Klapē ciet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
Tādēļ, ka man nesanāca to izdarīt, kad ārā vēl bija silts, ja es viņu tagad ar karcheri izmazgātu, viņš man līdz nākošajai vasarai neizžūtu, tādēļ es baigi traki nemērcējoties, virspusēji visu izmazgāju mašīnā, iebāzu tur sildītājus, uztaisiju pirti un viss izžuva pāris stundu laikā! Paklājs sauss un tīrs, viss kā vajag!
neticu ka paklajam tas porolons,vai kas tur vinjs ir izshuva paris h laikaa
man kabrim vinjs ljoti ilgi zhuva mashina atrodoties
parauj nedaudz augshaa un paspaidi vinju ,tad redzesi ,ir vai nav izshuvis
man kabrim vinjs ljoti ilgi zhuva mashina atrodoties
parauj nedaudz augshaa un paspaidi vinju ,tad redzesi ,ir vai nav izshuvis
ar kompatu pa brugji
Viss jau tika izdarīts, man viņš nemaz nebija slapjš, es ļoti virspusēji un minimāli to ūdeni tur lietoju, nejau gāzu šļūteni salonā! par to var neuztrakties
te viss pa smuko tikaj nez kapec man PF panelis labak patik par F
Centos es tās koilas nopirkt, bet nu kā viņas nav pieejamas, tā nav, visu laiku kaut kādi šķēršļi, sapratu, ka man tos lētos mēslus nevajag! Nolēmu vienkārši vecos beigtos amjus nomainīt pret jauiem un ziemas laiku nobraukt kā cilvēkam. Tad jau uz vasaru arī noprikšu sev normālas, nevis lētās koilas. Amīši gan maksāja diezgan, lai izmantotu viņus vienu ziemu, bet nu ganjau atradīs arī pēctam pielietojumu. Ieķēru arī jaunu aķi, jo vecais vārijās, un kapota amīšus, jo kapots uz galvas krita!
Bembīts nostājies uz riteņiem, beidzot! Bildes taisītas ar kartupeli, sabojāju kameras stikliņu un tagad viss kā no tās vietas..
No jaunumiem, laikam tikai diski, tos ieķēru no A_C nu kā jau labs čoms, viņš man viņus praktiski uzdāvināja, simboliska cena, paldies! Nopūtu sliekšņus melnus, jo bija galīgi pretīgi izbalējuši, ir jaunas ziemenes, kumho kw31 tās gan vel neesmu uzbortējis, bet drīzumā! Pēc skates arī nāks klāt svarka un hidro rocene, jo ziemā negribu ietriekties apmalē ar opendiffu un bez rocenes.
Cerams skatē par disku izvirzijumu nepiekasīsies
No jaunumiem, laikam tikai diski, tos ieķēru no A_C nu kā jau labs čoms, viņš man viņus praktiski uzdāvināja, simboliska cena, paldies! Nopūtu sliekšņus melnus, jo bija galīgi pretīgi izbalējuši, ir jaunas ziemenes, kumho kw31 tās gan vel neesmu uzbortējis, bet drīzumā! Pēc skates arī nāks klāt svarka un hidro rocene, jo ziemā negribu ietriekties apmalē ar opendiffu un bez rocenes.
Cerams skatē par disku izvirzijumu nepiekasīsies
Pēdējais labojis edzis - 24 Jan 2015, 22:37, kopā labots 3 reizes.
ja flanci nav tad jau neko nevar piesieties
neko sliktu bet ar metinato atrak var nokreshoties neka ar open!
un par riepam neko neteiks! ja nav ara no arkam tad pilnigi un galigi poh!
pats gaju savam skati ar e34 blekiniekiem un 205riepam ari lidz ar arku beidzas!
un par riepam neko neteiks! ja nav ara no arkam tad pilnigi un galigi poh!
pats gaju savam skati ar e34 blekiniekiem un 205riepam ari lidz ar arku beidzas!
Ar svarku ir jautri, bet ikdienas braucamajam neiesaku!
Bija man opendiffs, es nemāku braukt ar rwd taisni, it sevišķi ziemā! Manuprāt lielāka iespeāj ir nokrešot ar opendiffu, kad viņam vienkārši ieslēdzās pilnīgs vienritens un priekša aiziet taisni, pārsvarā bortā! Ar hidro ručku un svarku, tu pierauj roceni un iemin grīdā, nekādi borti Man jau viņi nāk ārā no arkām, viņi ir no semaka, ET 20 bet itkā saprāta robežās
TA nedrīkst lai diski lien ārā no arkām. Flanču vai izvirzījuma dēļ - tas vienalga. Šajā gadījumā viss ok.boris737 rakstīja:ja flanci nav tad jau neko nevar piesieties
topika nepamaniju kas ar tiesibam ?
ari esu domajis par svarku , esu ar mieru ja trases auto ielajd to , bet ka jau mineja ne jau ikdienas auto , un spriezot pec padaritiem darbiem , tas neizskatas pec trases auto , pašam nebus zel ja ap kadu stabu aptisi ?
ari esu domajis par svarku , esu ar mieru ja trases auto ielajd to , bet ka jau mineja ne jau ikdienas auto , un spriezot pec padaritiem darbiem , tas neizskatas pec trases auto , pašam nebus zel ja ap kadu stabu aptisi ?
