330 Balcers
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 23
- chevron_right

Šai mašīnai galvenais uzdevums ir slīpēt ielas un izlikt M3 

Paldiesmožais rakstīja:jā jau sezonas atklāšanā 333 likās, ka auto ar potenciaalu...![]()
skaisti....

Tieši tāError rakstīja:Šai mašīnai galvenais uzdevums ir slīpēt ielas un izlikt M3

Jā,gāja jau lopāmožais rakstīja:jā jau sezonas atklāšanā 333 likās, ka auto ar potenciaalu...![]()
skaisti....

Kopskats autiņam ar pa glauno

Perfekts eksemplārs.
Man no tā viģika kur pa apli mauc patika frāze "Tā tagad pieturaties" un tā atbilde Nu nē nu
Normāli ierēcu 
Man no tā viģika kur pa apli mauc patika frāze "Tā tagad pieturaties" un tā atbilde Nu nē nu

Vienmēr var skrietiesRom4iks_328 rakstīja:šogad skriesimies?diezgan lidzigi mums ar tevim gājā

Gāja tā, ka es biju priekšā

esi skrējies ar e46 330? ja esi,tad kas kuram ielika? 

Esmu gan ar 330i, gan ar 330ci e46
gan ar jaunāko x5 3.0
gan ar 530 e39, kā arī ar e60 530i (bet tas noteikti bija ar m54b30 motoru), jo pret to 530i kam nāk 270 hp nav nekādu variantu
Līdz šim esmu ielicis šiem visiem
gan ar jaunāko x5 3.0
gan ar 530 e39, kā arī ar e60 530i (bet tas noteikti bija ar m54b30 motoru), jo pret to 530i kam nāk 270 hp nav nekādu variantu

Līdz šim esmu ielicis šiem visiem

es domāju,ka manu kabri arī izliktu
pirmkārt man ātrumi ļoti īsi un uzsākt arī es nemāku
Nu to jau sezonas atklāšanā gan jau pārbaudīsim

Nu to jau sezonas atklāšanā gan jau pārbaudīsim

nice, forša tačka.
tikai tie diski uz e36 imho izskatās pretīgi.
dzinējam mainās tikai kloķene + klaņi + virzuļi un viss..?
tikai tie diski uz e36 imho izskatās pretīgi.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

jā, tikai atrodi tosch. rakstīja:nice, forša tačka.
tikai tie diski uz e36 imho izskatās pretīgi.![]()

Man pašam arī diski ne pārāk patīk.ch. rakstīja:nice, forša tačka.
tikai tie diski uz e36 imho izskatās pretīgi.![]()

Tā kā, man vairāk interesē auto tehniskā puse (kā jau pirms tam rakstīju), tad pa lielam auto ārienē neesmu neko mainījis, tik vien cik nomainīju piemīztas miglas pret parastajām un notonējis logus.
P.s. Ja kāds piedāvā sakarīgus diskus ar paluktu uz R17 vai R18, varam mainīties :) (nopietni)

Ja vien numurā nav "17", pilnībā melni diski jau pēc definīcijas nekam neder.
viedoklis subjektīvais, protams.
Pašam liela interese par jaudas celšanu, apsveru visādus variantus, līdz ar to man būtu interesanti būtu redzēt kkādus ciparus.
Uz stenda jau neesi bijis,ne?

viedoklis subjektīvais, protams.

Pašam liela interese par jaudas celšanu, apsveru visādus variantus, līdz ar to man būtu interesanti būtu redzēt kkādus ciparus.

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

moš vnk visiem 3jiem jasatiekas un japarunas taja distance savadak te nav saprashana! 

a ka vispar ja uz gazi bruc, tad kaut kadas izmainjas juut atskiriba pret bendziinu ? jaudas zudumi ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Vienīgās izmaiņas, ko var just, ir, kad dzinējs, gāze vēl ir auksti, tad labā nemocīt motoru, bet, kad uzsilst, tad 1:1 :)

tad tie ir miiti kad ir kaut kaadi tur jaudas zudumi u.t.t ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

Cik nu pa ausu galam dzirdēts, tad ar gāzi varot pat panākt lielāku jaudu nekā ar benzīnu. 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 23
- chevron_right