E36-TheGatis
idejas ir, cerams ka viss saies kā vajag, sliktākajā gadījumā būs tikai priekša pārkrāsota, bet vajadzētu jau visu :)RENIO rakstīja:P.S. Cerams ka krāsosi kādā interesantā krāsā!
Sent from my ST27i using Tapatalk
Kurinam, kurinam
Paldies, griežas zvērā un iet lupatās Nu ķip labiPodziņa rakstīja:Jā. Man arī labāk patīk kā izskatās pēc negadījuma cits auto
Kā motoriņš griežās?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Kurinam, kurinam
Tgd jau viņš ir ne tikai bez priekšasGunTixV rakstīja:Var redzēt otraja bilde 3 gab. e36 un tur viens tagad laikam palicis bez priekšas?
Kurinam, kurinam
Sapratu. Mežonis kuru jàprot savaldīt patīkami braukt ar tādu. :)TheGatis rakstīja:Paldies, griežas zvērā un iet lupatās Nu ķip labiPodziņa rakstīja:Jā. Man arī labāk patīk kā izskatās pēc negadījuma cits auto
Kā motoriņš griežās?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Mežonis gan protams, nevar ne salīdzināt ar veco nemotoru :)Podziņa rakstīja:Sapratu. Mežonis kuru jàprot savaldīt patīkami braukt ar tādu. :)TheGatis rakstīja:Paldies, griežas zvērā un iet lupatās Nu ķip labiPodziņa rakstīja:Jā. Man arī labāk patīk kā izskatās pēc negadījuma cits auto
Kā motoriņš griežās?
Kurinam, kurinam
Nedaudz piegriezās mani zvaigžņotie griesti, jāsāk kkas darīt lietas labā:)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kurinam, kurinam
Skatos, ka jau mēģini piemērī, vai gultas madrača apšuvums derēs pēc izmēra?!
d[-_-]b
TheGatis rakstīja:Nedaudz piegriezās mani zvaigžņotie griesti, jāsāk kkas darīt lietas labā:)
Nē:D man būs piknika galds:D325 BMW rakstīja:Skatos, ka jau mēģini piemērī, vai gultas madrača apšuvums derēs pēc izmēra?!
Kurinam, kurinam
Hmm,viegli bija izņemt arā,man arī ir doma ņemt griestus arā,bet bail ka būs gruti izvilkt viņus no mašīnas
nav grūti ,es noņēmu stoikām apšuvumus un nolaidu priekšēju beņķi guļus un izņēmu griestushuliits rakstīja:Hmm,viegli bija izņemt arā,man arī ir doma ņemt griestus arā,bet bail ka būs gruti izvilkt viņus no mašīnas
Izņemt un ielikt čilā, galvenais stoiku apšuvumiem nenolauz ķepiņas, ja nolūzīs, būs baigais metiens ar pielikšanu atpakaļhuliits rakstīja:Hmm,viegli bija izņemt arā,man arī ir doma ņemt griestus arā,bet bail ka būs gruti izvilkt viņus no mašīnas
Noņem stoikas, noskrūvē visas ručkas un saules sargus, izņem lampačkas un izpaud savu radošo dvēseli uz griestiem:D
Kurinam, kurinam
Piknika galda griesti pabeigti:D
Kurinam, kurinam
Kautkas tads veel nav redzets!!!
+0,99 par izdomu!
+0,99 par izdomu!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Pie mola ir tāds veikals INCAR mazā krasta iela 79, līme paredzēta tādiem darbiem, maksā 7.lvl. Ļoti laba, ātri pieķer, un turas super:) sanāca nejauši nopūst grīdu, un tgd mokos ar tīrīšanu:Dramyrez rakstīja:Klau a ar kadu liimii liimeeji klaat vinjus?
Kurinam, kurinam
Te arī pati līme:)
Kurinam, kurinam
Iztērēju 1/3 no balona:)ramyrez rakstīja:Ar vienu balonu pietika visiem griestiem?
Kurinam, kurinam