Nylon 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Mans mīļākais izcilnis bija braucot garo gabalu uz Kolku, pēc Rojas aiz tilta jauks tramplīns, kuru nevar redzēt. Tādu blīkši pirmo reizi dzirdēju. Vēl kādu laiciņu braucu vērojot vai eļļas spiediena lampiņa neiedegsies. Krastene vienkārši superlaicaans rakstīja:Ha,saprotu to struggle,īpaši patīk pie salinieka braucot uz pārdaugavas pusi pie autobusa pieturas,kur var griezt uz krastenes tas izcilnis! hahahahLinda rakstīja:Sliedes sīkums, bet kaitina ka ar tādu sēdinājumu braucot pa šķietami līdzenu ceļu nepaspēj sabremzēties pirms nelīdzenuma un tā smagi atsit karteri vai grīdu... Tas "sāp" visvairāk
Un uz krastenes pa vidējo joslu nevajag braukt,pagadījies ir arī dzirksteles noraut
Cik dzirdēts ar orģinālo x-brace nevar nomest tik zemu, visu laiku skrāpējasRiks* rakstīja:Tālēc vajag x-brace, ja man tāda nebūtu tad es 10x mainītu karteri
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nu nez, man ir oem x-brace un nekas nestrīķējas, ja nu vienīgi trāpi uz kādas rises, bet tas po*Linda rakstīja:Mans mīļākais izcilnis bija braucot garo gabalu uz Kolku, pēc Rojas aiz tilta jauks tramplīns, kuru nevar redzēt. Tādu blīkši pirmo reizi dzirdēju. Vēl kādu laiciņu braucu vērojot vai eļļas spiediena lampiņa neiedegsies. Krastene vienkārši superlaicaans rakstīja:Ha,saprotu to struggle,īpaši patīk pie salinieka braucot uz pārdaugavas pusi pie autobusa pieturas,kur var griezt uz krastenes tas izcilnis! hahahahLinda rakstīja:Sliedes sīkums, bet kaitina ka ar tādu sēdinājumu braucot pa šķietami līdzenu ceļu nepaspēj sabremzēties pirms nelīdzenuma un tā smagi atsit karteri vai grīdu... Tas "sāp" visvairāk
Un uz krastenes pa vidējo joslu nevajag braukt,pagadījies ir arī dzirksteles norautCik dzirdēts ar orģinālo x-brace nevar nomest tik zemu, visu laiku skrāpējasRiks* rakstīja:Tālēc vajag x-brace, ja man tāda nebūtu tad es 10x mainītu karteri
Tam jau x brace domāts, lai taptu atsists tas pirms kartera
Sent from my E2003 using Tapatalk
Sent from my E2003 using Tapatalk
Personīgi pašam patīk tā braukšana ar tik sedināto auto, un jau esmu pieradis, citreiz vienkārši nebraucu tādās vietās ka VEF tilts pa dienu, kad ir intensīva satiksme
Bet ir braukts arī ar 5 cilvēkiem mašīnā, un arī pa bruģiem bet tā mašīna nav domāta pasažieru pārvadajumiem, tāpēc parsvarā braucu viens pats vai divatā
Tātad šodien noskruvētas priekšā koilas
Vakar vēl aizmirsu pieminēt, ka sagazuma skrūves pakaļā bija ieliktas jaunas, jo vecas salūza
šodienas snaps
Bet ir braukts arī ar 5 cilvēkiem mašīnā, un arī pa bruģiem bet tā mašīna nav domāta pasažieru pārvadajumiem, tāpēc parsvarā braucu viens pats vai divatā
Vakar vēl aizmirsu pieminēt, ka sagazuma skrūves pakaļā bija ieliktas jaunas, jo vecas salūza
šodienas snaps
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Esi sajutis,kādu reizi,kad pret kājām atsitās sliede,un šķiet,ka gandrīz ienāca salonā?Nylon rakstīja:Personīgi pašam patīk tā braukšana ar tik sedināto auto, un jau esmu pieradis, citreiz vienkārši nebraucu tādās vietās ka VEF tilts pa dienu, kad ir intensīva satiksme
šodienas snaps
Man ir R15 diski un priekša vienu brīdi pat bija zemāka,un nebij arī pārāk traki pārvietoties
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Labs sēdinājums. Brīnos ka Xbrace nevelkas pa zemi. Laikam acs labi piesauta
Ja Tev būtu M bamperis ar lūpu, tad Tu varētu līdzināt asfaltu!
