Ace - 325 coupe
Tātad šodien pateicoties labiem laikapstākļiem tika nolemts sēdināt auto, bet pagaidām tikai priekša tika sēdināta, kaut kad tuvākajās dienās arī aizmuguri nolaidīšu ja uzskatīšu, ka ir vajadzība.
Bildes nav no labākajām, bet kaut kad nomazgāšu auto un safočēšu labākas bildes
Te būs bildes salīdzināšanai =>
Bildes nav no labākajām, bet kaut kad nomazgāšu auto un safočēšu labākas bildes
Te būs bildes salīdzināšanai =>
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ļoti labi!
Pēdējā laikā sadarītās lietas -> tika sēdināta, nedaudz nopūlēta, uzlikti xenoni miglās un tuvajās gaismās, uzlikti jauni virzienrādītāji, nomainīta kardāna mufta, stūres mufta, eļļa ar filtriem, tika noņemtas uzacis no lukturiem un uzlikts aizmugurējā bampera difūzors.
Fočēts ar telefonu
Fočēts ar telefonu
sito dazreiz pie majas pur4ika redzu
Jā, jo es netālu no Tevis dzīvoju
Te būs bildes jau ar pārlīmētu haubi un melnām nāsīm no E36.lv sezonas atklāšanas
Paldies Ridlihs par foto
Te būs viena bildīte no ārdīšanās
Sen nekas netika rakstīts, tāpēc neliela atskaite par izdarīto
Priekšā tika nomainīti bremžu diski ar klučiem, jo vecie bija plānāki par plānu.
Tad nolēmu izjaukt pasažiera durvis un paskatīties kapēc man nelaižās logs lejā, kad atver durvis un salona apgaismojums neslēdzās iekšā.
Sākumā domāju, ka koncevika poga ir beigta, bet tad atklājās, ka jau rūpnieciski manai mašīnai tas nebija, vismaz man tā liekas, jo nebija štekera uz koncevika pogu un ne mazākās pazīmes, ka tāds kādreiz būtu bijis paskatījos kā šofera durvīm ir iztaisīts un novilku jaunus vadus uz konceviku un viss perfekti strādā :)
Kādu laiku atpakaļ Richus atdeva man savu sadauzīto M tipa bamperi, sākumā likās, ka bezcerīgi tādu labot, bet brīvajā laikā, kad nebija ko darīt nolēmu pamēģināt salodēt, vismaz lai ir rezerves bamperis Un tā pamazām, pamazām tika salodēts un vairākas reizes pārlodēts , jo daudzas plaisas neturējās un plīsa vaļā.
Beigās, kad izdevās visu salodēt, tad nošpaktelēju un noslīpēju, lai daudz maz taisns, iegādājos moldingus bēdīgā stāvoklī, kurus arī nācās salodēt un pārkrāsot, jo bija sudrabotā krāsā. Tad iegādājos grunti, krāsu, laku un pie drauga garāžā nokrāsoju. Rezultāts ir apmierinošs tik ceru, ka lodējuma vietas nesaplīsīs no jauna. Salīdzinājumā ar veco bamperi ir DAUDZ labāk, jo vecais bamperis jau bija pamatīgi nodrelēts.
Tik tagad jādabūn bamperim lūpa.
Tālāk, lai runā bildes, sarkanās līnijas bamperim ir lodējuma vietas
Priekšā tika nomainīti bremžu diski ar klučiem, jo vecie bija plānāki par plānu.
Tad nolēmu izjaukt pasažiera durvis un paskatīties kapēc man nelaižās logs lejā, kad atver durvis un salona apgaismojums neslēdzās iekšā.
Sākumā domāju, ka koncevika poga ir beigta, bet tad atklājās, ka jau rūpnieciski manai mašīnai tas nebija, vismaz man tā liekas, jo nebija štekera uz koncevika pogu un ne mazākās pazīmes, ka tāds kādreiz būtu bijis paskatījos kā šofera durvīm ir iztaisīts un novilku jaunus vadus uz konceviku un viss perfekti strādā :)
Kādu laiku atpakaļ Richus atdeva man savu sadauzīto M tipa bamperi, sākumā likās, ka bezcerīgi tādu labot, bet brīvajā laikā, kad nebija ko darīt nolēmu pamēģināt salodēt, vismaz lai ir rezerves bamperis Un tā pamazām, pamazām tika salodēts un vairākas reizes pārlodēts , jo daudzas plaisas neturējās un plīsa vaļā.
Beigās, kad izdevās visu salodēt, tad nošpaktelēju un noslīpēju, lai daudz maz taisns, iegādājos moldingus bēdīgā stāvoklī, kurus arī nācās salodēt un pārkrāsot, jo bija sudrabotā krāsā. Tad iegādājos grunti, krāsu, laku un pie drauga garāžā nokrāsoju. Rezultāts ir apmierinošs tik ceru, ka lodējuma vietas nesaplīsīs no jauna. Salīdzinājumā ar veco bamperi ir DAUDZ labāk, jo vecais bamperis jau bija pamatīgi nodrelēts.
Tik tagad jādabūn bamperim lūpa.
Tālāk, lai runā bildes, sarkanās līnijas bamperim ir lodējuma vietas
kka shie diski isti neiet kalt un lec aciis! bet kupeja pa pirmo!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Man liekas, ka tas dēļ baloniem, kad būs zemprofila riepas, būs daudz labāk
Jo dzīvē diski izskatās uz auto labāk nekā bildēs.
Jo dzīvē diski izskatās uz auto labāk nekā bildēs.
Nav bijusi doma nolīmēt arī jumtu un aizmugurējo bagāžas vāku?
Kopskats varētu būt sakarīgs.
Kopskats varētu būt sakarīgs.
BMW
Vai nu plēš nost vai nu līmē tālāk. Pagaidām viss itkā ok... bet tā haube tā īsti neiet klāt visam.
BMW
Neplēsīšu nost plēvi no haubes, jo iepriekš jau minēju, ka man haube ir sačakarēta zem plēves.
Kaut kad nākošvasar plānoju pārkrāsot haubi, bet pagaidām plēve kā pagaidu variants.
Kaut kad nākošvasar plānoju pārkrāsot haubi, bet pagaidām plēve kā pagaidu variants.
itka blakus poditii bet sen nesi manic laikam vairs nedzivo tur?Ace rakstīja:Jā, jo es netālu no Tevis dzīvoju
tikko atkal redzēts stāvam uz nīcgales ielas, ir