316i by Nixon
Lieta tāda, ka varēju dabūt aizmugurējo M bamperu tieši Mauritiusblau krāsā, bet nebija naudas uz to momentu un čoms to bamperu nopirka pa 20ls savējam sedanam.
Difuzors arī ir.
Tagad čoms izdomājis savu E36 pārdot un es iedomājos pārpirkt to bamperu - prasīja 35-40ls...
Forumā lietotājs Arča meklēja aizmugurējo stock bamperu Mauritiusblau krāsā - vakar nopārdevu pa 20ls... Pēc tam noparkoju blakus kaimiņa 320, kam priekšā vēl nesen bija M bampers, bet tad pazuda... Un šodien no čoma to M bamperu nopirku pa 35ls... Sanāk, ka dabūju viņu pa 15ls. Netīrs gan, bet rīt tiks mazgāts auto un tad jau taps kāda skaistāka bilde.
Tagad gan bamperam virsū ir moldingi ar parking sensoriem... Bet tie tiks mainīti uz parastajiem, ja kāds piekritīs mainīties.
Tad vēl šodien izņēmu no tuvajiem Xenonus un pārliku uz tālajiem... Kā arī no migliniekiem izņemts pusbeigtais Xenons, izmests misenē, ieliktas parastās spuldzes un sataisīts, lai arī tie miglinieki deg, jo pirmstam kontakti čakarējās.
Ar nepacietību tiek gaidīta diena, kad tiešām droši varēs likt virsū vasaras diskus...
Jaunnedēļ iespējams, ka tiks ielikti 'rižiki' priekšā un lēnā garā jēmeklē priekšējais M bampers un sliekšņi.
Tagad čoms izdomājis savu E36 pārdot un es iedomājos pārpirkt to bamperu - prasīja 35-40ls...
Forumā lietotājs Arča meklēja aizmugurējo stock bamperu Mauritiusblau krāsā - vakar nopārdevu pa 20ls... Pēc tam noparkoju blakus kaimiņa 320, kam priekšā vēl nesen bija M bampers, bet tad pazuda... Un šodien no čoma to M bamperu nopirku pa 35ls... Sanāk, ka dabūju viņu pa 15ls. Netīrs gan, bet rīt tiks mazgāts auto un tad jau taps kāda skaistāka bilde.
Tagad gan bamperam virsū ir moldingi ar parking sensoriem... Bet tie tiks mainīti uz parastajiem, ja kāds piekritīs mainīties.
Tad vēl šodien izņēmu no tuvajiem Xenonus un pārliku uz tālajiem... Kā arī no migliniekiem izņemts pusbeigtais Xenons, izmests misenē, ieliktas parastās spuldzes un sataisīts, lai arī tie miglinieki deg, jo pirmstam kontakti čakarējās.
Ar nepacietību tiek gaidīta diena, kad tiešām droši varēs likt virsū vasaras diskus...
Jaunnedēļ iespējams, ka tiks ielikti 'rižiki' priekšā un lēnā garā jēmeklē priekšējais M bampers un sliekšņi.
Super upgreids, par patīkamu ciparu, es tikai vāciņu kas priekšā aķa ieskruvejamai vietai butu gatavs pa lidzgu ciparu nopirkt..
e36
Būtu sākumā bijis piķis, tad vispār pa nullēm izbrauktu cauri.
Nu, nu - eparts.lv tas āķa vāciņš JAUNS maksā 4.71ls.
Nu, nu - eparts.lv tas āķa vāciņš JAUNS maksā 4.71ls.
Šodien analogais pulkstens aizstāts ar 7 pogu Multi Information Display...
Vēl tikai jādabū termistors āra temperatūrai un jāizvelk vads.
Kā arī ielikta lampiņa ar lasāmgaismiņām.
Kā arī ielikta lampiņa ar lasāmgaismiņām.
tas pagalms pēc tāda vietējā rajona šrota izskātās
bet darījumi Tev izdevīgi
speciāli to MID izcēli?
Tajā pagalmā stāv 4 E36... Bet nu neesam neviens savā starpā saistīti - viens ir opim (vajadzētu no viņa aizmugurējās lampas sarunāt ), viens ir vienai sievietei, tad ir tas bez bampera (nu jau ir ///M uzlicis atpakaļ ) un tad šis, māsas E36.Ridlihs rakstīja:tas pagalms pēc tāda vietējā rajona šrota izskātās
Bišk nesapratu, ko izcēlu? Ja Tu domā tekstu, tad es pārsvarā angļu tekstus lieku slīprakstā. Bet ja domā, vai speciāli pirku to 7 pogu pulksteni, tad nē - savācu no sava ISa.yanks rakstīja:speciāli to MID izcēli?
Nu tad vēl sarkanais trūkst blakus
nē es vairāk par to ka pirmstam pirm pāris maniem tekstiem viņu savādāk sauci
P.S. es ar no sākuma gribēju ielikt tikai lai temperatūru rāda, bet man 7 pogu aparāts dizainiski nepatīk un beiodzās tas ar 18 pogu OBC
P.S.S. Valmieru gan bildes parādīji briezmīgu
P.S. es ar no sākuma gribēju ielikt tikai lai temperatūru rāda, bet man 7 pogu aparāts dizainiski nepatīk un beiodzās tas ar 18 pogu OBC
P.S.S. Valmieru gan bildes parādīji briezmīgu
Sarkanais stāv Mazsalacā mājas pagalmā, bet šis ir Valmierā daudzstāveņu pagalmā.Ridlihs rakstīja:Nu tad vēl sarkanais trūkst blakus
Nu, ja godīgi, kāda starpība Multi Information Display vai Multi Function Display.yanks rakstīja:nē es vairāk par to ka pirmstam pirm pāris maniem tekstiem viņu savādāk sauci
P.S. Protams, ka 18 pogu OBC labāk izskatās par 7 pogu, bet toties 7 pogu digitālais pulkstens izskatās labāk par analogo.
P.P.S. Tāds tas pagalms te ir...
nu ja piesienas vaārdiem tad MID variantā ir displejs, kas rāda dažādu info. A MFD variantā sanāk ka displejam ir dažādas funkcijas - kaut gan funkcija displejam pēc definīcijas ir tikai viena-rādit kko
Šodien beidzot uzlikti M Contour.
Pat savā mājā bija jāstāv rindā, lai nomazgātu auto. Nomazgāts ir... Pārkrāsoju ''nāsis'' un tapa pāris bildes. Tad izdomāju, ka jāieliek pelnutraukiem apgaismojums. Sīkums, bet patīkami. Pagaidām viss, rīt centīšos atvērt lūku.
Pat savā mājā bija jāstāv rindā, lai nomazgātu auto. Nomazgāts ir... Pārkrāsoju ''nāsis'' un tapa pāris bildes. Tad izdomāju, ka jāieliek pelnutraukiem apgaismojums. Sīkums, bet patīkami. Pagaidām viss, rīt centīšos atvērt lūku.
eu es ko esmu palaidis garam kam tu ko iemainiji? un kurš palicis beša
Citu izpūtēja gala bunduli un no aizmugures izskatīsies super
kas vainas bundulim ?
Diski izskatās nice, tik prasītos mazliet piesēdināt masīnu.
Lasi no sākuma!Dj_Zii rakstīja:eu es ko esmu palaidis garam kam tu ko iemainiji? un kurš palicis beša
Stock bundulis ar Remus galu.V1Beta rakstīja:kas vainas bundulim ?
Izpūtējam jau nav nekādas vainas, tik difuzors ir priekš diviem galiem... Domāju nākotnē likt šo.Skudraa rakstīja:Citu izpūtēja gala bunduli un no aizmugures izskatīsies super
Nu, nu... Auto jau ir sēdināts un diezvai vairāk arī tiks sēdināts - sieviete tomēr pie stūres.Rapakivi rakstīja:Diski izskatās nice, tik prasītos mazliet piesēdināt masīnu.