E36-DIF
man butu labi ieraudzit ka pieslegt šito kastiti un kur...
Manajais vecais bloks GM4 ir tads pats ka no donora es paņemu bet Tas otrais manejais RM LOW un viņs atbild par logu mazgašanas sistemu...No donora vel ir normals RM bloks kas atbild par logiem cik es saprotu...Bet priekšejie logi man stradaja no GM4 bloka.Un ka pieslegt aizmugurejos HVZ...Kurš var kko pratigo ieteikt...Gribas jau pieslegt un rit baukt uz noslegumu...
HEEEEEEELP!!!!!!!!!
Piesledzu ,viss iet bet tikai no aizmugures .No viduskonsoles tikai relejas klikšķi iet.Ko es vareju nepieslegt vel?Gaidu variantus...
Ar logikas un shemas palidzibu visu piesledzu ka vajag.Viss strada...Vajadzeja tik bišku padomat un nepsihot-nestresot palika tik salikt viss pa vietam un salikt salonu...Visu izdarišu ielikšu mocibas foto
Gaidam ! labs darbs
Un aizmirsu ielikt :) laiku atpakaļ savilku jaunu provodku sabim un pastiprinatajam :) Un nopirkot ieliku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Protams apsveicu, bet nu bildi varēji likt, kad būsi visus vadus sakārtojis tam sabim utt, jo nu tāda juška ka ne ievilkti, bet vnk iemesti
Nakamais solis ir ielikt pilno OBC...Un pec tam domašu par swap :) Viss atkarigs ar naudas situaciju...
Ielikšu vel foto kad sataisišu lidz galam bagažnieka vaku (to kur zapaska stav) Un tad parejos vadus jau neviens neredzes :)naljanke rakstīja:Protams apsveicu, bet nu bildi varēji likt, kad būsi visus vadus sakārtojis tam sabim utt, jo nu tāda juška ka ne ievilkti, bet vnk iemesti
Aizmirsu piebilst...Darba laika 1 minuss bija...ODI Tik paspej nogalinat...No kurienas viņu tik daudz
Pēdējais labojis DIF - 15 Sep 2014, 23:41, kopā labots 1 reizi.
Paldiesikey07 rakstīja:Apsveicu ar uzvaru
Ka jau teicu,sataisišu to bagaznieka vaku (kur zapaska stav) ielikšu foto
Finieri dabuju bezmaksas (atravu no paletes )
Pats kovriks ir ar gumijas apakšu...Cena ir ~5 eur/kv.m. kopuma sanak apm. 8 eurFinieri dabuju bezmaksas (atravu no paletes )
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis DIF - 17 Sep 2014, 17:44, kopā labots 1 reizi.
Un ka jau teicu kad sataisišu neviena vada neviens neieraudzis :)
thnxsirmais rakstīja: