E36-virzulis320
Sveiki! Laiku nav nekas rakstīts, jo darba pilnas rokas, nesen ielūza amortizators bagāžniekā tad nu sāku jaukt ārā un pie reizes nolēmu samainīt visu kas būtu jāsamaina, gultni, bukses, rokas bremzi, amortizatora statnes balsti, bremžu diski...bet apstājos pie tā kad norāvu skrūvi (attēlā nr, 10) vai var kād ieteikt kur to labāk pasūtīt internetā????
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ņēmu intercars, gan jau epartos arī ir. ekcentriska skrūve, meklēju pēc ši koda 33326772698
Žēl ka te nevar ielikt plusu, patīk tādi cilvēki, kas šādi atbild.Nylon rakstīja:ņēmu intercars, gan jau epartos arī ir. ekcentriska skrūve, meklēju pēc ši koda 33326772698
vieglak nebutu Klavinam uzprasit? bus oem bet vismaz tada ka vajag,Rob rakstīja:Žēl ka te nevar ielikt plusu, patīk tādi cilvēki, kas šādi atbild.Nylon rakstīja:ņēmu intercars, gan jau epartos arī ir. ekcentriska skrūve, meklēju pēc ši koda 33326772698
es sev mazliet ar metinama aparata palidzu uztaisiju tas skruves, un neiedzilinos vairak, jo paprasija par vienu jaunu skruvi 8e
es atradu pa 6
Sakiet lūdzu vai šī bukse ir iepriekš rdzamajā attēlā nr. 4??? vienkārši pirmo reizi jaucu un negribas kļūdīties ar nepareizo...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
OEM ekscentriskas skrūves maksā mazliet zem 20eu/gab, vismaz intercars
buksei jābūt īstai jā, bet padomā, varbūt ir jēga uzlikt poliuretāna
buksei jābūt īstai jā, bet padomā, varbūt ir jēga uzlikt poliuretāna
Čau!
Varbūt kāds var dot kādu padomu, un ir saskāries ar tādu pašu šmuci kā es. Manai 36 kupejai sākās problēmas ar logu pacēlājiem, ceļot augša gāja raustīdamies līdz apstājās galīgi. Tad nu es visu izjaucu, nomainīju motoriņu, saliku kopā un rezultāts vēl trakāks, ceļu augšā iet lejā, spiežu uz leju iet uz augšu un aizverot durvis nenoslīd uz leju, bet kad logs ir nolaistā pozīcijā durvis aizverot logs mazliet paceļas kā tam vajadzētu būt kad logs ir pacelts....un tā abām pusēm, ko man iesakāt darīt??? Varbūt tur liekot motoriņu zobrats jāieliek pareizajā pacelšanas mehānisma sazobē???kā to noregulēt???
Varbūt kāds var dot kādu padomu, un ir saskāries ar tādu pašu šmuci kā es. Manai 36 kupejai sākās problēmas ar logu pacēlājiem, ceļot augša gāja raustīdamies līdz apstājās galīgi. Tad nu es visu izjaucu, nomainīju motoriņu, saliku kopā un rezultāts vēl trakāks, ceļu augšā iet lejā, spiežu uz leju iet uz augšu un aizverot durvis nenoslīd uz leju, bet kad logs ir nolaistā pozīcijā durvis aizverot logs mazliet paceļas kā tam vajadzētu būt kad logs ir pacelts....un tā abām pusēm, ko man iesakāt darīt??? Varbūt tur liekot motoriņu zobrats jāieliek pareizajā pacelšanas mehānisma sazobē???kā to noregulēt???
Pamēģini atvienot aķi uz 5min, kad logi aizvērtā stāvoklī, ja nepalīdz, tad iespējams, ka problēma logu pacēlāju vadības blokā. Tās manas domas.
Un kur to bloku meklēt??
Kupejas logi, pec tam, kad ir bijis atvienots akb ir jakalibre, ja pareizi atceros tad process tads - nolaist logu lidz lejai un turet pogu 5sek, pectam celt uz augsu un atkal turet pogu 5sek. Sakuma nokalibre un tad doma par bloku
Var kalibrēt arī tad kad poga nepareizi strādā???jo spiežot uz leju iet augšā, spiežot uz augšu iet uz leju pamēģināt var