Tiesiibas ir!
Nū, auto netaisu gluži trases variantam, bet vienmēr prātā turu faktu, ka tā ir žurka Man personīgi pašam nepatikami braukat ar mašinu, kurai ir saplesti krēsli, giresti atlīmējušies un viss smird, tādēļ sataisu pieklājīgi
Zinot sevi es taisni ziemā nepabraukšu, bet atkal ar opendiffu ir lielāka iespēja kaut kur ieskriet, jo viņš ir diezgan neapredzams, tādēļ gribu bloķi un roceni, lai var vel kaut ko kontrolēt. Protams ir vispār žēl ar viņu braukt ziemā, kur nu vel domāt par stabiem, galvneais ir ja šķiļ, tad nošķilt purnu, lai nesabojā kuzavu ja jau aptīs ap stabu, tad drošvien paliks kā drift missile
Nū, auto netaisu gluži trases variantam, bet vienmēr prātā turu faktu, ka tā ir žurka Man personīgi pašam nepatikami braukat ar mašinu, kurai ir saplesti krēsli, giresti atlīmējušies un viss smird, tādēļ sataisu pieklājīgi
Zinot sevi es taisni ziemā nepabraukšu, bet atkal ar opendiffu ir lielāka iespēja kaut kur ieskriet, jo viņš ir diezgan neapredzams, tādēļ gribu bloķi un roceni, lai var vel kaut ko kontrolēt. Protams ir vispār žēl ar viņu braukt ziemā, kur nu vel domāt par stabiem, galvneais ir ja šķiļ, tad nošķilt purnu, lai nesabojā kuzavu ja jau aptīs ap stabu, tad drošvien paliks kā drift missile
Esu ardijes ziema ar bralena 325td ar open dif un nebija tik traki , pat vasara riepasnsim normali nokurinaju lidz kordem tagat braukaju ar savu kam ir lsd , un protams ir labak , bet padoma ka tu pabrauksi ar svarku kad uz celja bus ledus , jo tev pat mierigi griezoties krustojuma viens ritens zaudes sakeri , un ir gadijumi kad nevajag slidet bet nu lieta tava ka gribi ta dari , jebkura gadijuma - smuka kupeja
protektor nedriks list arpus arkas. pats esu gajis ar platiem diskiem ka arpus arks ir bet gumija sauraka neko neteica.Rus rakstīja:TA nedrīkst lai diski lien ārā no arkām. Flanču vai izvirzījuma dēļ - tas vienalga. Šajā gadījumā viss ok.boris737 rakstīja:ja flanci nav tad jau neko nevar piesieties
Pabraucam ar metināto pa melno ledu uz šosejas
Šodien ielīmēju logu, pirmo reizi mūžā darīju ko tik ļoti stulbu
Būšu priecīgs, ja nebūs lietussargs jātur salonā, tomēr vismaz kaut kāda pieredzīte
Tā skatijos, ka nekad neesmu licis bildi no motortelpas, tad nu te būs
Fočuku uz garāžu nēsāt negribās, tādēļ arī visas bildes ar kartupeli
P.S ceru 1 dien uz skati
Būšu priecīgs, ja nebūs lietussargs jātur salonā, tomēr vismaz kaut kāda pieredzīte
Tā skatijos, ka nekad neesmu licis bildi no motortelpas, tad nu te būs
Fočuku uz garāžu nēsāt negribās, tādēļ arī visas bildes ar kartupeli
P.S ceru 1 dien uz skati
Pats līmēji iekšā stiklu tīri naudas ekonomijas pēc? Tiešām?
BMW Motorsport International
Tur nekāda naudas ekonomija nesanāk, ņemot vērā, ka logu mainīt maksā 30 euro
Es iztērēju 7 euras par līmi un vel nopirku kaut kādas prisoskas pa dešuku + vel bendzīns
sanāk varbūt ietaupīt 5 euro.
Šis auto man ir auto, kuru es netaisos nekad nekur vest un labot, tas ir kā mans konstruktors uz kura es mācos, gribu visu izmēģināt, ganjau dzīvē noderēs!
Es iztērēju 7 euras par līmi un vel nopirku kaut kādas prisoskas pa dešuku + vel bendzīns
sanāk varbūt ietaupīt 5 euro.
Šis auto man ir auto, kuru es netaisos nekad nekur vest un labot, tas ir kā mans konstruktors uz kura es mācos, gribu visu izmēģināt, ganjau dzīvē noderēs!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right