E36-Arturo
paldiesPjērs rakstīja:Man liekas ka tu esi vienigais sajaa foruma kuram ir labs fotoaparaats
Labam auto labas bildes....
Tā nu ko, beidzot esmu ticis klāt tam e36
tika savesta kārtībā pečka un novērsti eļļas noplūdes, kā arī pabūts polijā
sāksim ar pečku, kura man sāka sildīt pēc kāda laika un darbojās divos ātrumos
tādu sexu nevienam nenovēlu
pat izārdīt bija problēma
uzreiz viss tika izsūkts un savests kārtībā
dēļ šo visu dzīvi pārdomāju
oglītes vēl bija lietojamas
likt atpakaļ bija jautri
šo arī iečekoja, bet vis tip top
tad papētīju saucāmo ezi, kuram pēc manas apskates tā vai tā bija čau
tad nu to uzsūtīju jaunu
to nomainot parādījās visi pečkas ātrumi
nākamo problēmu meklēju pečkas vārstos
kurš bija beikts un ciet
tad nu visu iztīrīju, sasmērēju ar hermētiku un liku kopā
bez mandžetēm var labi dzirdēt kā viņš darbojas
tālāk jau laicīgi bija uzsūtīta eļļas filtra blīve un cleaneri
visu iztīrīju un liku kopā
sākumā domāju sulo karteris, bet vieglāk bija nomainīt šo
kā arī nomainīju eļļu
tad nu tālāk meklēju no kurienes nāk dīvains klukšķis
kārtīgi papētot, pareizāk sakot uzpulējot grīdu atradu vainu jaunajai buksei, kura bija izmaukusies ārā
tad nu atkal visu iztīrīju un liku atpakaļ uz spec līmi
tagat domāju gribot viņu laukā nedabūšu
un te dažas bildes no polijas
līstes drīzumā tiks pieliktas
sākumā nevarēju saprast kāpēc poļu pārdevēji tik nelaipni bija, tad ieraudzīju veikala darba laiku
tika savesta kārtībā pečka un novērsti eļļas noplūdes, kā arī pabūts polijā
sāksim ar pečku, kura man sāka sildīt pēc kāda laika un darbojās divos ātrumos
tādu sexu nevienam nenovēlu
pat izārdīt bija problēma
uzreiz viss tika izsūkts un savests kārtībā
dēļ šo visu dzīvi pārdomāju
oglītes vēl bija lietojamas
likt atpakaļ bija jautri
šo arī iečekoja, bet vis tip top
tad papētīju saucāmo ezi, kuram pēc manas apskates tā vai tā bija čau
tad nu to uzsūtīju jaunu
to nomainot parādījās visi pečkas ātrumi
nākamo problēmu meklēju pečkas vārstos
kurš bija beikts un ciet
tad nu visu iztīrīju, sasmērēju ar hermētiku un liku kopā
bez mandžetēm var labi dzirdēt kā viņš darbojas
tālāk jau laicīgi bija uzsūtīta eļļas filtra blīve un cleaneri
visu iztīrīju un liku kopā
sākumā domāju sulo karteris, bet vieglāk bija nomainīt šo
kā arī nomainīju eļļu
tad nu tālāk meklēju no kurienes nāk dīvains klukšķis
kārtīgi papētot, pareizāk sakot uzpulējot grīdu atradu vainu jaunajai buksei, kura bija izmaukusies ārā
tad nu atkal visu iztīrīju un liku atpakaļ uz spec līmi
tagat domāju gribot viņu laukā nedabūšu
un te dažas bildes no polijas
līstes drīzumā tiks pieliktas
sākumā nevarēju saprast kāpēc poļu pārdevēji tik nelaipni bija, tad ieraudzīju veikala darba laiku
Kvalitatīvi darbojies! Ja reiz esi izgajis cauri pečkai, varbut zini kādēļ man pūš tikai silto, sledz gradus cik gribi, nekas nemainās..?
@instagram - anrijs.v
ja neesi mainījis pečkas vārstus, kas atrodas dzinēja telpā, tad droši vari apskatīt tonleai rakstīja:Kvalitatīvi darbojies! Ja reiz esi izgajis cauri pečkai, varbut zini kādēļ man pūš tikai silto, sledz gradus cik gribi, nekas nemainās..?
Prieks skatīties
pāldiesA_C rakstīja:Prieks skatīties
man ar izmaucās nesen liktā bukse tādā pašā veidā, itkā to dzelzi pieskrūvēju ''pēc grāmatas'' , takā tur vainai nevaidzētu būt, interesē kapēc tā. bukse ar nebij ģešovā, bet lemforders
Mana kllūda bija tā, ka liekot vińu iekšā, iesmėrėju ar smėrvielu lai vieglaks butu procesEJANSONS rakstīja:man ar izmaucās nesen liktā bukse tādā pašā veidā, itkā to dzelzi pieskrūvēju ''pēc grāmatas'' , takā tur vainai nevaidzētu būt, interesē kapēc tā. bukse ar nebij ģešovā, bet lemforders
Viss ir baigi labi un cepumu paka tev par padarīto! Man tik radās daži jautājumi, kāpēc bija visa pečka jāņem ārā? Tur jau reāli trīs problēmas kas var būt, t.i. pečkas vārsts noklemējies, ezis un digitālajam panelītim, rezistors jāparlodē(tas ja tas panelis sāk dzīvot savu dzīvi).
