arī - vai aizmugurē tas ir parastais bamperis ar M3 difuzoru? Cik grūti to bija uzlikt?
Elementāri uzlikt. Plug \play.
P.s jā, aizmugure ir parastais.
P.s jā, aizmugure ir parastais.
Tam radio nav ne vainas. Es labāk ar tādu vizinos nekā ar kaut kādiem sony un citiem zilganzaļiem brīnumiem
Rādžiņš ir zaibis. Tasisies MV1 diskus likt virsuu? Man tomeer liekas 18nieki ir bikin pa lielu prieksh e36, bet nu diski paši pa sevi nav slikti, pašam komplekts stāv sētā, gaida svaigas gumijas, lai sievinas e46 var kabināt virsū.
Tikai piemēriju, būs pa lielu, meklēšu r17....
pilnīgākās muļķības diski uz šo auto der vienkārši perfekti, man bija uz vecās kupejas izskatās šādi
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=5638
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=5638
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 28