E36-Wildutch 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right
Autiņš izskatās labs, komplektācija arī laba :) daudz foršu fīču...
Labāk nežēlo tos 30ls un uztici darbu tam kas to dara ikdienā. Reiz arī ar čomaku mainījām priekšas stiklu kupejai, par cik nopirkām nepareizo līmi, un bez grunts līmējām, tad rezultāts tāds kad uznākot ziemai nācās pārlīmēt, un par darbu 50ls samaksāt plus materiāli utt utt. Stikls noturējas mazāk par mēnesi
Tas tikai mans viedoklis.
Labāk nežēlo tos 30ls un uztici darbu tam kas to dara ikdienā. Reiz arī ar čomaku mainījām priekšas stiklu kupejai, par cik nopirkām nepareizo līmi, un bez grunts līmējām, tad rezultāts tāds kad uznākot ziemai nācās pārlīmēt, un par darbu 50ls samaksāt plus materiāli utt utt. Stikls noturējas mazāk par mēnesi
Tas tikai mans viedoklis.
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Ir labs, bet daudz roku vel japieliek:) Un naudas
Hmm.no vienas puses jau tev taisniba, un ja kaut kas notiek, tad pie vinjiem var versties pec 'garantijas'.
Eh, ziemassvetkos kadam nebus davanas, jo man jamaina stikls:D
Hmm.no vienas puses jau tev taisniba, un ja kaut kas notiek, tad pie vinjiem var versties pec 'garantijas'.
Eh, ziemassvetkos kadam nebus davanas, jo man jamaina stikls:D
Pirms kāda laika par šo auto bija tādas ziņas sludinājuma topikā :
Tuned rakstīja:
kādam ir kaut kas zināms par šo autiņu?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dfhbk.html
Aduks rakstīja:
Pilnigi kapi tas auto! pasaziera puse aizmugure visa parmetinata no cita e36 viss nekvalitativi kkada skuni taisits itka butu ar rulliti krasots, pakalejas arkas sastav no spakteles, salons nopists,talak neskatijos jo nebaija jega vais kkur list!
Bildēs izskatās labi,bet dzīvē diemžēl nav,tava sporta skaņa man gan liekas briesmīga.
Sorry,ja kādam sabojāju omu.
Tuned rakstīja:
kādam ir kaut kas zināms par šo autiņu?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dfhbk.html
Aduks rakstīja:
Pilnigi kapi tas auto! pasaziera puse aizmugure visa parmetinata no cita e36 viss nekvalitativi kkada skuni taisits itka butu ar rulliti krasots, pakalejas arkas sastav no spakteles, salons nopists,talak neskatijos jo nebaija jega vais kkur list!
Bildēs izskatās labi,bet dzīvē diemžēl nav,tava sporta skaņa man gan liekas briesmīga.
Sorry,ja kādam sabojāju omu.
Salons ir ideala stavokli, aizmugures arkas tuvākā laikā tiks pārmetinātas, kā arī apakša 5dien brauc pie metinātāja uz pārbaudēm, krāsa nav oriģinālā, bet nav līdz galam kur piesieties. Un par sporta skaņu, tas ir individuāli. Paldies par labajiem vārdiem, bet mani tu neaizskāri, auto ir 96.gada un puse no tā nav patiesība, otru pusi jau ceļu augšā.
Labi,ka neesi aizskarts,savādāk te ir citi,kuri raud par katru sliktu vārdu,kas ir vērsts viņu virzienā.
Tad jau Aduks pārspīlējis tava auto stāvokli , lai labi ripo un ceru ieraudzīt vel kādu smuku kūtiņu Liepājā. Pāšam necik sen arī bija kūtiņa....
Tad jau Aduks pārspīlējis tava auto stāvokli , lai labi ripo un ceru ieraudzīt vel kādu smuku kūtiņu Liepājā. Pāšam necik sen arī bija kūtiņa....
Taču nav iemesla, jo es zinu kādā stāvoklī man viņš ir. Nauda ir jaiegulda, protams, jau paspēju normāli ieguldīt un pec ziemas atkal vajadzes, visticamak vizualais.
