E36-Kiko
Oj, oj, oj, to gan ne, jau ir darīts, rezultāts nu galīgi neapmierina, plus tā tizlā plastmasa galīgi nekam nelīp klāt, vai nu baigi jāmatē otra puse, vai ar nekādām līmēm nekas nesanāks, šoreiz gribu pa čotko visu izdarīt, lai nav vēlreiz viss šitais jāatkārto
Dir*anu atlikt!
kādas problēmas? paņem noraksti klipšu kodus, no realoem, un brauc uz renokus vai divi auto!
Visu var atrast un nopirkt.
Hmm, vaitad viņi tāpat nepielasa ķīnu? Es gribu atrast kur orģinālos tirgo, nu par divi auto zinu, ka tur teju viss ir šķibo rokudarbsLawwr rakstīja:kādas problēmas? paņem noraksti klipšu kodus, no realoem, un brauc uz renokus vai divi auto!
Dir*anu atlikt!
Nu, jā, tur varētu būtch. rakstīja:wtf tak BMauto, wess select utt.
Sev pagājšgad pirku.
Dir*anu atlikt!
Kiko rakstīja:Hmm, vaitad viņi tāpat nepielasa ķīnu? Es gribu atrast kur orģinālos tirgo, nu par divi auto zinu, ka tur teju viss ir šķibo rokudarbsLawwr rakstīja:kādas problēmas? paņem noraksti klipšu kodus, no realoem, un brauc uz renokus vai divi auto!
hvz, nav ne vainas, ar tiem pašiem ķīniešu klipšiem, bet ja atkritīs uzlika, dēļ tiem, noteikti bridināšu pārējos, ka sūdaini klipši!
Pirmstam man bija ķīnieši, krita vislaik nost, bet cik saprotu tur ne paši klipši vainīgi (lai gan tie arī draņķīgi turējās), bet gan tās micītes visas apmira.
Bet nu varbūt tas tikai man
Dir*anu atlikt!
Ir arī Nīcgales ielā Sensons Auto, OEM klipši, maksā sulīgi, atlīp šad un tad, bet tas tikai ielu gludināšanas pēc, saspied atpakaļ un brauc laimīgs!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Micītes neko daudz nedod, to primārā funkcija ir nepieļaut mitruma nonākšanu caur tiem caumuriemKiko rakstīja:Pirmstam man bija ķīnieši, krita vislaik nost, bet cik saprotu tur ne paši klipši vainīgi (lai gan tie arī draņķīgi turējās), bet gan tās micītes visas apmira.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Hmm, atļaušos nepiekrist, viņām vispār ir caurs vidus, un no cietas plastmasas, tās tādas kā moldingiem, vai arī man kkādi galīgi ļevie klipši bija
Dir*anu atlikt!
Būs jāaizlaiž, vai nu uz turieni, vai BMauto un jāieķerJohnny rakstīja:Ir arī Nīcgales ielā Sensons Auto, OEM klipši, maksā sulīgi, atlīp šad un tad, bet tas tikai ielu gludināšanas pēc, saspied atpakaļ un brauc laimīgs!
Dir*anu atlikt!
Tātad padarītais -
Nopirkti tie zelta stiprinājumi (orģinālie klipši sliekšņu uzlikām)
Uzliktas sliekšņu uzlikas
Nopirkti haubes amīši
Nopirkta jauna brille, jau nomainīta.
Vel tika uzmesti jaunie 17 un tiem nopirktas riepeles 225/45 (gribēju 205/45, bet tām izrādījās ka ir pumpa, tad nu nācās iztikt ar to, kas dabūnams)
Bildītes ielikšu vēlāk, kad pods uzlādēsies
Nopirkti tie zelta stiprinājumi (orģinālie klipši sliekšņu uzlikām)
Uzliktas sliekšņu uzlikas
Nopirkti haubes amīši
Nopirkta jauna brille, jau nomainīta.
Vel tika uzmesti jaunie 17 un tiem nopirktas riepeles 225/45 (gribēju 205/45, bet tām izrādījās ka ir pumpa, tad nu nācās iztikt ar to, kas dabūnams)
Bildītes ielikšu vēlāk, kad pods uzlādēsies
Dir*anu atlikt!
Bildītes, varbūt kaut kad sataisīšu ar labāku kameru
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dir*anu atlikt!