E36-AleOz
Ngribu kritizēt :) Jauks auto, tikai sarkans :( bet runājot ka sarkanais nes laimi, tieši kā auto krāsa + Tev
Jaa 3000k nav maz priekš opja, ko lai saka, parād nav brālis
Laiks tev neklanās, tev jāklanās laikam.
Sarkanais the best ;D
Jā Alens. Neesmu tevi manijis laikam.RBG rakstīja:vēl nesen dzīvoju 5 min no vietas kur bildes uzņemtas.
Tu esi Alens?
Nu pagaidām izskatās, ka tik nelaime ir man ar hellrotu. :( Kā jau teicu bus ok. :)Matīss rakstīja:Ngribu kritizēt :) Jauks auto, tikai sarkans :( bet runājot ka sarkanais nes laimi, tieši kā auto krāsa + Tev
Tātad juridiski tev nepieder neviens auto. Neesi perekups?ZzevsS rakstīja:Kas tur ko nesaprast, čalim tiesu izpildītāji uzsēdušies uz astes un tāpēc nevar reģistrēt uz sava vārda! Man personīgi 4. mašīnas pieder, un neviena nav uz mana vārda. Nu un kas par to?rvars rakstīja:Kāds tieši ir finansiāls iemesls auto reģistrēšanai uz citas personas vārda?
Pieder, nopirku nesen citu auto uz sevisGinekologs rakstīja:Tātad juridiski tev nepieder neviens auto. Neesi perekups?ZzevsS rakstīja:Kas tur ko nesaprast, čalim tiesu izpildītāji uzsēdušies uz astes un tāpēc nevar reģistrēt uz sava vārda! Man personīgi 4. mašīnas pieder, un neviena nav uz mana vārda. Nu un kas par to?rvars rakstīja:Kāds tieši ir finansiāls iemesls auto reģistrēšanai uz citas personas vārda?