gda33 melniits
nedaudz ir sadarits
patīk šādi eksemplāri, kad eksperimentē ar izskatu utt
patīk šādi eksemplāri, kad eksperimentē ar izskatu utt
vēl viens drifta kaplis !!! malacis!!! noteikti mēģini braukt kādā posmā
nu tad jau redzes cik daudz no drifta kapla sanaks, bet jacensas ir! :)Ridlihs rakstīja: vēl viens drifta kaplis !!! malacis!!! noteikti mēģini braukt kādā posmā
tas Tev arī kā ikdienas auto ir ja?gda33 rakstīja:nu tad jau redzes cik daudz no drifta kapla sanaks, bet jacensas ir! :)Ridlihs rakstīja: vēl viens drifta kaplis !!! malacis!!! noteikti mēģini braukt kādā posmā
pagaidam ja! jasak domat par ikdienas gazmobili tad vares sito buvet un izbaudit! :)
nu ko beidzot ari piekeros diskiem, pa lielam sakrasoti i, vajag nopirkt ventilus un jamonte riepas virsu! :) kopsumma man patik gala rezultats! :) ideja man patik, bet nu veikums jau protams tolkam nekads! pirmo reiz krasoju diskus pagalma ar baloniniem bij fun!
gatavojam krasosanai :) gotovs ka ari tika ieguti sava ipasuma OMP sporta benki! taka masina nav domata ikdienas brauksanai apkart, tad ari atlavos realizet savu velmi, sporta taburetes CHECK!
un kads pavasarigs snaps ari lai i uz ko skatities! :)
gatavojam krasosanai :) gotovs ka ari tika ieguti sava ipasuma OMP sporta benki! taka masina nav domata ikdienas brauksanai apkart, tad ari atlavos realizet savu velmi, sporta taburetes CHECK!
un kads pavasarigs snaps ari lai i uz ko skatities! :)
Te viss ir gut, tikai pieturies pie vienas domas!
Disku iznākums, labs!!!
Disku iznākums, labs!!!
Jā, diski ļoti interesanti izskatās!
paldies, bet nu ne tuvu beigam vis nav, vidi japiekraso atkal bus jo bisk nomudijos, tad vel plauktiem sis tas naks pa virsu ut :) skruves laikam ar jakaso bus, lai vis pa smuko :)
Disku super, man arī doma nokrāsot sarkanīgu toni
Cik saprotu, tad b28 vēl neesi ielicis..?
nop... domas mazliet mainijas par dzineja apgreidiem, un b28 klokenes kits tika jau sen pardots, bet tas nekas, jo vieta bus kas skaistaks !
Zēl, es vnk pats tagad lieku iekšā b28 iekš m50, tāpēc būtu bijis interesanti dzirdēt atšķirību starp m50b25 un m50b28, jo ar b25 neesmu braucis. Bet ja jau ieliksi M vai V8, tad jau tā cita ōpera.
tas kads bus dzinejs lai paliek noslepums, un tik atri tas ari nenotiks :)
liec diskus ātrāk uz auto
cerams sanas :) vel tikai jaiegadajas ventili un 195/50 riepas divas :) un tad jau vares stuet virsu :RENIO rakstīja:liec diskus ātrāk uz auto
Tad nu vakar mazliet tika pastradats pie auto..
liels paldies par palidzibu Uldis.R
tad nu ta, resnais m52b28 spararats un sajugs tikka nomainits pret svaigi virpotu m20 (8kg) spararatu!!! liels paldies Wyrider par virposanu! :) loti operativi vis tika sa4inits lai es jau nakti varetu stutet virsu
iznakums, pagaidam esmu vilies... itka masinai ir vieglak griezt, bet kka nav.. pec papildiespejas zvans draugam,t ika secinats ka varetu sajugs but pie vaines ka vislaik izslid. tatad to do lista ir vest parkniedet sajugu!!!! :)
par bildem, bildes bus velak, kad kadam ar ka telefonu tika uznemtas, nebus slinkums man vinas atsutit
liels paldies par palidzibu Uldis.R
tad nu ta, resnais m52b28 spararats un sajugs tikka nomainits pret svaigi virpotu m20 (8kg) spararatu!!! liels paldies Wyrider par virposanu! :) loti operativi vis tika sa4inits lai es jau nakti varetu stutet virsu
iznakums, pagaidam esmu vilies... itka masinai ir vieglak griezt, bet kka nav.. pec papildiespejas zvans draugam,t ika secinats ka varetu sajugs but pie vaines ka vislaik izslid. tatad to do lista ir vest parkniedet sajugu!!!! :)
par bildem, bildes bus velak, kad kadam ar ka telefonu tika uznemtas, nebus slinkums man vinas atsutit
Nebija vnk uzlikt keramisko sajūgu un miers?