Norbis/N.Tense žurkulis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Uz tolmetu,nav ko čakarēt sev prātu.
Un to "čomu" vjg kārtīgi "pasveicināt".
Un to "čomu" vjg kārtīgi "pasveicināt".
Protams ka motors neies, un būs nojāts. Varu iedomāties kā ar viņu brauktselvis' rakstīja:Esmu šim auto redzējis apakšu vairākas reizes, tur nav nevienas dzīvas vietas, un neiet arī ne sūda..
vai tad tiesaam tu nopirki adas benkus un kopteelu
es domaaju kad tavs coms tevi reaali uzmeta ar luuzni
ceru kad dabuuji par 50 -ls tas ir maximums ko var dot par
bet ja celsi augsaa ,tad tavs metinaataajs raus matus araa utt.........
es domaaju kad tavs coms tevi reaali uzmeta ar luuzni
ceru kad dabuuji par 50 -ls tas ir maximums ko var dot par
bet ja celsi augsaa ,tad tavs metinaataajs raus matus araa utt.........
stuure 60 eiro maksaa
gandriiz cik taa masiina
gandriiz cik taa masiina
isteniba es savu uzcelu no bedigaka stavoklja un izmaksasne tuvu nebija pat 300ls
pasha darbs utt
neko neceljamu neredzu.atzistat jums pusei no lietotajiem te gridas sastav no papiira
pasha darbs utt
neko neceljamu neredzu.atzistat jums pusei no lietotajiem te gridas sastav no papiira
ar kompatu pa brugji
taa laikam izskataaas ,jo ja jau sis esot bijis citaa topikaa
var redzeet kad tipa uzkiileets un peec tam nojaats lidz pedeejam
nesaprotu ka var pa gadu nodzziit ja nakamaajaa TA apskatee tik daudz ruslana utt....
var redzeet kad tipa uzkiileets un peec tam nojaats lidz pedeejam
nesaprotu ka var pa gadu nodzziit ja nakamaajaa TA apskatee tik daudz ruslana utt....
laikam ir bijis riktiigs COMSSSSSS UN RIKTIIGS KORISS kad pardeva taadu luzniRudziņš rakstīja:Protams ka motors neies, un būs nojāts. Varu iedomāties kā ar viņu brauktselvis' rakstīja:Esmu šim auto redzējis apakšu vairākas reizes, tur nav nevienas dzīvas vietas, un neiet arī ne sūda..
Nu gan runaa te visi taa kaa pashiem ruslans nebuutu zem dirsas un vel nez kadi defekti un problemas. Ir kas cels, ir kas atdos karotees. Ja cels, tad forshi. Ja nee tad arii forshi.
Personigi shaadu eksemplaaru neceltu. Ziema naak, forshi celji. Nojaatu liidz galam un iztirgotu pa detaljam vai karotees atdotu. Lai jau veicas vienalga kaadi plaani shim auto ir.
Personigi shaadu eksemplaaru neceltu. Ziema naak, forshi celji. Nojaatu liidz galam un iztirgotu pa detaljam vai karotees atdotu. Lai jau veicas vienalga kaadi plaani shim auto ir.
Powered by Minhauzens!
Nu jā, neskaitāmi divnieki, bet nu nav nekā tāda ko nevar sataisīt un izlabot, tas nekas ka DAUDZ, vairāk uztrauc tas ka liela daļa vienkārši nolika nevis to čali kurš kā labs paziņa iegrūda šo autiņu, bet gan jauno īpašnieku. Nē nu padomājiet kā katrs justos šādā situācijā, un nevajag šitos "es jau tādā situācijā neiekļūtu", ikvienam gadās! Gan cilvēks izdomās kā visu vērst par labu:idea::)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Once you get block, you never go back...
Tev gadijumā nav jābūt darbā? Ej palasi cukurniedres vai ko tu tur UK dari.north69 rakstīja:laikam ir bijis riktiigs COMSSSSSS UN RIKTIIGS KORISS kad pardeva taadu luzniRudziņš rakstīja:Protams ka motors neies, un būs nojāts. Varu iedomāties kā ar viņu brauktselvis' rakstīja:Esmu šim auto redzējis apakšu vairākas reizes, tur nav nevienas dzīvas vietas, un neiet arī ne sūda..
Lēnām tiek meklētas detaļas un bundža, ik pa laikam pievienošu bildes ar progressu
savas bietes tu vari pats tur raveet
labaak paskaties ar ko pats kusties lubrak
pasam noteikti ar kopapiiru griida saliimeta
labaak paskaties ar ko pats kusties lubrak
pasam noteikti ar kopapiiru griida saliimeta
pamuļķi, ar saviem komentāriem zūdi kur citur!
auto īpašniekam - man situācija līdzīga bija.. sākumā likās, ka tikšu ar visu galā, rūsa īpaši nebiedēja, taču izraujot salonu, un visu pārējo apkarināmo, pavērās pavisam nesmuks skats, un vienā mirklī tika nolemts, ka nav jēgas vairs čakarēties - jāmeklē donoru! diezgan veiksmīgi uzdūros uz mazmotora kupeju, kas jau aiznākamajā dienā tika iegādāta, un tagad notiek daļu pārmešanas darbi uz jauno kupeju. sākumā apkārtējie teica, lai uz punķiem salieku atpakaļ kopā un mēģinu notirgot izpuvušo, bet uzreiz pateicu, ka tā nedarīšu, tākā tiku pie diezgan vērtīgas un dārgas pieredzes, kur ko skatīties, iegādājoties e36
katrā ziņā, veiksmi jaunās bunžas meklējumos, un lai viss izdodas!
p.s - man kaut kā neizdevās citēšana, bet nu pirmais teikums bija attiecināms uz to dirsēju, postu augstāk.
auto īpašniekam - man situācija līdzīga bija.. sākumā likās, ka tikšu ar visu galā, rūsa īpaši nebiedēja, taču izraujot salonu, un visu pārējo apkarināmo, pavērās pavisam nesmuks skats, un vienā mirklī tika nolemts, ka nav jēgas vairs čakarēties - jāmeklē donoru! diezgan veiksmīgi uzdūros uz mazmotora kupeju, kas jau aiznākamajā dienā tika iegādāta, un tagad notiek daļu pārmešanas darbi uz jauno kupeju. sākumā apkārtējie teica, lai uz punķiem salieku atpakaļ kopā un mēģinu notirgot izpuvušo, bet uzreiz pateicu, ka tā nedarīšu, tākā tiku pie diezgan vērtīgas un dārgas pieredzes, kur ko skatīties, iegādājoties e36
katrā ziņā, veiksmi jaunās bunžas meklējumos, un lai viss izdodas!
p.s - man kaut kā neizdevās citēšana, bet nu pirmais teikums bija attiecināms uz to dirsēju, postu augstāk.
ja sis ir bijusais Kamartini Auto!!! tad seit par to zina daudzi!! vispar ka pazistamais var pardot comam zinot ka auto ir tada stvokli!!! !! labs coms!Rudziņš rakstīja:Ne jau šejienieši zina par visiem e36 kas braukā pa Lv ceļiem, ja es nebūtu reģistrējies šeit un pirktu e36 + no zināma cilvēka, tak loģiski ka arī neietu kkados auto forumos un nejautātu svešiem cilvēkiem par šo auto informāciju!varnis91 rakstīja:nja!!!!! bik ir ieberziens!!! butu pajautajis viedokli foruma kadam par to auto pirms iegades!
Priekš tam ir dankrots, ko viegli var pārnēsāt, un auto kaut uz ielas pacelt un ar roku pārbaudīt sliekšņus vai grīdu, un tak neiet runa tikai par sliekšņiem vai grīdu.
Piemēram, šie:
626 2 Durvis nav atveramas paredzētajā veidā
206 2 Nedeg numura zīmes apgaismojuma lukturi (lukturis).
618 2 Palielināta eļļas noplūde no motora (transmisijas).
213 2 Uzstādītas neatļautas (neatbilstošas) gaismas ierīces.
207 2 Nenostiprināti (neatbilstoši nostiprināti) virzienrādītāju lukturi.
208 2 Nedeg labais bremžu signāllukturis.
310 2 Eļļas noplūde no stūres pastiprinātāja.
622 2 Bīstami (nenostiprināti) salona elementi
504 1 Nelieli riepas (riepu) bojājumi
Gribētu redzēt TA džeku sejas kad sāka kratīt to bmw
zināms bijušais īpašnieks! laimīgs ka tika vaļā no šitās miskastes!! bet negribu tev neko teikkt bet tu biji sapīpejies kad pirki viņu??
P.S
veiksmi sapņos!!
P.S
veiksmi sapņos!!
Shii ir mana bijusii kupeja, teikshu godiigi, centos celt augshaa, bet kad visu kuzavu apskatiiju, sapratu, ka jaatirgo nost un pazinjaam noteikti nesmeereeju iekshaa, tiesha taadeelj pat forumaa neliku sludekli. Tik caur ss.lv... Bet nu veiksmi...
Pa cik panjeemi? Ja nav nosleepums.
Un motors nav tas labakais. Iesaku vai nu uz detaljaam vai ss.lv
Pa cik panjeemi? Ja nav nosleepums.
Un motors nav tas labakais. Iesaku vai nu uz detaljaam vai ss.lv
M.K.
Nu te jau atkal aizgāja. Cilvēks nabags iegrābās un te viņam uzreiz dirš virsū nējēgā. Protams, skatoties uz tiem 2niekiem liekas ka tūtē mati, bet hvz moška uzcels, nekas nav neiespējams.
Kur un kas ir jāskatās? Droši vien tā pati grīda?
Paldies
Paldies
agang rakstīja:tākā tiku pie diezgan vērtīgas un dārgas pieredzes, kur ko skatīties, iegādājoties e36
bļe , par šito tieši es arī baidos,tapēc skatīšos tākā zanuda auto kuru doma būs pirkt !!!!
Bet vecīt turies,izdomā kārtīgi nākamos soļus.
Bet vecīt turies,izdomā kārtīgi nākamos soļus.
Mans ieteikums
Sakost zobus un būvēt no jauna
Kādam liksies stūlbi. Kādam liksies bezjēdzīgi. Daudzi teiks kraties vaļā vienalga kā.
Ņem un sataisi viņu. Ne mēneša laikā varbūt ne gada laikā,bet sataisi.
Man ir kas līdzīgs.Teica slieksnis ,amartiņa glāze un 1 caurums grīdā. Pacēlu uz pacēlāja norāvu apšuvumu glāzēm. Rezultējās 8 caurumi, abi sliekņši ,abas glāzes un rezerves riteņa bļoda.
Sakost zobus un būvēt no jauna
Kādam liksies stūlbi. Kādam liksies bezjēdzīgi. Daudzi teiks kraties vaļā vienalga kā.
Ņem un sataisi viņu. Ne mēneša laikā varbūt ne gada laikā,bet sataisi.
Man ir kas līdzīgs.Teica slieksnis ,amartiņa glāze un 1 caurums grīdā. Pacēlu uz pacēlāja norāvu apšuvumu glāzēm. Rezultējās 8 caurumi, abi sliekņši ,abas glāzes un rezerves riteņa bļoda.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right