Uldis_R coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 23
- chevron_right
trukst kka :d laikam manualas karbas un kka vel
nē nē vecīt, tu kaut ko jauc, tiesības man tak ir
SNAP sits bij sapigi still u need 5 gears to make it more interestingUldis_R rakstīja:nē nē vecīt, tu kaut ko jauc, tiesības man tak ir
kā jau šodien manīji, ir vēlme to visu mainīt. tā kā gan jau, ka tas notiks, tikai neviens vēl nezin cik ātri
kartejo reizi neliela saize sanaca bet vis sodien operativi tika noversts.
vakar vakara atbraucot majas sajutu benzina aromatu izkapjot no masinas un sodien saubas piepildijas bija iespregajis degvielas filtrs gar kuru ari suloja benzins:)
tagad loti ceru ka tuvakaja laika tiks mainits dzinejs un karba savadak ir apnikusi garlaiciga brauksana!:)
vakar vakara atbraucot majas sajutu benzina aromatu izkapjot no masinas un sodien saubas piepildijas bija iespregajis degvielas filtrs gar kuru ari suloja benzins:)
tagad loti ceru ka tuvakaja laika tiks mainits dzinejs un karba savadak ir apnikusi garlaiciga brauksana!:)
Āhh.. tik labi izskatās sarkanā iekšmala stūrei
Šī ir tā pati stūre kas bija uz sarkanā? Skats jau baigi labs ar tiem diegiem.
jap sita ir tapati sture. uzliku pagaidam s sturi jo ta parasta nereali bessi:)
Man jau likās ka tu šo stūri arī pārdevis ka neliki virsū
godigi sakot skatoties uz apsivam neredzu parak skibas rutis un izstas interesanti, vienigi to kopskatu vares redzet kad ieliksi pasha apsivka ieksa :)
obshifkas golf gti rutainaja stila
man dzive skatoties liekas nedaudz skibi bet nu patik tapat ka izskatas
golfam cik zinu tadi nak tikai kresli bet nu kaut kas lidzigs gan jau ka ir
golfam cik zinu tadi nak tikai kresli bet nu kaut kas lidzigs gan jau ka ir
Par gaumi nestrīdas,bet izskatās pēc veca krekla Bat ja patīk tad OK!!!
Vot paskaidro kāds tolkis pirkt vienu aiz otra ?
Ja paņēmi vienu tad arī ir viena. Ne divdesmit viens e36 viens aiz otra beztolkā.
Ja paņēmi vienu tad arī ir viena. Ne divdesmit viens e36 viens aiz otra beztolkā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
manuprat te butu jabut "no comment in here"zuze91 rakstīja:Vot paskaidro kāds tolkis pirkt vienu aiz otra ?
nu man tiesi tie vecie flanela krekli patik:D nezinu man liekas ka ir piedurigi un pasam ceru ka patiks kopskats salona:)SKALINS rakstīja:Par gaumi nestrīdas,bet izskatās pēc veca krekla Bat ja patīk tad OK!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 23
- chevron_right