Smileboy 320 Individual series
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right
Lēni kaut kas notiek: nomainīta siksna, priekšā jauni bremžu diski ar klučiem. Drīz jāsataisa grīda, atradu 2 coberus, un jāskatās ko darīt ar šļaukām no benzīna sūkņa - sulo..
Beidzot saņēmos apskatīt kas darās ar skaļruņiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Un kā skan ar tiem Pioneer?
Varu praktiski saderēt, ka ne labāk (salīdzinot ar nesačakarētu stok)
d[-_-]b
Nū man liekas ka skaņa ir kvalitatīvāka, bet tagad jau sūbi prasās
Un vēl iečekoju aizmugurējās tumbas kastēs, tur iemestas (burtiski) panasonic 50w.
Ar tām kastēm kaut ko sakarīgu var izdarīt ? kas tur lien iekša?
Un vēl iečekoju aizmugurējās tumbas kastēs, tur iemestas (burtiski) panasonic 50w.
Tūlīt tev pateiks, ka no tā visa nav nekādas jēgas. Būtībā jau pateica.
Smileboy rakstīja:Nū man liekas ka skaņa ir kvalitatīvāka, bet tagad jau sūbi prasās
ja kastes noskrūvē nost,var vietā ielikt ko labu :) izmēru nepateikšu.
Pieļauju domu ka skan tiešām labāk
Ko tad labu tur var ielikt bez kastēm?! Nerunājot par to, ka aizmugurē neko (izņemot subi) neliekam (koncertā ar dibenu pret skatuvi takš nesēžam), bez kastes (freeairaa) reti kas atspēlēs normāli (vismaz visādi 10/13/16 cm skaļruņi noteikti(ne tikai dēļ to izmēra)), bet kkas līdzīgs tam kas te parādījās iepriekš tiks tupa izsists cauri/saplēsts, vai arī vnk neklausāms (jo nederēs tādam noformējumam)... Cik tas stulbi neskanētu, bet bomž edition (citādi nenosaukt) risinajumam šajā gadījumā der tās pašas elipses (ja konkrētais variants tiešām būs paredzēsts to likt plauktā, tb kastes vietā tām der liels tilpums, viss grabažnieks, jeb minētais free air noformējums)...
d[-_-]b
Šodien izdomāju iečekot salona gaisa filtru
Un kas pie vella ir šis ?
Daļa, kas stāv virs pasažiera kājām.
Tas jā, bet kas ir tā tumba or smt ? kādu funkciju veic? Viņa man nepievienota vienkāršibyrbyr rakstīja:Daļa, kas stāv virs pasažiera kājām.
Ja tu par to, tad nezinu, izskatās pēc homemade
skaidrs Jo vairāk jaucu jo vairāk brīnos Tumbas unikālas, antena aiz bartačoka iebāzta , un galvenais ka visur silikons, pat nāsis ar to turas
Kroč darba vēl daudz.
Kroč darba vēl daudz.
lai nomainit salona gaisa filtru vajag nonjemt bardachoku?
Man tads pats magis sony jauns pirkts, ljoti apmierinats, pa cik panjemi?
ar subi tas magis vsp tracina visu autinju))
Man tads pats magis sony jauns pirkts, ljoti apmierinats, pa cik panjemi?
ar subi tas magis vsp tracina visu autinju))
Tas Sony labs, ja?Laurikbmw rakstīja: ar subi tas magis vsp tracina visu autinju))
cik sony bija ne pip.. viņas pat signala neiedos, lai uzkačigarīt pastirpiantaju
Man uz tās plāksnes, kur tev tas melnais mēsls ir, man bija kaut kur 3kg smaga russian tumba virsū, tas mēsls visu laiku krita lejā, līdz man zbl un izmetu ar visu to plāksniSmileboy rakstīja:skaidrs Jo vairāk jaucu jo vairāk brīnos Tumbas unikālas, antena aiz bartačoka iebāzta , un galvenais ka visur silikons, pat nāsis ar to turas
Kroč darba vēl daudz.
Vai visiem modeļiem viņš ir? Kad izravēju paneli, tad neko tamlīdzīgu nemaniju! Vai arī ir vēl cita slēptuve?!Laurikbmw rakstīja:lai nomainit salona gaisa filtru vajag nonjemt bardachoku?
Beautiful Mechanical Wonder
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 10
- chevron_right