E36-Chill
aureora, tu tiesam pirms kaut ko raksti ,palasi visu kartigi , kas un ka , jo seiv pa galigu dolbajobu pataisijiAureora rakstīja:Nobrauc Tu tā. Un tad spriedelēsim tālāk ko vari Tu un ko dari pats.Jaa ,riktiigi elliigi stulbi sitie tiinji ir ,brauc ar apzaageetam atspereem un skruuveem reduktoorijaa ,neko vairaak nechirii ,kaa ziimeet liinijas uz ielas un braukt ar cauriem izpuuteejiem
Nedomāju, ka viņam pēc tadām domām kaut kādas mistiskas skruves tava galvā un viņam reduktorā izpūtējs viņam ar caurs nav un noteikt apzāgēt atspēres vari, māki tikai Tu, man liekas tikai Tev tās īpašās idejas ir par atsperju apzāģēšanu, kaut kādām skrūvēm reduktorā utt.
Katram no mums jāizbauda kamēr jauni esam bez ģimenēm utt šiss viss prieks un kas ir dots.
Vajag vismaz kādu 3.6x tad būs vispār Varbūt kādam ir un grib samainīties ?Karrlo rakstīja:Daemon ,vari mani saukt par punkjainu tiini kursh nihera nerubii un tin draatis pa celjiem un triec nost cilveekus ,bet Es varu atmineeties vismaz paaris gadijumus ,kad mani tieshi ziemas laikaa shii ``punkjainaa tiinja lietu pieredze`` ir pasargaajusi no avarijas situacijam ,jo ar to rodas reakcija un tu paredzi lietas uz priekshu,kas vareetu notikt ,un ja mees taa baigi papeetiitu varu alinju likt kjiilaa ,ka statistikaa avarijas noteikti ir kudish vairaak tieshi blondaam daamiiteem ar shikarniem dzipinjiem ,vai dzeerajshoferiem nevis chaljiem ,kuriem patiik uzslipeet lietainaas ielaas ,bet nu cilveeks kursh to nekad nav darijis un nedariis noteikti to nesapratiis un vinjam liksies tas viss sviests,agresiivs un aarpus likuma :2f2f: ,Es neesmu neviena pusee ,katrs dara kaa grib ,bet diemzheel Es nezinu laikam nevienu normaalu drifteri ,kursh nekad nav bijis punkjains tiinis ar draatim riepaas ,nevienu :) aamen !
Chill - richu ,tev ar steigu vajag vismaz 3.9X reduktoru ,lai var pashaut veel labaak valjaa ,sitais ir kudish pa garu tam 2.5 :) lai taas draatis skjiist ! peace
Karlo gaidu kad izvizināsi ar savu 2.8 :))
Deamon ar tādiem komentāriem vari iet tvnet piedirst!
Tā iet, ka pa daudz saspēlējas Need for Speed un saskatās The Fast and the Furious. Ja ir jāmācās braukt tad vecais golfiņš tam būs kā radīts.
Chill! Neņem tik ļoti pie sirds manus komentārus. Man vienkārši patīk kritizēt.
Chill! Neņem tik ļoti pie sirds manus komentārus. Man vienkārši patīk kritizēt.
BMW
Manuprāt tava vieta ir tiešām TVNETA!
Sis kad staveja ss.lv un tirgojas tad tika apspriest poweri kad esot galigs no****enis
Bet te pieradas pretejais kad vel ir gana dzivs un slipe uz nebedu.
KURINAM, KURINAM!
YEEEEEEEEEEE
Šitie klipiņi man patīk
Šitie klipiņi man patīk
Super, bet mazmotoru ipasniekiem kā man nav veselīgi skatīties,uzreiz kārojās vismaz 2,5...
e36
Nu hvz kas viņiem skaitās nopistenis Motors strādā kā pulkstenis ( eļļu vispār neēd! )GunTixV rakstīja:Sis kad staveja ss.lv un tirgojas tad tika apspriest poweri kad esot galigs no****enis
Hadene arī zbis bundža vienīgi slieksnis virspusēji parūsējis un haube priekšā kur ielocīta.
Protams nav sterils bet nevar pateikt ka ir nopistenis jo iet ļoti labi!
yes yes , pareizakais e36 pielietojums
Sen nebija nekas rakstīts
Bijuši visādi mazi updeiti koili,bloķis cits utt..
Pāris snapi no vakardienas.
Ja kas var iegādāties šo auto :) Protams forumam cena labāka
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dfkmo.html
Bijuši visādi mazi updeiti koili,bloķis cits utt..
Pāris snapi no vakardienas.
Ja kas var iegādāties šo auto :) Protams forumam cena labāka
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dfkmo.html
Tam motoram ir kaut kas darīts, izņemot ''čipu'' + esi uz stenda bijis, ka apgalvo par tiem 220zs?
Vajadzētu kaut kad uzskrieties
Vajadzētu kaut kad uzskrieties
Agni par tiem 220hp ir rakstīts ~~ Principā pēc čipošanas viņam būtu jābūt ap to, bet vai ir ?
Uzskrieties mierīgi
Uzskrieties mierīgi
Kurš Tev iestāstījis,ka stock benzīnu uzčipojot vari dabūt klāt 30 zirgus?