E36-edzinjs
pasties bmwpower.lv pagasho nedelj disku topikaa viens pardeva shadus diskus st5 pa 110ls
110 manliekas ir samērā dārgi par tādiem - ss.lv mētājās viens komplekts pa 50ls. Tikai hz vai nav pārdots.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
nez, tur tad jāskatās uz vietas cik labi ir tie diski ja maksa 110ls, varbut visi 4 savakti no zapaskaam
110 tāpēc ka ir paliels pieprasījums pēc tādiem, tādēļ cena aug
pagājušajā vasarā pilns ss bija ar komplektiem pa 50-60 ls
pagājušajā vasarā pilns ss bija ar komplektiem pa 50-60 ls
Skaista kupeja tev :) baigi patīk balti auto
tgd ari tepat e36.lv ;ietotajs reyno tirgo nu jau pa 140ls bet st5 r16 7j, tie iepriekshejie no powera bij st5 r16 8j ... shie diski tuliit bus ar cenaas
tas ir tapat ka aizbraucot pie upes un ja tev nekjeras krutaas zivis tu saac kjert raudinjas
tas ir tapat ka aizbraucot pie upes un ja tev nekjeras krutaas zivis tu saac kjert raudinjas
Smuks smuks tavs baltais žurkulēns, bieži nopētu braucot uz TF, kad viņš stāv pie 2.kojām
Paldies. Daudz darba vēl tā pat.
Tavējo gan dzīvē neesmu redzējis, bet tagad reti rādos fakultātē. Toties uzlīmes prikoļnās.
Tavējo gan dzīvē neesmu redzējis, bet tagad reti rādos fakultātē. Toties uzlīmes prikoļnās.
Aiz neko darīt bish paķēpājos!
* nokrāsota haube
* bish piesēdināts
* uzlikti R16 style5 pāris krāsu variācijās
Pašam baigi iecepīja pēdējais variants. Sagribējās sev baltu kupeju
* nokrāsota haube
* bish piesēdināts
* uzlikti R16 style5 pāris krāsu variācijās
Pašam baigi iecepīja pēdējais variants. Sagribējās sev baltu kupeju
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pēdējais
Un ar balto haubi dāāāudz labāks skats uzreiz
Un ar balto haubi dāāāudz labāks skats uzreiz
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Mjā. Pēdējais variants ir ļoti interesants. Pirmie 2 gan ir nedaudz elegantāki, bet savukārt kā vairumam.
Es laikam pie tās haubes esmu tā pieradis, ka ar baltu man tā mašīna liekas paplika.
P.S paldies ch. par pūlēm.
Es laikam pie tās haubes esmu tā pieradis, ka ar baltu man tā mašīna liekas paplika.
P.S paldies ch. par pūlēm.
Biezhi redzets Jelgava pie tilta, izskatas zolidi