Metrzz e36
Krāsoju visu auto!Alps rakstīja:Ko tu beigu beigās krāsoji? - visu auto, vai ko?!
Kur krāsoji?
Krāsoju Tīrainē...
Cik noprotu, tad tagad baigi tiek cekoti tie ugunsdz. aperati! Dzive nekad tadi nav bijusi neviena masina!
Juu, piekrītu!erda rakstīja:Cik noprotu, tad tagad baigi tiek cekoti tie ugunsdz. aperati! Dzive nekad tadi nav bijusi neviena masina!
Oho tiem nu gan aizvērās ja jau ugunsdzēšamo aparātu sāk pētīt, es cik dzinis autiņus nekad pat līdzi nav ņemts
Manuprāt, drift cup uzlīme mani nodeva!RVS rakstīja:Oho tiem nu gan aizvērās ja jau ugunsdzēšamo aparātu sāk pētīt, es cik dzinis autiņus nekad pat līdzi nav ņemts
Beidzot sanemies un izgaji,varesi vizinat mani uz skolu
Nee, turpinaasim tradiiciju un mauksim ar tavu 318huliits rakstīja:Beidzot sanemies un izgaji,varesi vizinat mani uz skolu
ieguldītais darbs un attieksme jau laba, bet varētu kādu kopskata bildi
Hey metr, labi pastrādāts pie autiņa!
Pa cik tad stūrīti un kur ņēmi?
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
Stūri ņēmu caur viena pazīstamu čali pa 25 ls...AizdomāmBagāts™ rakstīja:Hey metr, labi pastrādāts pie autiņa!
Opāa, nav vēlviens tāds pazīstams čalis ar tādu stūrīti?
Un nokrāsojis visu mašīnu ar esi par cērtamu cenu..
Kkad jāsatiekās, jāievērtē Tavu gara darbu!
Itkā nawAizdomāmBagāts™ rakstīja:Opāa, nav vēlviens tāds pazīstams čalis ar tādu stūrīti?
Njaa, vēl šādas tādas lietas jaizdara un tad jau varēs doties ielās!
Varbūt tu gribi man nomainīt galvas blīvi?
Ā, toreiz kad pārvārīji rullītī, tgd spiež garām eļļu/rij tosolu?
Nu kas tad tur m50 čugunniekam nomainīt galvas blīvi, ja vien galvai nav plaisas. Vot man M52 alumīnija blokam bik stjomnāk nomainīt
Bet nu par atsevišķu samaksu, protams kko varam sarunāt! (un es vēl nemanāmi pie reizes samainīšu kolektorus ar savējo )
Nu kas tad tur m50 čugunniekam nomainīt galvas blīvi, ja vien galvai nav plaisas. Vot man M52 alumīnija blokam bik stjomnāk nomainīt
Bet nu par atsevišķu samaksu, protams kko varam sarunāt! (un es vēl nemanāmi pie reizes samainīšu kolektorus ar savējo )
Gnjau ka tā reize arī bija pie vainas!AizdomāmBagāts™ rakstīja:Ā, toreiz kad pārvārīji rullītī, tgd spiež garām eļļu/rij tosolu?
Bet nu nesen radiātors izleca no stiprinājumiem un pret termomufti radiātoru pārsita! :(
Tgd nekādīgi sistēmu nevaru atgaisot - vislaik sistēmā gaiss! Respektīvi galvas blīvei ppc!
Jākrāj nauda un jāpārlasa motors! :)
+ vēl šādus tādus labumus vēl gribu uzmočīt uz 36tā! :P
Tad tik atliek man novēlēt Tew veiksmi to visu drīzāk Izdarīt!
Sporta stūrei laba izvēle, šitā tiešām labi izskatās un iederās arī interjērā
Nu paldies!AizdomāmBagāts™ rakstīja:Tad tik atliek man novēlēt Tew veiksmi to visu drīzāk Izdarīt!
Taws auto ielās?