E36-GunTixV
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
būs diezgan skaisti, vienam te forumā ar bij līdzīga pieeja..dzelteni vidi diskiem, dzeltenā plēve lukturos, izskatījās ļoti labi
Ar melnajiem vidiem bija diezgan pretīgi, tagad izskatās daudz smukāk.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ar melnajiem centiem bija fuj effekts,bet tgd ar dzeltenajiem centriem ir woow effekts!
Instagram - Sandis_e36
Paldies! Nezinu varbūt kadam ir līdzīgs kas es vairāk iespaidojos no lietotāja Zirdziņs viņam tādi vidi bij uz style5 .mikelsons rakstīja:būs diezgan skaisti, vienam te forumā ar bij līdzīga pieeja..dzelteni vidi diskiem, dzeltenā plēve lukturos, izskatījās ļoti labi
Paldies , mēginu no defekta panāk efektuSidnas rakstīja:Ar melnajiem centiem bija fuj effekts,bet tgd ar dzeltenajiem centriem ir woow effekts!
Paldies, cenšos un tajā pat laikā baidos no kopskata ja nepatiks tad centrus nomālēt autiņa krāsā.Jānis.P rakstīja:Ar melnajiem vidiem bija diezgan pretīgi, tagad izskatās daudz smukāk.
Man uz pagājušo sezonu tā bijaGunTixV rakstīja:Paldies! Nezinu varbūt kadam ir līdzīgs kas es vairāk iespaidojos no lietotāja Zirdziņs viņam tādi vidi bij uz style5 .mikelsons rakstīja:būs diezgan skaisti, vienam te forumā ar bij līdzīga pieeja..dzelteni vidi diskiem, dzeltenā plēve lukturos, izskatījās ļoti labi
Diski ļoti labi izskatās!
Thank, ļoti ceru ka uz auto būs ok pa nākošo nedēlu vajadzētu uzstūtēt virsū540i rakstīja:Uz auto jāizskatās skaisti!
maybe tavi (ex.) diski?
diskiem interesanta kraasa
un njem araa piemistos taalos,kkas nav
tadus var likt drotiem tadiem kaa mans
ar kompatu pa brugji
Man ir tādi bijuši , bet vai konkrēti šie nezinu - Pārdevu auto ar šādiem kādi tev ir tagad un nopirku atpakaļ, jau ar citiem, kur aizgāja diski nezinu.GunTixV rakstīja:Thank, ļoti ceru ka uz auto būs ok pa nākošo nedēlu vajadzētu uzstūtēt virsū540i rakstīja:Uz auto jāizskatās skaisti!
maybe tavi (ex.) diski?
e36
cipruss18 rakstīja:diskiem interesanta kraasa
Vel drusku paspokošos ar tiem piemistajiem lukturiem
mans jau arī drots vien ir salīdzinājuma ar daudziem te.
Grozu ar smaidu. Kas paveikts.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šodien uzstūtēti vasaras ripuļi un beidzot var apjaust kopskatu.
Secinājumi: prasās coilas vai lielāki baloni.
Secinājumi: prasās coilas vai lielāki baloni.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vajag zemāk, varbūt vel kādu flancīti, un šaurākas riepiņas.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
nedaudz atgādina lietotāja ToTo braucamo. Bet kopskats
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
+1
Diski vismaz baigi neredzētie uz e36
Diski vismaz baigi neredzētie uz e36
Es ari par.325 BMW rakstīja:Es par baloniem un brauc kā cilvēks!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right