Mans personigais 318IS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Sveiciens tev arī te
Spoguļi manā skatijumā vel ir okey, bet nu kkā par tām diodēm tur aizmugures stoikās gan nefanoju
Bet nu no vienas puses jau šitie diožu laiki jau ir izkakāti visiem, pats vel nesen iedomājos numura apgaismojumā ielikt diodes, bet nu padomāju - ja viņas tur nenāk tad nav vajadzīgas
Spoguļi manā skatijumā vel ir okey, bet nu kkā par tām diodēm tur aizmugures stoikās gan nefanoju
Bet nu no vienas puses jau šitie diožu laiki jau ir izkakāti visiem, pats vel nesen iedomājos numura apgaismojumā ielikt diodes, bet nu padomāju - ja viņas tur nenāk tad nav vajadzīgas
Nez, balts numuru apgaismojums, ja nav kkādi diožu stari, ir okey..
Personīgi man - neitrālas emocijas, bet apskatē par to neko nesaka un izskatās arī eleganti, jo nav uzkrītošas
Personīgi man - neitrālas emocijas, bet apskatē par to neko nesaka un izskatās arī eleganti, jo nav uzkrītošas
Nekada gadijuma nenem nost tos spoguljus, savadak piestadisi rekinu forumieshiem par moralo kaitejumu
ja gribi un pašam patīk ņemties ar tām diodēm, tad liec viņas tādās vietās kur tas būtu foršāk un individuālāk, piemēram durvju atvēršanas rokturos salonā utt
Morālais kaitējums jau ir nodarīts un mana persōnība, pašcieņa un pašvērtējums sagrauts. Šobrīd mana advokātu komanda strādā pie tā visa aprēķināšanas naudas izteiksmē ...Vitalx325 rakstīja:Nekada gadijuma nenem nost tos spoguljus, savadak piestadisi rekinu forumieshiem par moralo kaitejumu
Sabijāties, ka nāksies man atdod visu degvielas naudu ?!?!?
Bet ja pa nopietno - ņēmu jūs vērā un noteikti labošos!
Labi gudrinieki !
Mpakas spoguļus vai šādus pašus ?
Šādus pašus, lai gan te arī forums dalās 2 daļās
Pieliec naudu un uzliec M bamperu labāk
+ uteouteo rakstīja:Šādus pašus, lai gan te arī forums dalās 2 daļās
Te pusei riebjas, pusei patīk M-spoguļi..
Personīgi, ja Tev būtu M-bampers un Tev naudas nav kur likt, vari arī stutēt.. man neitrāls viedoklis, bet ja nav M-bampers utt.. tad nu toč nevajag spoguļus.. skats ar viņiem tāpat nebūs nekāds woouw salīdzinot ar M-bamperii..
P.S. Pirmo reizi mūžā redzu, ka cilvēks no citu cilvēku viedokļiem tiešām saprot, ka tie visi LEDi nekam neder tādus vajag japanskijiem/underground faniem stutēt, lai spīdinās stajankās ar viņiem
Opaa, opaaa - pirmo reizi tadus vispār redzu !
Laaabi - sameklēšu !!!
Paldies par info !
Laaabi - sameklēšu !!!
Paldies par info !
Kad sameklēsi padod zinju kur ir un pa cik var iepirkt
Auto
Auto
Uzmanību sanese...
Nu jūs te knābājiet taka vistas atradušas graudus Jūsu gadījumā ieraudzijuši diodes.
Nu joptv! Es parasti par škūninga elementiem nakad neesmu bijis sajūsmā, bet šajā gadījumā, šīs topika slavenās diodes, man pat tīri tā neko iet pie sirds!
Apsveicu, pirmais!Paramount rakstīja:šīs topika slavenās diodes, man pat tīri tā neko iet pie sirds!
Salons tā tīri neko. Man šķiet, ka, ja noņemsi uzacis, būs daudz labāks skats, savādāk izskatās pēc dusmīgas žurkas
Ļoti reti kuram E36 sanāk veiksmīgi izpildīt izskatu ar uzacīm, bet tavējais diemžēl nav starp tiem.
Ļoti reti kuram E36 sanāk veiksmīgi izpildīt izskatu ar uzacīm, bet tavējais diemžēl nav starp tiem.
Nu nezinu, man jau gan pašam traki patīk!kristapskarlis rakstīja:Salons tā tīri neko. Man šķiet, ka, ja noņemsi uzacis, būs daudz labāks skats, savādāk izskatās pēc dusmīgas žurkas
LEDus jūs man izbrāķējāt, pietiek taču !
Labi, tas tā, jokam. Man prieks par jūsu atklātību, tas noder.
Mašīnu taisa pirkārt pašam, bet ir jānem arī vērā apkartējo viedoklis. Un jūsu noteikti tiek ņemts vērā
Un atkal es būšu labais onka, kas uzslavēs uzacu izskatu!
NU bet sveiki !
Lai pašam būtu jautrāk un jums būtu jautrāk (un lai manas 6 diodes spoguļos jums vairs neizskatītos tik traki, FAIL, pretīgi, briesmīgi un nevajadzīgi), tad iemetīšu jums mūsu pašu, latviešu, izgreznotu auto! Un ko jūs teiksiet par šīm diodēm !?!?
Lai pašam būtu jautrāk un jums būtu jautrāk (un lai manas 6 diodes spoguļos jums vairs neizskatītos tik traki, FAIL, pretīgi, briesmīgi un nevajadzīgi), tad iemetīšu jums mūsu pašu, latviešu, izgreznotu auto! Un ko jūs teiksiet par šīm diodēm !?!?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right