Par tām buksēm kas tev izmaucās. Kāpēc tik daudzi liek atpakaļ tās pašas hui**s kas drīz vien atkal izģērbsies? Kāpēc nelikt poli bukses? Nemaksā takš kosmosu, vienreiz uzliksi un uz 10. gadiem minimums varēsi par tām aizmirst. Braukšanas ziņā, komforts nezūd, bet auto paliek nedudz stabilāks. Tās alumīnija bukses, drīz vien izļurkāsies un pakaļa atkal peldēs.
Par tām buksēm kas tev izmaucās. Kāpēc tik daudzi liek atpakaļ tās pašas hui**s kas drīz vien atkal izģērbsies? Kāpēc nelikt poli bukses? Nemaksā takš kosmosu, vienreiz uzliksi un uz 10. gadiem minimums varēsi par tām aizmirst. Braukšanas ziņā, komforts nezūd, bet auto paliek nedudz stabilāks. Tās alumīnija bukses, drīz vien izļurkāsies un pakaļa atkal peldēs.
pečku ņēmu ārā, jo tam darbojoties nāca graboņas skaņa, kurš bija pilns ar sūd..., turklāt tagat zināšu, kas ir pečkaArchizlv rakstīja:Viss ir baigi labi un cepumu paka tev par padarīto! Man tik radās daži jautājumi, kāpēc bija visa pečka jāņem ārā? Tur jau reāli trīs problēmas kas var būt, t.i. pečkas vārsts noklemējies, ezis un digitālajam panelītim, rezistors jāparlodē(tas ja tas panelis sāk dzīvot savu dzīvi).
poliritāna bukses ir uzsūtītas, šo atliku atpakaļ tikai pagaidām(kura ir pirkta divus mēnešus atpakaļ un ražotājs bilstein)
visu mainīšu paralēli citam projektam
cepums par attieksmi !
Skaidrs, malacis!Arturo rakstīja:pečku ņēmu ārā, jo tam darbojoties nāca graboņas skaņa, kurš bija pilns ar sūd..., turklāt tagat zināšu, kas ir pečkaArchizlv rakstīja:Viss ir baigi labi un cepumu paka tev par padarīto! Man tik radās daži jautājumi, kāpēc bija visa pečka jāņem ārā? Tur jau reāli trīs problēmas kas var būt, t.i. pečkas vārsts noklemējies, ezis un digitālajam panelītim, rezistors jāparlodē(tas ja tas panelis sāk dzīvot savu dzīvi).
poliritāna bukses ir uzsūtītas, šo atliku atpakaļ tikai pagaidām(kura ir pirkta divus mēnešus atpakaļ un ražotājs bilstein)
visu mainīšu paralēli citam projektam
Sen nekas nau rakstīts, tad nu neliels razklads
ir nomainītas aizmugurējo logu gumijas, nolohojos uz loga plastmasu, uzsūtot divus
ja nu kādam vajaga, droši rakstiet
uzsūtīju priekšā riepas, tagat pa lietu nau problēmas stūrēt
http://www.uniroyal.de/www/uniroyal_rei ... ort-3.html
tad saņēmos un pasūtīju durvja līstes 140euro
ilgi domāju ko darīt ar amartizātoriem, tad nolēmu arī pasūtīt
biju tik priecīgs par viņiem, ka pat ēdot pētīju viņus
var noregulēt arī cietību kas tika uzgriests uz max
te dzīvē, gribu zemāk, bet sliktie ceļi neļauj
un maza uzlīmīte, plus 2ps
un nedaudz foto no kopskata
un tas mans bračka
Tad nu uztaisīju sev dāvanu 4.4 v8
pirkumu tā atzīmēju, ka nevarēju trīs dienas atiet
ir nomainītas aizmugurējo logu gumijas, nolohojos uz loga plastmasu, uzsūtot divus
ja nu kādam vajaga, droši rakstiet
uzsūtīju priekšā riepas, tagat pa lietu nau problēmas stūrēt
http://www.uniroyal.de/www/uniroyal_rei ... ort-3.html
tad saņēmos un pasūtīju durvja līstes 140euro
ilgi domāju ko darīt ar amartizātoriem, tad nolēmu arī pasūtīt
biju tik priecīgs par viņiem, ka pat ēdot pētīju viņus
var noregulēt arī cietību kas tika uzgriests uz max
te dzīvē, gribu zemāk, bet sliktie ceļi neļauj
un maza uzlīmīte, plus 2ps
un nedaudz foto no kopskata
un tas mans bračka
Tad nu uztaisīju sev dāvanu 4.4 v8
pirkumu tā atzīmēju, ka nevarēju trīs dienas atiet
ar pieeju un attieksmi te viss kārtībā kas tie par coiliem un cik tādi maksā ?
Skaisti
Cik izmaksāja tās līstes zem logiem un koilas? Auto ari būs street legal v8?
paldies maksāja ap 550euro, firma hvz, tirgo ķipa motorsport, vācu ražojumsgleizds rakstīja:ar pieeju un attieksmi te viss kārtībā kas tie par coiliem un cik tādi maksā ?
par cietību nesūdzos, pat sieva tagat atsakās ar viņu braukt
ilgi domāju kādu ražojumu pirkt, pakonsoltējoties ar autosportistiem, tad ieteica šo un cipars manuprāt labs
par logu ja nemaldos kaut kas ap 15euroLācis rakstīja:Skaisti
auto domāju nākotnē tiks norakstīts trasej bet tad manīsim