KObreto auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 24
- chevron_right
pārdot man diskus?!
uz nakamosezonu ja sanaks
Baigie tev caurumi
Nu jā, labāk jau laikam izņemt visu paklāju un pārbaudīt visu grīdu. Cik liela jebļa bija izravēt paklāju laukā?
bija čakars,diezgan liels protams gribēju no sākuma smuki izņemt,bet ļoti ilgi čakarējoties sapratu,ka nenoņemto pečku to paklāu ārā nevar dabūt,tāpēc zem pečkas pārgriezu un izvilku ārā IR ČAKARS! Un protams,kad visu jaucot ārā salauzu gāzes pedāli ja kādam ir pz
tās divas vietas arī bija kritiskās,visa pārējāgrīda aprūsējusi,bet viss slīpējams un labojams! Pie tam fascinē tās BMW inžinierijas lūkas grīdā Laikam speciāli domātas ūdens pievadīšanai salonā ap tā arī daudz rūsas
Par aizspārnu ieteikt,katram apskatīties,jo tā ir Bmw slimība tur rūsēt
tās divas vietas arī bija kritiskās,visa pārējāgrīda aprūsējusi,bet viss slīpējams un labojams! Pie tam fascinē tās BMW inžinierijas lūkas grīdā Laikam speciāli domātas ūdens pievadīšanai salonā ap tā arī daudz rūsas
Par aizspārnu ieteikt,katram apskatīties,jo tā ir Bmw slimība tur rūsēt
Steidzami vajag miglas!
aga +1 gribās melnās,bet maksā
vecas miglas abas izjuka ziemā pa kupenām braukājot
forums man varētu nosponsorēt
Tak pats uztaisi melnās miglas. Grūtākais ir lukturus vaļā dabūt, pārējais paša izdoma un roku līkums/taisnums.Kobreti rakstīja:aga +1 gribās melnās,bet maksā
Xenons gan vnk briesmīgā krāsā...
xenons ir 6000k tur viss kārtībā,bildē tā izskatās
man jau bija "melnie" miglinieki,bet kā jau teicu ātri ziemā izjuka vienam pārbraucu pāri otram stikls un tas kūļa taisītājs izjuka
bet ko par tiem home made melnajiem teiks apskates večī?
man jau bija "melnie" miglinieki,bet kā jau teicu ātri ziemā izjuka vienam pārbraucu pāri otram stikls un tas kūļa taisītājs izjuka
Apskates veči teiks, viss kārtībā, skate logā
jā ar melnu reflektoru ?
Ieliec krustu, bet dzirdēju te no viena čaļa ka pat krustu nevajag, pietiek ar vienu līniju un viss.
Uz TA, lai izvairītos no iespējamām problēmām, izņem miglas, cik tur darba 2min :OKobreti rakstīja:xenons ir 6000k tur viss kārtībā,bildē tā izskatās
nū man jau tā pat pus mašina ir uz TA japārtaisa un ja vel miglas jāņem
Man neko nesaka jau 2 gadus Vizuāli taču nevar pateikt, ir pirkts vai paša taisīts.Kobreti rakstīja: bet ko par tiem home made melnajiem teiks apskates večī?
Labāk tomēr izņemt ja par viņām šaubies, savādāk par divnieku priecīgs nebūsi!Kobreti rakstīja:nū man jau tā pat pus mašina ir uz TA japārtaisa un ja vel miglas jāņem
Pof par divnieku,galvenais lai 3 neieliek
Lai nu kā man līdz apskatei vēl tālu par miglām ar laiku izdomās
Lai nu kā man līdz apskatei vēl tālu par miglām ar laiku izdomās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …