Lagun un Morea zaļie...

Armand tev menesi mazak par 1000sanak,
ja visi saimnieki ieprieksh ta ir braukushi tad vinjam sanak 200000km pa 17 gadiem.
ja visi saimnieki ieprieksh ta ir braukushi tad vinjam sanak 200000km pa 17 gadiem.

njuu man menesi 1000ir max, protams ir meeneshi kad bik vairak, bet reali normaalaa gadijuma man sanak ap 600-700km menesii
9 man uz darbu jabrauc apmeram 3-4km) 

...

Tāds nu tas nobraukums man tagad ir.Skatoties pēc servisa grāmatiņas,kura bija līdz,it kā viss sapas. Auto nopirku ar 144500 km nobraukumu,tas ir 4.5 gadus atpakaļ.

tad paveicas tev 

domaa var ticeet graamatinjaam kas naakushas no vaacijas?

katrs tic tam kam grib ticet, bet nav jau galvenais tie ciparini paneli, bet gan kopejais auto stavoklis, manuprat, it ipashi runajot par 

es 2 vos menesos nobraucu apmeram 7000 

ar kuģi? 

vispar ar savu masinu

Arī savam ticu ka 215 000 ir orģinālais nobraukums, pētīju servisa grāmatiņu, kur viss smuki sakrīt, pa latviju arī nav ilgi dzīvojies un braukuši gados vecāki cilvēki, kas ar roku vēl servisa grāmatīņā beigās smuki ierakstījuši, kas kurā datumā mainīts, un arī mainot ritošās daļas detaļas vēl bija orģinļās virsū un kopējais auto stāvoklis arī liecina, ka daudz nav noripojis
Ir cilvēki, kas brauc daudz un citi, kas tik pa brīvdienām ar auto līdz veikalam aizbrauc, tā kā var šiem nobraukumiem ticēt arī savu reizi 

Izskatās ļoti kopti. Prieks skatīties, ka cilvēki ģimenē par saviem auto rūpējas :)

Nezinu, vai var ticēt,bet ar vienā rokrakstā nav rakstīts,zīmogi ar no dažādiem servisiem...Agris rakstīja:domaa var ticeet graamatinjaam kas naakushas no vaacijas?

Paldies!!!sprinters90 rakstīja:Izskatās ļoti kopti. Prieks skatīties, ka cilvēki ģimenē par saviem auto rūpējas :)

Ziemas sākumā tiku pie sen kārotās kožiņas,tā kā man nebija salona bilžu,tad nolēmu kādu ielikt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Arīī gribu tāādu kožu ar mammeli aizmugurē

īstā mammele jau bija manā e34STUDENTS rakstīja:Arīī gribu tāādu kožu ar mammeli aizmugurē![]()
![]()
![]()

tagad atceroties jasmejas

Nu jāā, bet šim ir līdzīga
Protams, nesalīdzināt ar e34 mammeli

Protams, nesalīdzināt ar e34 mammeli

Iz Cēsu brauciena 18.08.12. 

Paldies !!!

Sveiki visiem! Sen šeit nekas nav rakstīts,par cik nācis klāt vēl viens e36,tad ielikšu kādu bildi.