Agnis mauritius blau coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 27
- chevron_right
Tev diski dažāda platuma?
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Cik daudz tomēr dod diski vizuālajam ~ 75%
Mjā, ziema nāk virsū pat foruma to var pamanīt Uzreiz skats nekāds
Es ar domāju ņemt sliekšņu uzlikas nost lai mitrums ar sāli nekrājas tur un nesāk rūsēt.
Es ar domāju ņemt sliekšņu uzlikas nost lai mitrums ar sāli nekrājas tur un nesāk rūsēt.
Gandrīz gatavs vasarai, vēl tikai visādi sīkumi palika - sliekšņu uzlikas jāuzliek, hromētās nieres un aiz priekšējā bampera visas plastmasas, gaisa lūkas utt. Maybe vēl aizmuguri zemāku nosēdināšu. :)
ja godīgi, tad man pat liekas, ka tavs eksemplārs man patīk labāk ar parasto bamperu!
Bet tā jau ir, pie visa jaunā jāpierod! Ja vēl būs sliekšī un aizm. bampers, tad jau patiksies labāk!
Bet tā jau ir, pie visa jaunā jāpierod! Ja vēl būs sliekšī un aizm. bampers, tad jau patiksies labāk!
Pēdējais labojis erda - 06 Apr 2012, 15:20, kopā labots 1 reizi.
Dzīvē izskatās labāk, kapēc hromētās nieres liksi?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Sākumā bija hromētās nieres, tad nepatika kā izskatās, uztaisiju melnās. Tagad atkal vairs nepatīk melnās, jo priekšā viss ir pārāk tumšs, vajag kko kas tur izceltos + vēl viņas labi derētu kopā ar pulētajiem plauktiem.
skaaists
man patīk šis auto!
Man arī labāk patika skats ar parasto bamperi!
Bet ir nice.
Kur plauktus pulēji? ja ir, iemet kādu tuvplānu!
Bet ir nice.
Kur plauktus pulēji? ja ir, iemet kādu tuvplānu!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
smuks patik ka ir rižie pagriezieni nah savus pardevu
simpātisks
Kkad vēlāk nobildēšu, bet pulēju pie powera jūzera KristapsA.ch. rakstīja:Kur plauktus pulēji? ja ir, iemet kādu tuvplānu!
Smuki, tikai ļoti prasās ta bmw emblēma, bet tas laikam tikai man.
+1, vismaz būtu kkas interesants arī aizmugurē
Par pilnajiem rižikiem aizmugurē - hvz. Skatījos bildēs un īsti nepatīk, būs jānopērk plēve un jāpamēģina pašam tas izdarīt, maybe iepatiksies.
aa, un aizmugurē vēl iespējams plānojas mazā astīte uz bagāžnieka un M difuzors, bet nu redzēs...
aa, un aizmugurē vēl iespējams plānojas mazā astīte uz bagāžnieka un M difuzors, bet nu redzēs...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 27
- chevron_right