E36-bmwforlife schoolbmw=]
Pačeko to resti vecīt.naljanke rakstīja:tipiska bembista iedomība;)
pats braucu ar abu marku automašīnām, un varu godīgi teikt, ka b3 vai b4 audi nav ne grama sliktāks par e36, tas vismaz nepūst kā maita,:D
Es nesaku ka Audi ir sliktie. Es uz abiem pabraukajos un patika ari. Vienkarsi ziema ar Bmw ir jautraknaljanke rakstīja:tipiska bembista iedomība;)
pats braucu ar abu marku automašīnām, un varu godīgi teikt, ka b3 vai b4 audi nav ne grama sliktāks par e36, tas vismaz nepūst kā maita,:D
audi nav svešs, bet nu kādai ir jābūt žurkai, lai pateiktu, ka b3=e36
nu tas b3 ir drausmīgs, vienīgi pasaki kas sliktāks b3 salidzinajuma ar e36(izņemot to ka fwd un rwd)?
tad jau no tevis teiktā, e36 arī ir drausmīgs..
atbilde ir vienkārša-ja tur varētu izvēlēties labu b3 vai labu e36, kāda būtu tava izvēle..?
atbilde ir vienkārša-ja tur varētu izvēlēties labu b3 vai labu e36, kāda būtu tava izvēle..?
ja quattro, tad viennozīmīgi b3 ja fwd tad e36
P.S. Šausmīgs ir attēlā redzamais, tas ar to milzīgo "facelift" resti
P.S. Šausmīgs ir attēlā redzamais, tas ar to milzīgo "facelift" resti
Un update. Nopirku daudz detaļas priekš hadenei. Sailetbloki, soldatini u.t.t.
pirmais-sedeklu parvalki(ugunskura)
Es zinu ka tos vajag nonemt. Bet zem viniem saplesusie sedekli. Un pagaidam kamer nenoprirku jaunus sedeklus vajag braukat ar tiem...
Patīk salons:) kur var iegādāties tādus vecāsmammas plediņus?
Nu bet toties silti ziemā, nevis kā pie ādas piesalt.
sēdekļus jāmeklē ar steigu.
Varu apmainīt pret vader sēdekļiem ar Tavu piemaksuKV_ rakstīja:Patīk salons:) kur var iegādāties tādus vecāsmammas plediņus?
Īstenība viņi ir galīgi nesmuki bet ziema tik labi uz viņiem kad mašīna vel auksta..green garage rakstīja:Nu bet toties silti ziemā, nevis kā pie ādas piesalt.
Ne.
Lai veicas ar iecerēm
Lai veicas ar iecerēm