E36-Leoparda auto
tik brīnums ka zilīti nesit arī pie 9l man pie 8.5l kalnā braucot sāka dūmot utt.
krāsojot sliekšņus darvju apkašas un arku arī jau varēji piekrāsot
mjā,zilie gan nav bijuši ne reizi...
pie durvīm un arkām ķeršos klāt pēc ziemas
pie durvīm un arkām ķeršos klāt pēc ziemas
Špaktele dara brīnumus...
no sākuma izlasiju un nevarēju iebraukt par kādām zīlītēm tu runāKobreti rakstīja:tik brīnums ka zilīti nesit arī pie 9l man pie 8.5l kalnā braucot sāka dūmot utt.
man ieprieksejam m50b25 bija lidzigi... - bija likts ieksa dzinejs no e34 un atstats vecais ščups - salidzinot ar e36 ščupu bija atšķirība...
jo liekot iekšā iekš e36 neder e34 karteris, tapēc ar ščupiem arii tā figņa...
nu vismaz man taa bija..
jo liekot iekšā iekš e36 neder e34 karteris, tapēc ar ščupiem arii tā figņa...
nu vismaz man taa bija..
njaa, ja elja parak daudz kuuljajas pa dzineju ariii galigi nau labi, labak bik zem max atzimes nekaa virs, tapec jau ta atzime tur ir.
lai sagabtu visas blives un blivslegus, tapec sii topika saimniekam silti tiek ieteikts to visu pec iespejas atrak izpipet un tikt skaidribaa, savadak vares saakt mainit vienu blivi pec otras
lai sagabtu visas blives un blivslegus, tapec sii topika saimniekam silti tiek ieteikts to visu pec iespejas atrak izpipet un tikt skaidribaa, savadak vares saakt mainit vienu blivi pec otras
...
Lieta sekojoša,šodien skatījos eļļas ščupam trubiņu vai ir vietā,atskrūveju kronšteinu,manēgināju pasist,,bet viss ir līdz galam iegājis iekšā,līdz trubas izcilnītim (atēls 1nr 1)un tur vēn nāk gumijas gredzentiņš (nr 2),biju izņemis āra trubiņu,,spraužās un un velkas āra ļoti viegli,,var teikt ka pati iekrīt iekšā,,un gumijiņa tik piespiežās ka pieskrūve kronšteinu...
tālāk biju pacelis auto augšā un palīdu apakšā,mēģinaju atrast kartera nr,,bet nekur nevarēju viņu saskatīt,,(varbūt viņs iekspusē?)meginaju nofočet,,sanāca sūdīgi jo bija vēl agrs rīts,bet varbūt varēsiet sasprast kko,,ka teica lietotājs Armando,ka lai es Jums viņu atrādu
Nomēriju ščupu
un tā trubiņa un ščups ir tādā augstumā
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nu shups it ka normala augstuma atrodas, paskaties nr uz shupa un salidzini ar http://realoem.lv/index.php?lvl=2&lang= ... series=E36 kataloga esosho.
Vitalx325 rakstīja:nu shups it ka normala augstuma atrodas, paskaties nr uz shupa un salidzini ar http://realoem.lv/index.php?lvl=2&lang= ... series=E36 kataloga esosho.
pēc maniem datiem man izmeta šo-bet te ir no 90 gada,,un līdz 90,,manējam 94 g,, vienīgais tas tresais (17)varētu derēt priekš 94 g bet nr nesapass
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Leopards - 10 Okt 2012, 20:15, kopā labots 1 reizi.
a te šaja kataloga ir redzama taisna trubiņa,,bet man ir tāda izliekta viņa,kā redzams iepriekšejās bildēs..varbūt tur kautkāds knifs..kādas Jums viņas ir?
ir jabut izliektai trubai, ja tev 94 gads, tad skaties pec 90 gada shupu nr.
tev 3shais variants laikam.
tev 3shais variants laikam.
pēc nr man nesapas,manejam šķupam ir 1735995
un no otras,rezerves mašīnas,,tam ar tāds pats šķups ar tādu pašu nr...
Mistika
un no otras,rezerves mašīnas,,tam ar tāds pats šķups ar tādu pašu nr...
Mistika
Jau kadus 4 gadus 6.5litri ir minimums un 8litri ir maksimums M50B25 bez vanosa, pedeja laika leju ieksha parasti 7-7.5 lai ir zelta vidusceljsh.