E36-mileika
marux rakstīja:Normāls kurmis... Vēl tikai numuru aizkrāsot...
marux pērles!
Esmu redzējis dzīvajā kā izskatās tonētas pr. lampas! ir forši, bet pats saimnieks atdzina, ka naktī redzamība uz 1/2 sūdīgāka!
marux rakstīja:Normāls kurmis... Vēl tikai numuru aizkrāsot...
zhel ka numuru nevar aizkrasot!
thekukanols rakstīja:bandīts
nu protmas vinjas tumshak spides,bet cauri var redzet.Ar ksenoniem norm var redzet.erda rakstīja:marux rakstīja:Normāls kurmis... Vēl tikai numuru aizkrāsot...
marux pērles!
Esmu redzējis dzīvajā kā izskatās tonētas pr. lampas! ir forši, bet pats saimnieks atdzina, ka naktī redzamība uz 1/2 sūdīgāka!
Akarīgs jau no tā kur/kā brauc.... Ja mēnesī reizi/divas vajag aizbraukt uz laukiem, kur jānorullē 300Km (ziemā) pārsvarā pa tumsu, tad 4 stundas pabraucot gan jau, ka būs pasmagi, jeb arī jābrauc cerībā, ka no kāda krūma neizlec kāds dzīvnieks vai nenoķersi kādu labu bedri... Ja pa pilsētu/ap to ripot, tad iespējams arī nav ne vainas!
d[-_-]b
nu nez. kaa tur citiem bet es esmu apmierinats
ar ko toneji ?
man patik
man patik
njā, skats jau labs ritīgi tikai gribētos redzēt kā ar redzamību pa tumsu
Hey!
sen neesu neko raxtijis.
tatad ir pielabojumi, ielikts motors m50b25 partaisita izplude, un vel visadi sikuminji.
bilde ieskatam,velak salona bilde bus :)
diskus vajag lielakus,tas tik taa pagaidaam.
sen neesu neko raxtijis.
tatad ir pielabojumi, ielikts motors m50b25 partaisita izplude, un vel visadi sikuminji.
bilde ieskatam,velak salona bilde bus :)
diskus vajag lielakus,tas tik taa pagaidaam.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
skaists
Es itkā pret enģeļiem, bet šinī bildē izskatās baigi labi!
Neko pielikt, ne atnemt! Skaists!
nu itka pielikt vjg partonet miglinieku un pagriezienu vienu :)
Sveika, tauta. Sen neesu neko licis, tadad uzzinaju ka mans bebitis ir vienkārši varens, viņš ir izturējis nerealo garo bracienu un veljoprojam turas. Tie ir apm 4000km uz angliju un tgd vel pa angliju. Bilde anglija ka izskatās bmw. Protams pirms braucu uz UK, nomainiju sharu un atsperes un vēl visādus sīkumus, un izradas atsperes ir no dīzeļa.
Ir protams neliela problema, kad augsts motors lec ar pirmo, kad silts tad ar kadu 3x.kas tas varetu bus? Mazums kadam ir ta bijis..
Ir protams neliela problema, kad augsts motors lec ar pirmo, kad silts tad ar kadu 3x.kas tas varetu bus? Mazums kadam ir ta bijis..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man no zondes bija ta, ka auksts uz pus apgriezienu leca, bet silts uz kadu 3,4 reizi.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Priekšu vajag nosēdināt un būs diezgan sterils paskats
Kāpēc TA uzlīme tik augstu ??
orangeman rakstīja:man no zondes bija ta, ka auksts uz pus apgriezienu leca, bet silts uz kadu 3,4 reizi.
Nu bet ja zode butu vainīga, tad patēriņš butu liels.
Jaa, kad būšu riga tad nosedinasu. Un tapat ta uzlimi... kad TA. Gaju gribeju dirst tam vecim kpc cik augstu uzlimeja.Rudziņš rakstīja:Priekšu vajag nosēdināt un būs diezgan sterils paskats
ne vienmer,no sakuma man tikai silts sliktak leca ar domaju vrbut kads devejs vai sprauslas tek, nevareju atrast vainu lika kompi klat nebija neviena kļūda, tad sāka pa retam ristities, beigās galigi saka raustīties, Noštepseleju zondi nost pieleca silts uz pusapgriezienu. Nomainiju zondi un tagad viss ok.
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Tad jau acu augstumā arī varēja uzlīmētmileika rakstīja:Jaa, kad būšu riga tad nosedinasu. Un tapat ta uzlimi... kad TA. Gaju gribeju dirst tam vecim kpc cik augstu uzlimeja.Rudziņš rakstīja:Priekšu vajag nosēdināt un būs diezgan sterils paskats