Ļoti labi.
Es nezinu, kā jūs pārvietojaties ar tādu sēdinājumu. Man ir 60/40 atsperes, es uz dominas stāvvietu augšā nevaru uzbraukt nenoskrāpējot pannu
Es nezinu, kā jūs pārvietojaties ar tādu sēdinājumu. Man ir 60/40 atsperes, es uz dominas stāvvietu augšā nevaru uzbraukt nenoskrāpējot pannu
nu nav tik traki ka gandrīz ienāca salonā, jo ļooooooti akurati braucu pāri tādām sliedēm, bet ja sit, tad visdrīzāk kā pa zobiemlaicaans rakstīja: Esi sajutis,kādu reizi,kad pret kājām atsitās sliede,un šķiet,ka gandrīz ienāca salonā?
Man ir R15 diski un priekša vienu brīdi pat bija zemāka,un nebij arī pārāk traki pārvietoties
xbrace nevelkas, jo tāda nemaz nav gribēju likt, bet arī nelieku, jo tiešam būs max pāris cm no zemes, visu laiku skrapēsies. Acs jau tiešam piešauta Rīgas ceļiem, trakāk ir kad braucu tur, kur pirms tam vēl neesmu bijisA_C rakstīja:Labs sēdinājums. Brīnos ka Xbrace nevelkas pa zemi. Laikam acs labi piesauta
šobrīd par ceļu un guļošo lidzināšanu atbild londžeroni bet M bampers ir plānos :)Riks* rakstīja:Ja Tev būtu M bamperis ar lūpu, tad Tu varētu līdzināt asfaltu!
paldies, par flančiem jau sen domāju, bet nezinu 15 vai 20mmvlAdlik rakstīja:Kopskats labs, trukst tikai flanci
paldiessandzhus rakstīja:Ļoti labi.
man tādas muļķības nemaz nenāk pratā
Labs man jau arī patīk tie sēdinātie
Slēpts saturs: Parādīt
Haha tāds asprātis, petrosjans atpūšās
Laiks ierakstīt par nelielām izmaiņām
Tad nu mans 2.93 LSD reduktors aizgāja pie cita saimnieka un kalpos ziemas priekiem
ilgi domāju vai tirgot to, bet beigu beigās izdomāju ka negribu mocīt ne reduktoru, ne motoru ar tik garu attiecību. braukāju 95% pa pilsētu, gadās arī sāniski, tāpēc vietā tagad ir 2 reduktori, metinātais 3.91 ikdienai, un otrs atvērtais 3.07 kkādiem izbraucieniem no Rīgas
pirms metināta reduktora uzlikšanas pusramja bukses nomainītas uz poliuretāna (4 pie kuzava stiprinājumiem un 1 pie reduktora) process nebija viegls un atrs, sākās 22:00 un beidzās ap 6:00 no rīta bet viss veiksmīgi paveikts, nopriecēja arī grīdas stāvoklis pie pusramja, pat neviena rūsas punkta nav
jau trešo reizi par šo sezonu biju aizbraucis uz riteņu geometrijas regulēšanu nu nevaru visu reizē nomainīt...
