Kro - E36 2.8i Cabrio.
paldies , rīt būs beidzot visi diski no pulēšanas, šodien nopirktas riepas un bbs centriņi.
trešdien jāuzliek jauns ferodo bremžu sets un jaizdomā kkas ar pagaidu sēdinājumu
trešdien jāuzliek jauns ferodo bremžu sets un jaizdomā kkas ar pagaidu sēdinājumu
Jagaida kopskats ar diskiem
viss notiek uz pareizo pusi
Season 2014 opening @333
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
laikam piekdien redzeeju, pa centru braukaji...ar vienu čiksu uz vienu galu, atpakaļ ar divām
jā tā bija
Aizmirsu uzjautāt sestdien, kādā krāsā plāno laist?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
vēl liels jautājums , nespēju izlemt , sliecos uz melnu , bet ne tādu kā orģinālās.
ir piedāvājumi?
ir piedāvājumi?
Vajag marakešu
Nemaz ar tik daudz nav sakrāsoti bmw šajā krāsā, tā ka visi čīkstētāji un hipsteri (ar tekstiem ''atkal kārtējais marakesh brown''), var iet atpūsties
Nemaz ar tik daudz nav sakrāsoti bmw šajā krāsā, tā ka visi čīkstētāji un hipsteri (ar tekstiem ''atkal kārtējais marakesh brown''), var iet atpūsties
runājot par marakeshu vinjam nav gadijumaā pamatkrāsai pāri dažādas lakas?Agnis rakstīja:Vajag marakešu
ar kompatu pa brugji
tad tie ir jā pārkrāso
sip nah to marakeš krāsu!
Ja nevar izdomāt kādā krāsā lai krāso, tad ar melnu garām neaizšaus nekad!
Manā listē dominē trīs krāsas, - balts, melns, grafīts!
Ja nevar izdomāt kādā krāsā lai krāso, tad ar melnu garām neaizšaus nekad!
Manā listē dominē trīs krāsas, - balts, melns, grafīts!
nu es saprotu , bet domāju par pašu krāsu , tās kas ir vairāklaku slāņa maksā arī labi.
neesmu jau milijonārs lai krāsu vien uz 500eur pirktu.
tādēļ prasu
neesmu jau milijonārs lai krāsu vien uz 500eur pirktu.
tādēļ prasu
Dievadēļ lieciet mieru marrakeesham un tamlīdzīgajiem. nezinu kā citiem, bet man jau bish zb tās fancy krāsas. Pirms trim gadiem likās afigetj, bet tagad jau visi tie mega toņmaiņas bronzīgie/zeltītie vairs neizsauc nekādas emocijas, tāpat kā visi pārējie trendi, kas kkādu laika sprīdi skaitījās uberstilīgi (tipa oranžs ar melnu, balts ar melnu, imola utt).
Es ieteiktu krāsot kādā smukā, vienkāršā tonī.
Piem Montreal Blue Vai oxford green Vai kkādu spilgti sarkanu. Vai kkādā bēšīgā/šampanieša krāsā. utt. Piem e63 ir ļoti glīta krāsa - neatceros nosaukumu, bet tipa ēnā spainis, bet saulē šampanieša tonis. Okei, kabrim spaiņa krāsa sux bet nu gribētu ierosināt darbināt fantāziju un neiet līdzi aktuālajiem trendiem. Klasika dzīvo cauri laikam.
Es ieteiktu krāsot kādā smukā, vienkāršā tonī.
Piem Montreal Blue Vai oxford green Vai kkādu spilgti sarkanu. Vai kkādā bēšīgā/šampanieša krāsā. utt. Piem e63 ir ļoti glīta krāsa - neatceros nosaukumu, bet tipa ēnā spainis, bet saulē šampanieša tonis. Okei, kabrim spaiņa krāsa sux bet nu gribētu ierosināt darbināt fantāziju un neiet līdzi aktuālajiem trendiem. Klasika dzīvo cauri laikam.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30