Krūma 328i
Precīzāk izņemt spūldzīti un vēl kka aizlimet ciet protams no iekšpuses, jo itkā neduadz vel spīdot no citām spūldzēmNixon rakstīja:Kā tad domā viņu aiztaisīt?krums rakstīja:Jā zinu to es aiztaisīšu, kad dabūšu pilno obc, jo tāpatās būs jāvelk vadi uz spidometru :)
Stūre kautkā neiederas.
Tā, protams, gaumes lieta man vairāk patīk sporta stūre :)
a tur ir kkaur airbags piestiprinaats pie stuures?Nixon rakstīja:Vienkāršāk nebūs vienkārši pie kompa nodzēst?
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Bet ja nāksies ņemt klemi nost, tāpatās atkal degs, vienkāršāk pie reizes kad nemšu spidometru ārā pie reizes ari izņems spuldziNixon rakstīja:Vienkāršāk nebūs vienkārši pie kompa nodzēst?
Nē vienkārši deg tieši tāpēc, ka nav piestiprinātsguzlis rakstīja:a tur ir kkaur airbags piestiprinaats pie stuures?Nixon rakstīja:Vienkāršāk nebūs vienkārši pie kompa nodzēst?
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
nu es to saprotu taapeec jau prasiiju nixonam
Ja nopērk pareizo pāreju sporta stūrei, tad ir speciāli vadi priekš airbaga, kurus savienojot nedeg nekas panelī.
Nu jā man arī ir bišk cita pārejafishers rakstīja:Ja nopērk pareizo pāreju sporta stūrei, tad ir speciāli vadi priekš airbaga, kurus savienojot nedeg nekas panelī.
ko tad tu iesaki ?yanks rakstīja:vispār jau apbrīnojami kādus tik nepareizus veidus cilvēki spēj izdomāt, lai atslēgtu spilvenu
Neiesaku dariit tadas lietas kaa likt kautkaadas tur wannabe racing drift gangster stuures vai atsleegt airbagu. Originalo ar airbagu un miers. Nezinaasiet airbaga vertiibu kamer tas neizglaabs juusu dziviibu. Nebuutu airbags izshaavies, tagad te nerunaatu par to.
Powered by Minhauzens!
M- tech 2 arī nav airbaga , ko man tgd spilvenu likt uz stūres, no likteņa neaizbegsi vienalga kaut bez stūres brauc..
e36
+77
Un vai tad nebija tā, ka airbags funkcionē tikai 10 gadus? Tā teikt, derīguma termiņš 10 gadi. Neesmu manījis nevienu E36, kam viņi būtu izšauti... Nu lab, pāris izšautas stūres esmu manījis.
Un vai tad nebija tā, ka airbags funkcionē tikai 10 gadus? Tā teikt, derīguma termiņš 10 gadi. Neesmu manījis nevienu E36, kam viņi būtu izšauti... Nu lab, pāris izšautas stūres esmu manījis.
Esmu piedzīvojis avāriju ar airbagu sejā no e39, biju piesprādzējies un nemaz ar galvu neatsitos pret paneli, bet tāpat iešāvās sejā, pēctam bija viegls smadzeņu satracinājums un nācās braukt pie ārsta skalot acis no airbag putekļiem/miltiem. Rezumē, piz*u tos airbagus, labi, jaunām mašīnām vēl ok, bet nu nejau e36.
Atvainojos par offtopiku krūmam, bet jūs reāli piepļūtat visas sadaļas ar pilnīgu sūdu!
Atvainojos par offtopiku krūmam, bet jūs reāli piepļūtat visas sadaļas ar pilnīgu sūdu!
Runa iet par to, ka pašam vairāk patīk sporta stūre, tāpēc arī tika mainītazexo rakstīja:Neiesaku dariit tadas lietas kaa likt kautkaadas tur wannabe racing drift gangster stuures vai atsleegt airbagu. Originalo ar airbagu un miers. Nezinaasiet airbaga vertiibu kamer tas neizglaabs juusu dziviibu. Nebuutu airbags izshaavies, tagad te nerunaatu par to.
Sporta stuure lai sportotu uz trases. Neatbalstu intensiivu ielu slipeshanu. Samaksaa paaris latjikus un slipee kameer speeka vairs nav. Tomer airbags tur ir delj iemesla, bet nu ja tik drosh esi tad ok. Vienkarshi pasaku kaa ir ar tiem airbagiem.
Shit saves lifes yo.
Shit saves lifes yo.