Coupe by Boogdans
A kas Tev spīd augstāk redzamajā bildē?Man miglas ari nav, nakos 5dien jau busu Lv, redzesi.
SAVAGES CREW
Tu man labak pardod savus diskus un parmetini arkas.
nono, tos diskus nevienam nepārdošu, Melber Cup 17ieki tirgojās powerā
SAVAGES CREW
Pleskovskii rakstīja:Tapēc, ka manuprāt ar stock ir labāk, gan izskata ziņa, gan funkcionalitātes ziņā (labāk un saprotamāk izgaismo ceļu)Booogdans rakstīja:Kpc Arni lai nevajdzetu?
Labi, ja normāli atregulē, tad lēcu lukturos vēl VARBŪT ir ok, bet dieva dēļ, nevajag miglās
beidz, miglās ir zašibis, vislabāk ja saslēdz ķēdē kā Tavā variantā bija
Boooooogdan, tādi diski ir tikai man un arno, abi gājuši caur mani bet tā, sveikts ar auto
izņemt xenonu prasa max 15 min un izmaksas 0, sametināt sapuvušu slieksni vai nedod dievs grīdu ir 3-4h + izdevumi. kas ir traģiskāk?zuze91 rakstīja:Jo dedzina acis
Jo nevar iziet TA
Jo īsāks dzīves mūžš nekā halogēnam vai diodei
Man bija hardcore lauki, par laimi bija un nebūs!beidz, miglās ir zašibis, vislabāk ja saslēdz ķēdē kā Tavā variantā bija
SAVAGES CREW
Izskatās pēc ceļama eksemplāra Kurā UK pusē esi?
Par stūri pareizajā pusē iekš UK - bez problēmām var sareģistrēt auto ar pareizo pusi, ja vien ir vēlme, ir gadījies kādu pārīti redzēt tādus
Par stūri pareizajā pusē iekš UK - bez problēmām var sareģistrēt auto ar pareizo pusi, ja vien ir vēlme, ir gadījies kādu pārīti redzēt tādus
aiiii, rūsa, aiii tolmets, nav jēgā, došu 5eiro detaļās.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Esmu Londona.
Lai labi ripo
Te Ruu ex kupeja, traki labi izskatījās!
Viņam bija foršs sagāzums!
Viņam bija foršs sagāzums!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.