Jancix DAKAR GELB kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
studijas dzeltenie elementi tika dzesti jo pasam acīs duras nav ko tadu skaistumu citiem radit riziki tiks mainīti gan uz oem baltaiem lukturiem aizmugure un prieksa ir doma likt baltos pagriezienus ar originalajam lampam riziki man galīg ne pa dvēselej ,,,Eglitis rakstīja:rižikus pakaļā atstāj, izskatās piedūrīgi, priekšā arī liec rižikus. un bildi ar dzeltenajiem salona elementiem studijā, neredzēju
LASTKING rakstīja:Pārej pāri virsbūvei ar T-CUT krāsas atjaunotāju.rezultāts tevi pārsteigs :)
Man bija sarkana mašīna,un bija ĻOTI izbalējusi un rupja virsbūve,ar T-CUT izskatījās kā jauna.turās apm.2mēn,tad vajag velreiz :) Protams atkarīgs cik krāsa sadirsta
doma jau bij bet šaubijos par rezultatu .. virsbūve nav sadirsta kā tikai labais sparns mazliet bet neka konkreti liela nav ... nez moz ja būs laiks papuleties gar masinu mož jaapskatas kadus brīnumus krasas atjanotajs spej darīt .. cik sapratu pats ar to esi meginajis efekts pārsteidzos ... kur var nopirkt un kur vieglak do dabūt ?
Tad jau tikpatkā kaimiņš Tik tos priekšējos lukturus gan labāk novācjancix007 rakstīja:ir ir vairakuma pa Kauguriem vizinosarmis rakstīja:Šo ja nemaldos ļoti bieži kauguros redzu. Varētu tā būt?
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
jancix007 rakstīja:LASTKING rakstīja:Pārej pāri virsbūvei ar T-CUT krāsas atjaunotāju.rezultāts tevi pārsteigs :)
Man bija sarkana mašīna,un bija ĻOTI izbalējusi un rupja virsbūve,ar T-CUT izskatījās kā jauna.turās apm.2mēn,tad vajag velreiz :) Protams atkarīgs cik krāsa sadirsta
doma jau bij bet šaubijos par rezultatu .. virsbūve nav sadirsta kā tikai labais sparns mazliet bet neka konkreti liela nav ... nez moz ja būs laiks papuleties gar masinu mož jaapskatas kadus brīnumus krasas atjanotajs spej darīt .. cik sapratu pats ar to esi meginajis efekts pārsteidzos ... kur var nopirkt un kur vieglak do dabūt ?
Es personīgi pirku Jureckis & Co. 10euro kkur maksā,es gāju ar lupatiņu un jau bija wou,domāju ka ar mašīnu būtu vel labāk :)
Prieks dzirdet ... taka sodien nopisās ķinietim viens lukturs laikam mainīsu ar uz originālajiem lukturiem ja maniem bmw pazistamiem comiem tie vel ir kadā kaktā :)armis rakstīja:Tad jau tikpatkā kaimiņš Tik tos priekšējos lukturus gan labāk novācjancix007 rakstīja:ir ir vairakuma pa Kauguriem vizinosarmis rakstīja:Šo ja nemaldos ļoti bieži kauguros redzu. Varētu tā būt?
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
LASTKING rakstīja:Principā jabūt ir jebkurā normālā auto krāsu bodē :)
maxima ar ir analogs bet domaju tur un pa analogo rezultats būs
ar savirzi vakar tiku galā tagad jauni ripuki uz ziemu sagaidami :)
Kā jaunās riepas?
Kuru T-CUT tu ņēmi sarkanai mašīnai?LASTKING rakstīja:Pārej pāri virsbūvei ar T-CUT krāsas atjaunotāju.rezultāts tevi pārsteigs :)
Es prasīju kuru nevis kur. Viņi ir dažādi piedāvājumā.LASTKING rakstīja:Jureckiii vai krasu veikalaa
marux rakstīja:Kā jaunās riepas?
Riepas ir ok vakar tika uzstaditas .. cita lieta tagad bez drifitem riepas negribas sapist lai ziema nav pa gravjiem jabraukā
Zinu, ka lika virsū, tāpēc arī prasu. Kā čalis teica - riepas maksā vairāk par auto Bet neķer kreņķi, viņš pats brauc ar e-talonu un neko nesaprot no autojancix007 rakstīja:marux rakstīja:Kā jaunās riepas?
Riepas ir ok vakar tika uzstaditas .. cita lieta tagad bez drifitem riepas negribas sapist lai ziema nav pa gravjiem jabraukā
sava taisnība viņam tur ir ... bet ta tak ir atkarība
Gadījumā Tu ar savu dzelteno pēdējās brīvdienās nebiji Bauskas.raj, Vecumnieku pusē!?
Un vel Ogre ? + tev iekšā gadijumā nestas zalas eņģeļ acis ?
Krasu atjaunotaju no tcut!citi tcut nav atjaunotaji,bet vaski un pulieriZzevsS rakstīja:Es prasīju kuru nevis kur. Viņi ir dažādi piedāvājumā.LASTKING rakstīja:Jureckiii vai krasu veikalaa
Daaaviiids rakstīja:Gadījumā Tu ar savu dzelteno pēdējās brīvdienās nebiji Bauskas.raj, Vecumnieku pusē!?
caurbraucot caur vecumniekiem piestaju pie veikala .. Laikam jau tu tas ar sudraba kupeju kas nopetija mani :) ...
IKKI rakstīja:Un vel Ogre ? + tev iekšā gadijumā nestas zalas eņģeļ acis ?
Ogre nu gan nebiju ,,, kads viltotajs man baltie engeļi :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right