Gruzs E36 rūsa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Tā nav, ka nekas te nenotiek, bet notiek ļōti lēni. Tā kā auto no manis atrodas 100km attālumā un sanāk aizbraukt tikai sestdienās, svētdienās tad ir kā ir. Bet pa lielam auto tehniski viss ir pabeigts, vēl atliek tikai pārvilkt vienu bremžu trubu, kas pārlūza tai knapi pieskaroties, atkal sanāk ņemt nost bāku, ko es tik ļoti negribu darīt, bet kas jādara, jādara!
+Vēl esmu nestrādājoš students. Gaidu vasaru, kad sākšu strādāt un tad tiks maksāti nodokļi (3 gadi) un ieta TA. Bet tagad tiek gaidīts siltāks laiks, kad varēs sākt šo to piekrāsot.
Ļoti noputējis un atkal savandīta garāža, jo tika dzīts, uz milimetriem, vēlviens auto iekšā, kas tika gatavots uz TA.
Salons arī pieputējis un netīrs, bet +/- salikts
Nesteidzīgi tiek meklēts 1.8i motora radiators.
+Vēl esmu nestrādājoš students. Gaidu vasaru, kad sākšu strādāt un tad tiks maksāti nodokļi (3 gadi) un ieta TA. Bet tagad tiek gaidīts siltāks laiks, kad varēs sākt šo to piekrāsot.
Ļoti noputējis un atkal savandīta garāža, jo tika dzīts, uz milimetriem, vēlviens auto iekšā, kas tika gatavots uz TA.
Salons arī pieputējis un netīrs, bet +/- salikts
Nesteidzīgi tiek meklēts 1.8i motora radiators.
Pēdējais labojis gruzs - 11 Apr 2013, 20:07, kopā labots 1 reizi.
Visu cieņu
bet man laikam neceltos roka šādam eksemplāram
bet man laikam neceltos roka šādam eksemplāram
Bet nezinu vai ir jega ..
Bet visu cieņu ..
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
nodoklis tikai par pēdējiem diviem gadiem jāmaksā
Malacis, daudz darba esi ieguldījis Apsveicami
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Paldies. Ir šis tas padomā, bet vēl nevaru izšķirties starp pāris variantiem, kas te notiks tālāk.
Kurā vietā Pāles pusē šis vis notiekās???
No centra uz Ungurpils pusi, uzbraucot pa kalnu, uzreiz aiz Pāles zīmes, kalna galā ir veca ķieģeļu klēts
Kaut kur pie Zariņiem?
Nezinu tām mājām nosaukumus, bet nu uzreiz aiz Pāles zīmes, pirmais līkums pa labi un uzreiz tu esi klātSKALINS rakstīja:Kaut kur pie Zariņiem?
Tas nav nosaukums,tas ir uzvārds,bet tas tā.To vietu apmēram zinu!
Turpmāk liec vēl lielākas bildes... Man apnika gaidīt, kamēr atvērsies...
Beidzot sagaidīts siltais laiks un darbi turpinas. Šodien sagruntēts, gandrīz, viss nepieciešamais (visi četri spārni, sliekšņi, aizmugures brille, bagažnieka vāks). To visu daru pirmo reizi un tieši pats arī to gribēju darīt, lai gūtu vismaz kaut kādu pieredzi virsbūves apstrādē. Tagad manliekas varēšu iet uz BMW rūpnīcu pie konveijera strādāt. Vēl nomainīta saplēstā bremžu truba un sastelēta visa apakša atpakaļ. Vēl atlicis pāriet pāri ar smilšpapīru un piešpaktelēt vēl kur nepieciešams un tad jau krāsot. :)
veiksmi atlikušajos darbos
Bļemba (melnā) logā, bet nu neskatoties, ka 5 gadus var teikt stāvējis, tad skate diezgan iepriecinoša, piesējās tikai par sīkumiem.
šodien pabūts pie krāsotāja un tomēr, laikam, pārkrāsosim gandrīz visu auto, izņemot jumtu un kapotu
kādēļ tāds variants?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right