Redlaina Individuālais kompakts :)
Ko tieshi nevar dabut?bmw individual uzlikas?
jā, lielā mērā tās lietas, kas tika ražotas mazos skaitos priekš individual. Vismaz BMW dīleris pāris pozīcijas atteica, nicht moeglicht
a kpc neviena bilde auto nav ar numuru?
Tāpēc, ka auto nav uzskaitē, jo kapēc man jamaksā nodoklis, apdrošināšana, ja pagaidām aktīvi netiek lietots. :) Ja vajag izbraukt, uzlieku sarkanos nr
viss ar lajku, mees tik 2.1 iepisam testinga reziimaaa :)Redlains rakstīja:Tiešām: say waat?!Mejstars rakstīja:logitech x-210Slim rakstīja:say waaaaaaaaaat datortumas bardačokā?
Tad jau labāk to 5.1 sistēmu Z-2300
Drift is mi life. When I drift my life is amazing
tak beidz te muldēt par savām datortumbelēm mašiinā, lielāku stulbumu nesmu dzirdējis, vai nu jūs tur nēsat īsti gudri vai nabagi ka nevarat uztaisīt mašinai kaut cik sakarīgu muzonu ar mašīnām pardzētajām komponentēm. ss.lv jau nu var salasīt pa lētiem cipariem visu ko. Ģerevņja
BMW-Big Money Waste
kas tieši?
nez kka viss te sapņaini izklausās varbut tikai man ta liekas
vai nu ezis vai pats sledzis, mana gadijuma vainigs bija sledzis.
zini kā ir, ja liekasKV_ rakstīja:nez kka viss te sapņaini izklausās varbut tikai man ta liekas
varbut vari kadu dienu nobildet auto ar klat pieliktu tas dienas laikrakstu?
Mazliet apskaidrošanai, kapēc kompots ir DE un nav nummuru.
Lielu laiku pavadu Vācijā, jo tur strādāju un dzīvoju. Latvijā esmu labi ja nedēļu, divas mēnesī. Tur ir garaža, ir kontakti ar vietējo dīleri par daļām, ir kur darboties. Kur strādāju? Vācu kantorī, kas nodarbojas ar autiņiem, uz Latviju netirgojam, uz kalniem reti, kas brauc tik tālu.
Tie kas vēlas pačekot IP adreses, tad jā, tagad postēju no LV, ieteiktu pačekot pēc pāris dienām, kad būšu back pie melnīša un DE.
Pīsiņš
Lielu laiku pavadu Vācijā, jo tur strādāju un dzīvoju. Latvijā esmu labi ja nedēļu, divas mēnesī. Tur ir garaža, ir kontakti ar vietējo dīleri par daļām, ir kur darboties. Kur strādāju? Vācu kantorī, kas nodarbojas ar autiņiem, uz Latviju netirgojam, uz kalniem reti, kas brauc tik tālu.
Tie kas vēlas pačekot IP adreses, tad jā, tagad postēju no LV, ieteiktu pačekot pēc pāris dienām, kad būšu back pie melnīša un DE.
Pīsiņš
ok, speciāli Tev izdarīšu.KV_ rakstīja:varbut vari kadu dienu nobildet auto ar klat pieliktu tas dienas laikrakstu?
tik kruti sutit original detaljas un visadus sikuminjus, uzreiz atgadina to vienu bmwpower usera e30