E36-Maa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
Nu šādi braucot degvielas sūkni nobeigsi.
mana uzskata auto ir briesmigs ,kad pirkstu var iebazt slieksos un bamperi var pakustinat ar pirkstu ..
hm ,man to nevar izdarrit ,viss turas ka nakas , par to kas kada krasa ir, man galigi pie glusaka.
ja citiem nesimpatize mans auto, ta man nesimpatize parasts melns vanos kas ir katram otrajam.
auto veidoju prieks sevis nevis kada cita.
viss ar laiku
neatrodu neko kas man prieksa butu jasataisa ,bamperis bija pec avarijas un galigi sabombits,pats saskruveju un izskatas Z*bis.
I JUST DONT Give rats ass.
es kritiku uzklausu ,bet taja pasa laika nesatraucos. Gaumes dazadas :) Paldies
hm ,man to nevar izdarrit ,viss turas ka nakas , par to kas kada krasa ir, man galigi pie glusaka.
ja citiem nesimpatize mans auto, ta man nesimpatize parasts melns vanos kas ir katram otrajam.
auto veidoju prieks sevis nevis kada cita.
viss ar laiku
neatrodu neko kas man prieksa butu jasataisa ,bamperis bija pec avarijas un galigi sabombits,pats saskruveju un izskatas Z*bis.
I JUST DONT Give rats ass.
es kritiku uzklausu ,bet taja pasa laika nesatraucos. Gaumes dazadas :) Paldies
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
eu, tev viņš uz savilcējiem turās. Noņem savilcējus un tev pat nevajadzēs ar pirkstu bakstīt ka bamperis atdalīsies no auto!Maa rakstīja:bamperi var pakustinat ar pirkstu
pats saproti ko uzrakstīji ???Maa rakstīja:parasts melns vanos kas ir katram otrajam
es jebal laikam apdirsosMaa rakstīja:neatrodu neko kas man prieksa butu jasataisa
Pjer bet paskaties cik vinjam stiligi pus angliski un pus latviski izteicieni!!!
ar kompatu pa brugji
Viņš cilvēks cīnās, mācās lai atrastos tur kur mēs esam patreiz!cipruss18 rakstīja:Pjer bet paskaties cik vinjam stiligi pus angliski un pus latviski izteicieni!!!
Man ļoti labi viņš bez savilcējiem turas . Ka jau teicu , saki ko gribi man netraucē.
Ne viss vienkrasainais un bez zažimiem ir tas labākais.
Bez tam man glusaks. Ari uz zazimiem un stūre pienaglota riepas cauras tāpēc lai būtu cietas piebāzu ar sienu.
Ne viss vienkrasainais un bez zažimiem ir tas labākais.
Bez tam man glusaks. Ari uz zazimiem un stūre pienaglota riepas cauras tāpēc lai būtu cietas piebāzu ar sienu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Maa - 15 Mar 2015, 17:52, kopā labots 1 reizi.
bildes fons gan ir
Plašs jēdziens smuki. Izskatās tā ka man patīk,bet protams labāk būtu ar citu bamperi,bet dzīvoju ka ir.
Mans ieteikums tev.iztere 30 euro krasas baloninjiem melniem matetiem un noput masinu visu vienaa kraasaa,tas glabs situaciju
ar kompatu pa brugji
Kāda jēga gateri aizstāt ar gateri.
un es domaju kad man izskatas traki kad ir sparns uzlikts melns matets,
bet te ir vnk
tragiski vnk!
bet te ir vnk
tragiski vnk!
Tu ar savu savilcēju žurku bojā visu e36 tā jau slikto preztižu,jo auto izskatās ka brutāli šķībs un līks.tu gadījumā neesi hapo dēls ? "D
Tādai mašīnai tiešām īstā vieta kapos
Tādai mašīnai tiešām īstā vieta kapos
Nopirkšu viņu no tevis pa 350€
Saku savas domas: šis eksemplārs izskatās vnk drausmīgi, par šādu auto es nedotu vairāk par 150 eur. Un kas tev notiek ar haubi? Izskatās ka viņa vai nu neder vai ir salocīta??
Maa rakstīja:Ne viss vienkrasainais un bez zažimiem ir tas labākais.
:ckaistji_dzjiivo_ckaistji_brawc:
Tas auto izskatās kā Tolmetā no detaļu čupas salasīts vienā gabalā... Un vēl - šis auto ceļ manu pašapziņu par to, ka mana žurka ir ideāla.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right