M-tech Tehno violet Coupe 1.6 - Jurcis
Šaubos, ka uz roltoniem.Shreks rakstīja:Motors, diski.. labi apgriezieni tev! Tā tik turēt un uz sezonas atklāšanu būs vēlviena konfekte
p.s. laikam, ka neesmu vienīgais, kurš dzīvo uz roltoniem
Domāju, ka ar vērienu..
Bez stresa viss pamazām tiks sadarīts. Nez vai uz sezonas atklāšanu paspēšu, jo diplomdarbs būs jābeidz taisīt tajos datumos. Gribas ātrāk uzcelt šo auto lai var domāt tālāk par wagoniņu
Bilžu vel nav
Ieķertas vel dažas daļas
Motora pārsegs bez rūsas
Pakaļējie lukturi ar balto pagriezienu
Televizors
Riepas
Drīz salikšu kādas bildes ar procesiem
Ieķertas vel dažas daļas
Motora pārsegs bez rūsas
Pakaļējie lukturi ar balto pagriezienu
Televizors
Riepas
Drīz salikšu kādas bildes ar procesiem
Skaidrs, kurš no degungala nocēla šo auto!
biji tas kurš vakarā zvaniji? Džekam tur visulaiku zvanija telefons
vasarā varēsi nopirkt no manis
vasarā varēsi nopirkt no manis
Smuks autins, un saimnieks arii ar attieksmi, lai veicas darbos
Būs universālis?!jurcis rakstīja:Vasarā varēsi nopirkt no manis
Tad jau manīs kas nāks vietā. Drīzāk ka vagoniņš - ko var zināt.
Sapratis ka kupeja man galīgi nepatīk.
Sapratis ka kupeja man galīgi nepatīk.
A ko tad taisi šo kupeju?
Hobija pēc, patīk uztaisīt auto lai tas labi izskatās. Prieks ka pēc tam nopērk kāds kas par to rūpējas un turipna iesākto. Šime neko daudz nedarīšu tikai to kas minēts iepriekš. Jo detaļas jau sapirktas.
Prieks ,ka atgriezīsies pie kūtis :)
nu fig zin kas tas pa hobiju nopirkt taka pikampunopirki bediga stavoklii un uztaisit un pardot un tad civekam pec paris gadiem vis izlien ara un masina vairs sau sterila bet visa sametinata saspakteleeta !jurcis rakstīja:Hobija pēc, patīk uztaisīt auto lai tas labi izskatās. Prieks ka pēc tam nopērk kāds kas par to rūpējas un turipna iesākto. Šime neko daudz nedarīšu tikai to kas minēts iepriekš. Jo detaļas jau sapirktas.
Biku neiebraucu bet ok. Tauringu taisiju priekš sevis nevis tirgošanas, nevienam nespiedu pirkt, un nekas tur tāds nav izlīdi lai tu tev varētu teikt, ka viss ir slikti. Labāk laikam ir braukt ar sapuvušiem drotiem neko nedarīt, vai uzlīmet magaivereni ?
Negribi nepērc, ej uz salonu pērc jaunu auto un pēc pāris gadiem tev nekas neizlīdīs.
Negribi nepērc, ej uz salonu pērc jaunu auto un pēc pāris gadiem tev nekas neizlīdīs.
es nesaku lai neperk es vienkarsi neredzu jefu pirkt auto tada stavokli guldit tik daudz uz rusu ieksa un dzit talak ka loti labu eksemplaru!
Ja kramējās hobija pēc izdevīgumam nav nozīmes, veiksmi darbos
e36
Kļūdies! Arī jaunai mašīnai pēc pāris gadiem kaut kas izlīdīs. Ruslanam nepatīk kādu apbižot.jurcis rakstīja:Negribi nepērc, ej uz salonu pērc jaunu auto un pēc pāris gadiem tev nekas neizlīdīs.
BMW
Tagad visiem vārdiem laikam piesiesieties. Es tikai salīdzināju.
Vnk nesaprotu ko tu uzcepies, gandrīz katrs 2. dara tā ka nopērk neko nemetina piešpaktelē un tirgo kā ideālu.takeshi rakstīja:es nesaku lai neperk es vienkarsi neredzu jefu pirkt auto tada stavokli guldit tik daudz uz rusu ieksa un dzit talak ka loti labu eksemplaru!
es jau neuzcepos es tik pajautaju vai verts! zinu visi kautko taisa daras! bet nu tas jau tik mans viedoklis! katrs dara ka vins velas!
Un kāpēc jau sākumā, pirms tās nevajadzīgās pļūtīšanas tev šāda doma neienāca prātā?takeshi rakstīja:es jau neuzcepos es tik pajautaju vai verts! zinu visi kautko taisa daras! bet nu tas jau tik mans viedoklis! katrs dara ka vins velas!