Lagunengrun by Shreks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 15
- chevron_right
Un kur draudzenes bilde?
Tie sarkanie lukturi kaut kā labi izskatās pie zaļās krāsas
jaredz kopeja bilde lai labak var saprast :) kas tur ar prieksu
aizmugurejie lukturi gan labi izkatas
japiekrit Marux ka truks bilde ;D
A paga, tev tagad ir oranžs atpakaļgaitas signāls? ;D
marux rakstīja:Un kur draudzenes bilde?
Nu paga, nav jau Sabinchik'a topiks bet nu gan jau atkal kādā bildē parādīsies (tas intrigai )Emzī rakstīja:jaredz kopeja bilde lai labak var saprast :) kas tur ar prieksu
Man 6os no rīta vienīgā doma bija iet gulēt, ārā tumšs un mašīna netīra, nav sanācis nobildēt, bet nu dienas gaismā tie lukturi ir smukāki, priekša nav tik tumša un aizmugurē augša vairāk saplūst kopā, bet sāku domāt, ka varbūt vēlviena kārta jāuzpūš, ko Jūs domājat?
Kaut kas jau jāupurē irkristapskarlis rakstīja:A paga, tev tagad ir oranžs atpakaļgaitas signāls? ;D
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Tu viņus lakoji ar kadu specialu laku? Ta jau iskatas intersanti.
Sākumā domāju, ka būs easy nopirkt K-rautā vai kādā citā celtniecības veikalā sarkanu spray laku, izrādās, ka nekur te tāda nav, beigās atradu Biltemā speciālu sarkano laku tieši auto lukturiem (bija laikam vēl kādas 3 veidu krāsas, bet negribu samelot), tālāk jau cik paša darbs, visu nolīmēt, satīrīt, uzsildīt uttturbomen rakstīja:Tu viņus lakoji ar kadu specialu laku? Ta jau iskatas intersanti.
Un lai vai skaitās laka, tomēr pulēt nācās ilgi, lai dabūtu matēto nost.
Jaredz ka uz auto izskatas
Vitalx325 rakstīja:Jaredz ka uz auto izskatas
Speciāli pirms aizbraucu uz darbu, nolēmu sabildēt, tik ārā sasnidzis
Labākā bilde, ar visstulbāko leņķi
Lai nav džips
Tālākie plāni, lai priekša tumšāka būtu - notonēt miglas tumšas un ielikt krustus tālajos. Kurš no foruma biedriem taisīja krustus?
no aizmugures man kaut kā atgādina možā kupeju
Par laku - Ja nemaldos, tad viņu var arī ieķert Berģu Depo!! Pats braucu pakaļ tumšajai lakai Tas tā, info priekšdienām
Bet auto smuks, piedur sarkanās augšas lukturiem, tagad tikai priekšā USA stila gabarītus un bus labs :P Par tiem gabarītiem - pašam patīk.
Bet auto smuks, piedur sarkanās augšas lukturiem, tagad tikai priekšā USA stila gabarītus un bus labs :P Par tiem gabarītiem - pašam patīk.
patik šitās sarkanās lampas
Līdzīgi jau nedaudz ir, nebiju tā aizdomājies, ka varētu tā gadītiesRENIO rakstīja:no aizmugures man kaut kā atgādina možā kupeju
Kad biju kruīzā Latvijā, aizbraucu līdz k-rautai, uz Depo jau normāls gabals ko kratīties, ja nav auto, un tur neko tādu neatradu. Vēlāk atradu šito http://www.autoera.lv/index.php?productID=164115 , bet nu pastā nekādus flakoniņus, šķidrumus un c4 nevar aizsūtīt..Pacha rakstīja:Par laku - Ja nemaldos, tad viņu var arī ieķert Berģu Depo!! Pats braucu pakaļ tumšajai lakai Tas tā, info priekšdienām
Kamēr neuzliku uz mašīnas, likās, ka vēlviena kārta būs jāpūš, bet uzliekot, viss liekas baigi super. Prieks, ka Jums arī patīkKV_ rakstīja:patik šitās sarkanās lampas
Patīk šī kupeja un tie zaļie diski ir izceļas starp melniem un sudrab krāsas diskiem. Uz šīs kupejas tie diski kā reize! Vienīgi jautājums kā tu tiec cauri tai kontrol būdai kur pārbauda pases kad brauc virsū uz prāmja Rīga-Stokholma?!
Pamanīju ka tur tajā būdā baigais pacēlums ar sēdinātu ir kā ir.
kaadi zaljie diski??
+1 :)RENIO rakstīja:no aizmugures man kaut kā atgādina možā kupeju
Paldies, paldies, lēnām jau notiek viss kaut kas uz priekšu, cīnos ar elektro problēmām, tad jau varēs turpināt iecerētos darbus :) Ir daudzi, kam nepatīk, bet nu dabūšu zemākas riepas un nolaidīšu vēl zemāku, tad redzēs gala kopskatu. Vispirms jau gribas tehniski savest kārtībā, ir daži jauni plāni parādijušies, bet nu to tad, kad realizēšu, negribu pirms laika izplūst sapņoskristaps90 rakstīja:Patīk šī kupeja un tie zaļie diski ir izceļas starp melniem un sudrab krāsas diskiem. Uz šīs kupejas tie diski kā reize! Vienīgi jautājums kā tu tiec cauri tai kontrol būdai kur pārbauda pases kad brauc virsū uz prāmja Rīga-Stokholma?!
Kad pirmo reizi tur braucu, brīdī, kad jutu, ka sāk strīķēt, izstūmos atpakaļ, pateicu ''tantei'', ka netaisos tur cauri braukt un palaida tāpat Mani jau sabiedēja, ka uz prāmja nevarēšu uzbraukt, bet tur slīpi braucot virsū nebija nekādu problēmu (esot problēmas uz Ventspils prāmja uzbraukt)..diez, kas būs, kad kļūs zemāks
hvz, laikam šitiemrkashell rakstīja:kaadi zaljie diski??
Možajam jau ir ļoti skaists, līdz tādam tikai tiekties un tiektiesRolands rakstīja:+1 :)RENIO rakstīja:no aizmugures man kaut kā atgādina možā kupeju
norm izskatas
Jā es biju domājis par šiem pašiem diskiem,jo kad redzēju šo auto cēsu sabraucienā uzreiz iekrita acīs diski un izskatijās tiešām orģināli,patīkams un atšķirīgs skats!
Hmmn, es jau tā arī domāju par to prāmi ka ar sēdinātu tur nevar tikt cauri un ja tu tur nebrauc,tad sāk kko di#st ka uz prāmja nelaidīšot! es ar netaisos tur braukt cauri ar savu.
Hmmn, es jau tā arī domāju par to prāmi ka ar sēdinātu tur nevar tikt cauri un ja tu tur nebrauc,tad sāk kko di#st ka uz prāmja nelaidīšot! es ar netaisos tur braukt cauri ar savu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 15
- chevron_right