mans bembiitis
atvainojos par izteicienu bet manas domas ir ka izskatas pec reala suuda (ja es kadreiz kautko tadu pirktu es veca ipasnieka prieksa norautu to visu un aizdedzinatu ble
Tak necepies, nav tas viss nopietni.
veselīgs humors.
Vot tas ir spridzeklis tagad gan jau ka tauta noteikti atskataas
Super tūnings!
pretīgi
njaaa..shitais ir vnk booomba
šitas šodien redzēts uz Raunas ielas, divi lisie pie stūres un e36.lv uzlīmes logā
Izskatās pēc fake posta!
kursh pirmais sedans?Klavz rakstīja:šitas šodien redzēts uz Raunas ielas, divi lisie pie stūres un e36.lv uzlīmes logā
vai tas skunis kuram TA beigusies pirms pusotra gada?
Nākošās apskates datums: 06.01.2012
un vispar shito bildi ar to kausu un to skuni esmu redzejis manliekas kkur pirms 2-3gadiem, ceru ka nekludos par laika periodu, to ka redzejis esmu tas ofic
P.S autors prikalivajetsa speciali, vai ari tiesham doma ka kads notices un reali ir atpalicis dzive ja vel doma ka shadi NFS style skunji vel ir topaa
Da jums tiešām švaki ar humora izjūtu.
šitas eksemplars pat pabija vienā no Forsāžas nr. Rīt speciāli atradīšu un tas jau bija pirms gadiem 5-6. Es saku ka Fake.
ja jau par Cīravu zin, tad jau tuvumā vien mitinās. neticu, ka kāds speciāli meklēja. ķekavas veikals populārs, to nav jāmeklē pat
LABS
labi, atzīstas kurš uztaisīja šito? izdevās!
labi, atzīstas kurš uztaisīja šito? izdevās!
te forumā kāds uzradies ar ļoti nopietnās problēmām ir.
humora deva
Nez, man dažreiz patīk šis humors! Lai jau!
vislabāk būtu ielikt katrā pusē citu lai krutāk ietu klāt visam kopskatam
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .