E36-Laurix Kabrix
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 11
- chevron_right
viss smuki un skaisti!!!
saaksu ar to ka tavs auto izsktasa viekarsi SUPER
salons vispar bomba tikkai varbut M svitrinjas vajadzeja iesut atpakalj un ari uzsut uz aizmugurejiem sedekljiem tad vispar butu pa skaisto
un man prieks ka esi apmierinats ar visam precem ko esi njemis no manis
salons vispar bomba tikkai varbut M svitrinjas vajadzeja iesut atpakalj un ari uzsut uz aizmugurejiem sedekljiem tad vispar butu pa skaisto
un man prieks ka esi apmierinats ar visam precem ko esi njemis no manis
Instagram INDIGAIS
Cik saproto tas vader ir kur aivis328 krasoja? Un tagad parsuts! Kur parsuvi un kada cena parsusanai?
Par cenu vari uz PM. Par auto
Bļe, cik labs, salons baigā bomba! Tikai reāli pietrūkst tās M krāsas uz Vaderiem, skats būtu vel labāks ar tām krāsiņām.
Nezinu,vrb man tikai vienam liekas,bet arī kad dzīvē redzēju tavu auto,likās ka prasās disku centrus kādā interesantā krāsā ar pulētiem plauktiem,tad būtu perfekti,itkā jau smuki tie style5,bet mašīna ir tik smuka ka tie diski liekas prasti,kkā nepiesaista kad ir vienā krāsā... Bet nu tas tā,mans personīgais viedoklis.
Paldies!mikelsons rakstīja:salons vnk .., nu vienīgais var piepisties tai koka imitācijai uz bardočaka, bet nu tas ir skaidrs, ka šeit kā nianse..
bet kopumā kabris pa skaisto
Un koks jau nahrenizēts!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful Mechanical Wonder
Paldies, paldies!
Bet par tām M svītrām runājot... Ilgi domāju vai vajag/gribu vai nē! Un izdomāju ka nevajag. Pārāk traki izceltos tās strīpiņas un nav man M'inieks Nu nez... Ir ok man tā liekas! Lai gan šuvējs ar 10x pārprasija vai svītras nevajag!
Bet par tām M svītrām runājot... Ilgi domāju vai vajag/gribu vai nē! Un izdomāju ka nevajag. Pārāk traki izceltos tās strīpiņas un nav man M'inieks Nu nez... Ir ok man tā liekas! Lai gan šuvējs ar 10x pārprasija vai svītras nevajag!
Nē, tie nav tie paši! Šuva šuvējs Nikolajs 296 48 997, Ādmiņu iela 4, Blakus apelsīnam!GunTixV rakstīja:Cik saproto tas vader ir kur aivis328 krasoja? Un tagad parsuts! Kur parsuvi un kada cena parsusanai?
Nu centrus es domāju pārkrāsot, bet vel nezinu kādā krāsā! Varat ieteikt, uzšopot Un plaukti bija sapulēti, tikai nepasekoju līdz ka moikā ķīmiju pūta virsū un atri zaudēja spīdumu! Un centrus ar jāpasūta! Tā kā tiks risināts šis jautājums!Beerzins rakstīja:Nezinu,vrb man tikai vienam liekas,bet arī kad dzīvē redzēju tavu auto,likās ka prasās disku centrus kādā interesantā krāsā ar pulētiem plauktiem,tad būtu perfekti,itkā jau smuki tie style5,bet mašīna ir tik smuka ka tie diski liekas prasti,kkā nepiesaista kad ir vienā krāsā... Bet nu tas tā,mans personīgais viedoklis.
Tā kā auto ir melns, tad pa lielam, centrus var krāsot dajebkādus, jo pie melna iet klāt VISS
Viens variants būtu baltus, lai saskan ar salonu... vai arī koši sarkanus
Viens variants būtu baltus, lai saskan ar salonu... vai arī koši sarkanus
Salons nav balts, bet gaiši bēšīgs/šampanietis kkas tamlīdzīgs un ar jau iešāvās pirms tam doma nopūst tos centrus tādus! Sūdīgāk jau nebūs!
Ļoti skaisti te viss Pēdēja bilde ar salonu mega laba, prasītos koka vietā melnā glancētā maliņa Un piekrītu, ka diskiem centrus vajag kkā izcelt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 11
- chevron_right