E36-janķels
Nē, man tur bija objekts
Kā lukturi naktī tagad spīd? Nav tā, ka neko neizgaismo?
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
nē biju domājis to ka viņi tā uz leju, tas tā, bet nu auto kopsakts man patīkjanķels rakstīja:Man kā reiz labāk divi nekā viens
sorry, nepiemineeju, ka jautaaju par prieksheejiem lukturiemjanķels rakstīja:nē nav tik traki, tikai tas ka sarkans viss
vienkaarshi, ieliku krustus taalajos, nokrāsoju arī to metālu ap lēcu, bet itkā gribētos vizuāli vēl nedaudz tumšāku, bet ja tas ievērojami pasliktina redzamību, paldies, nē
Ir tā ka lecas vieta pati man nav lakota ir takā aplis vinai atstats neizkrasots,un spiid labi, taalos neizmantoju!
bet nu nespiid talie ka stock!
bet nu nespiid talie ka stock!
Uzmanību sanese...
Nu man jau baigais kvēps ir, tapēc taisnas trubas nevar!mikelsons rakstīja:nē biju domājis to ka viņi tā uz leju, tas tā, bet nu auto kopsakts man patīkjanķels rakstīja:Man kā reiz labāk divi nekā viens
Uzmanību sanese...
Topiks nedaudz aizmirsies, jo bija daudz kas jauns jāsadara!
Tātad ar ko lai sāk pirmkārt TD's izbeidzās un ar lietotāja Sīkā lielu palīdzību un atbalstu tika iestutēts m52b25 dzinējs, ka arī sadabūts m3 aizmugurējais bampers, pakaļējās lampas ar balto pagriezienu, uzliktas sašūtās abšifkas!
Dažas bildes! Tālākie darbi, gribās sagāzēt un vel sadarīt visādas lietas!
Tātad ar ko lai sāk pirmkārt TD's izbeidzās un ar lietotāja Sīkā lielu palīdzību un atbalstu tika iestutēts m52b25 dzinējs, ka arī sadabūts m3 aizmugurējais bampers, pakaļējās lampas ar balto pagriezienu, uzliktas sašūtās abšifkas!
Dažas bildes! Tālākie darbi, gribās sagāzēt un vel sadarīt visādas lietas!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uzmanību sanese...
Skaisti!
Vienīgais man tā krēslu kombinācija nepatīk, savukārt abšivkas ļoti :)
Vienīgais man tā krēslu kombinācija nepatīk, savukārt abšivkas ļoti :)
Es jau pieradu , biju jau laikam rakstijis ka gribēju baltu visu salonu, bet no praktiskā ikdienišķā viedokļa šitas bija pats labākais variants!
Uzmanību sanese...
Balts e36... Auto ar savu personību...
ļoti smuks un individuāls
Patīk, patīk, patīk!! Diski labi sasaucas ar auto!
Un swaps arī skatos izdevies..
Kur Tu Dārziņos mitinies? Cauru gadu vai tik pa vasaru?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Pie šāda āra, prasītos lai priekšējais bampers būtu arī vnk balts (lūpu atstājot melnu).
Salons gan ne parāk, bet tā pārējais
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Balts E36... Salons gan smukāk būtu bijis melnais, nevis pelēkais manuprāt. Bet nu smuki, smuki...
Šim vizuālais patīk , tik jā, par salonu gan man personīgi neiet tik ļoti pie sirds, bet tas jau katram savādāk
o šitais piederēja vienam balamutam no purčika, galvenais ka motoram bija kapi, + vēl problema ar turbīnu, un čalis tepat forumā meklēja dīzelistu, un tai pat laikā tirgoja ss.lv ar piezīmi ka viss kārtībā u.t.t,
pietam bija izstādījis netā bildes ar salonu, kur iefotožopēts salons no Psih-arno e36
un kad powerā panesās voņa par to visu powerī, tā persona līdz pēdējam atrunājās, vēl man draudēja
kr4 komēdija
tagad man prieks ka auto nonācis pareizās rokās, jau e36 sezonas atklāšanā nopētiju autiņu
ir ar ko lepoties
pietam bija izstādījis netā bildes ar salonu, kur iefotožopēts salons no Psih-arno e36
un kad powerā panesās voņa par to visu powerī, tā persona līdz pēdējam atrunājās, vēl man draudēja
kr4 komēdija
tagad man prieks ka auto nonācis pareizās rokās, jau e36 sezonas atklāšanā nopētiju autiņu
ir ar ko lepoties
Paldies par labajiem vādiem, jap mitinos tur cauru gaduJohnny rakstīja:Patīk, patīk, patīk!! Diski labi sasaucas ar auto!
Uzmanību sanese...
Bampers ir pie krasotāja, tikai viņš nekrāsojasAduks rakstīja:Pie šāda āra, prasītos lai priekšējais bampers būtu arī vnk balts (lūpu atstājot melnu).
Uzmanību sanese...