Rich`s E36

visaa visuma loti labi izskataas... tikai jadabu nost tas ruslans no arkam un buus pavisam nice...

Jolki palki, kur Tev snieg? 
edit: Poņil Dānija

Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!

Ļoti labs ekspemplārs pēc manām domām. 

SmXpress rakstīja:Zoliids aparaats!;)
Piedur tas aakjis domaju ar sev uzsutiit!
Sent from my iPhone using Tapatalk
drosi tik man ir nedaudz parveidots... partaisiju stiprinajumu uz kura akjis skruvejas virsu jo original vinj torci kadus 5cm no moldinga uz aaru un iskats hmmm.... man nepatika.. bet nu gaume...

klau kur dabuuji to mega piesuucekni sonjkai?rich rakstīja:kirurgs777 rakstīja:Par balto krāsu +777.Man arī ļoti patīk, bet personīgi pirktu auto ar baltu krasu,ja konta mēnesī grozītos ap 2.5 pakām, jo grūti kopt,vismaz 2-3 reizes nedeļā jamazgā moikā,ja ne vairāk
piekritu tikai to visu var darit ari ar rokam rekjini kvalitativak un zini ka kautkadas birstes nesadirsis krasu... vienigais miinus ir dargie kopsanas lidzekli un laiks![]()
bet anyway sodien laicinjs mani seit priece un izskatas ka beidzot vares patestet ko jaunu![]()
es vnk mekleeju lai vareetu mashiinai aarpusee droshi pielikt....
PM please:_
BMW_The Ultimate Repair Bill

Skaists gan Tev tas aparāts;)
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Once you get block, you never go back...

uz sezonas atklāšanu atkuģosi no Dānijas? 

jap jap Danske Danskerich rakstīja:Johnny rakstīja:Jolki palki, kur Tev snieg?

tev sanak mega labas bildes

ar kompatu pa brugji

izskatas ka uz jusu pusi dosos tikai kautkad pirms vasaras .. apmeram maija kad bus nissans jadzen uz trelja un jastum uz danske drifta sezonuRolands rakstīja:uz sezonas atklāšanu atkuģosi no Dānijas?

Skaists autiņš
Dānijā esi ar LV numuriem?

Dānijā esi ar LV numuriem?

nu sezonas atklashana jau ari maijaa irrich rakstīja:izskatas ka uz jusu pusi dosos tikai kautkad pirms vasaras .. apmeram maija kad bus nissans jadzen uz trelja un jastum uz danske drifta sezonuRolands rakstīja:uz sezonas atklāšanu atkuģosi no Dānijas?

matissc rakstīja:nu sezonas atklashana jau ari maijaa irrich rakstīja:izskatas ka uz jusu pusi dosos tikai kautkad pirms vasaras .. apmeram maija kad bus nissans jadzen uz trelja un jastum uz danske drifta sezonuRolands rakstīja:uz sezonas atklāšanu atkuģosi no Dānijas?
domajams ka busu bez auto visticamak ar lidmasinu turp un atpakal

bildes bomba! 

erda rakstīja:bildes bomba!
paldies