Bet nav pamata tam, ko tas čalis rakstija. Nedaudz pārspīlēti, paldies
Bet nav pamata tam, ko tas čalis rakstija. Nedaudz pārspīlēti, paldies
?Kads var pastastit las ta par sturi ? man ar tada irlikas ka kadsparsuvis bet redzot velvienu nu jautaju
shi kutinja ari nemaksaja kosmosu, ta ka no stress un cel augsha
Skjiet, ka Airbag sports steering wheel 2 . http://realoem.lv/parts.php?mospid=4746 ... g=32&fg=35
Ir redzēts Liepājā
Nu tad nakamreiz pasveicini, kad ieraugi
Šodien ies iekšā subwoofer un pastiprinatajs, lai pilniba nokomplektetu audio sistemu:)
Šodien ies iekšā subwoofer un pastiprinatajs, lai pilniba nokomplektetu audio sistemu:)
Tatad sen nekas nav bijis, autiņam daudz problemas bijušas, daudzas atrisinātas.
Nākamnedēļ likšu CCFL enģeļus, piereizes nohermatizēšu lampas,lai nesvīst ciet, ja ieskaitīs algu, tad stiklu ari mainu nākamnedēļ, pečka strādā, pēc sniega izpriecām viss atkal darbojas un par laimi, ka tā.
Tagad cītīgi skatos amortizāciju citu, jo vajag cietāku, domāju par koiloveriem vai labak vienkārši atsperes citas.
Pēc mēneša, Janvārī domājams likšu 8000k xenonu tuvajos, pēctam arī miglās. Tuvākajos vakaros noraušu moldingus un saspraudīšu jaunus tos klipšus, jo ir tādi kādi ir. Ja kādam Liepājā ir tourings uz detaļām, tad labprat palūkotos dažādus plastmasus salonam.
Tiekamies ielās:)
Nākamnedēļ likšu CCFL enģeļus, piereizes nohermatizēšu lampas,lai nesvīst ciet, ja ieskaitīs algu, tad stiklu ari mainu nākamnedēļ, pečka strādā, pēc sniega izpriecām viss atkal darbojas un par laimi, ka tā.
Tagad cītīgi skatos amortizāciju citu, jo vajag cietāku, domāju par koiloveriem vai labak vienkārši atsperes citas.
Pēc mēneša, Janvārī domājams likšu 8000k xenonu tuvajos, pēctam arī miglās. Tuvākajos vakaros noraušu moldingus un saspraudīšu jaunus tos klipšus, jo ir tādi kādi ir. Ja kādam Liepājā ir tourings uz detaļām, tad labprat palūkotos dažādus plastmasus salonam.
Tiekamies ielās:)
Skaista kutiņa, lai labi ripo
Tencinu
masina skaista,vienmer ir patikusi sarkani e36
tikai xenonu gan liec 6000k.
tikai xenonu gan liec 6000k.
Nu bet kada runa, paldies:)
ar 6000k nav arshana:(:DD
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
ar 6000k nav arshana:(:DD
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
tu to bildi esi apstrādājis?
vnk tiiik labi izskatas tā sarkanā krāsa.
vnk tiiik labi izskatas tā sarkanā krāsa.
Cik nu apstrādājis, kā jau fotogrāfējot ar telefonu, nav tas idealakais fokuss utt. Nobluroju bildes augšu, uztaisiju nedaudz sharpen, lai auto izceļas no fona un viss:)
Man ari patik, bet uz jaunas sezonas sakumu 50% iespejamiba, ka parkrasosu visu, krasu lidzigu janjem:)
Man ari patik, bet uz jaunas sezonas sakumu 50% iespejamiba, ka parkrasosu visu, krasu lidzigu janjem:)
kāpēc domā pārkrāsot? :)Wildutch rakstīja:Cik nu apstrādājis, kā jau fotogrāfējot ar telefonu, nav tas idealakais fokuss utt. Nobluroju bildes augšu, uztaisiju nedaudz sharpen, lai auto izceļas no fona un viss:)
Jo aizmugures sparni japarmetina un ka jau 1996.gada mašīnai nav jau tas ideālākais stāvoklis. Kad nomazgā kārtīgi, tad ir manāmi defekti krāsā:(
Jauna krāsa piedos ari gardu odziņu vēlāk pie ekspluatācijas:)
Jauna krāsa piedos ari gardu odziņu vēlāk pie ekspluatācijas:)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right