tagad aizmugurējā piekarē gandrīz visas bukses ir poliuretāns, nu vismaz galvenās
tad nu laikam šosezon jau nekādas izmaiņas nav planotas itkā, bet nu velns viņu zina kas pratā ienāks
jātaisa To Do list uz ziemas sezonu
kādas bildes uztaisīšu tuvākajās dienās
pārvietošos pagaidam ar r15 aizmugurē, lai pierastu pie braukšanas ar metināto reduktoru un saprastu cik ātri noēd riepas
Tad nu mans 2.93 LSD reduktors aizgāja pie cita saimnieka un kalpos ziemas priekiem
ilgi domāju vai tirgot to, bet beigu beigās izdomāju ka negribu mocīt ne reduktoru, ne motoru ar tik garu attiecību. braukāju 95% pa pilsētu, gadās arī sāniski, tāpēc vietā tagad ir 2 reduktori, metinātais 3.91 ikdienai, un otrs atvērtais 3.07 kkādiem izbraucieniem no Rīgas
pirms metināta reduktora uzlikšanas pusramja bukses nomainītas uz poliuretāna (4 pie kuzava stiprinājumiem un 1 pie reduktora) process nebija viegls un atrs, sākās 22:00 un beidzās ap 6:00 no rīta bet viss veiksmīgi paveikts, nopriecēja arī grīdas stāvoklis pie pusramja, pat neviena rūsas punkta nav
jau trešo reizi par šo sezonu biju aizbraucis uz riteņu geometrijas regulēšanu nu nevaru visu reizē nomainīt...
tagad aizmugurējā piekarē gandrīz visas bukses ir poliuretāns, nu vismaz galvenās
tad nu laikam šosezon jau nekādas izmaiņas nav planotas itkā, bet nu velns viņu zina kas pratā ienāks
pārvietošos pagaidam ar r15 aizmugurē, lai pierastu pie braukšanas ar metināto reduktoru un saprastu cik ātri noēd riepas
Nu ja jau reiz liec metināto reduktoru, tad jau riepu patēriņam takā nav nozīmes, jo liekot metināto diezvai var cerēt uz to ka riepas turēs ilgāk kā ar open vai LSD
o mana garāža Labs darbsNylon rakstīja:Laiks ierakstīt par nelielām izmaiņām
Svētdien biju aizbraucis uz Rullīti, pamēģināt kaut ko trasē. Secinājums: kopumā viss apmierina, jātaisno rokas
Gadījas arī tā - Aizķeru riepas, nolūza tā sliede, bet bampers jau savā vietā, sliede nomainīta
Ko lai saka par pārvietošanos ar metināto reduktoru - esmu jau daudzmaz piešavis, bet tik un tā brīžiem besī tie asie pagriezieni pagalmā
Gadījas arī tā - Aizķeru riepas, nolūza tā sliede, bet bampers jau savā vietā, sliede nomainīta
Ko lai saka par pārvietošanos ar metināto reduktoru - esmu jau daudzmaz piešavis, bet tik un tā brīžiem besī tie asie pagriezieni pagalmā
Viss strādā, viss ok?
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Ar sēdinājumu šeit viss kārtībā!
jāā viss notiek, paldiesjenchs rakstīja:Viss strādā, viss ok?
Pjērs rakstīja:Ar sēdinājumu šeit viss kārtībā!
Tad nu nekas kopš pedēja posta nav izdarīts, izņemot to, ka nokupināts n-tais riepu daudzums
Principā viss, ko gribēju izdarīt šosezon, ir izdarīts/uztaisīts
pamēģināju dažas reizes pabraukāt pa trasi un vismaz sapratu, ka man tas tiešam patīk, tāpēc jau sāku gaidīt nākamo sezonu
arī sezonas noslēgumā braukāju Rullītī, nonesu riepu kaudzi un aizgāju nolikt tās uz vietas, kamēr biju ar to aizņemts, biedrs jau sedēja pie stūres un mēģināja nobraukt no riepas uz kuru biju uzlidojis, un mazliet pasteidzās
rezultāts -
nekas traks, bampers dzīvs, pasparnam neliela plaisa, salūza miglas stiprinājums un gaisa lūka nav uz vietas jo nav pie ka turēties
dažas bildes no noslēguma
tā kā ar auto pa ziemu braukt neplānoju, laiks īsti jau tūvojas tai, OCTA beidzās => auto jau ir nolikts garažā un ar to jau nebraukšu līdz ziemas beigām
pamazam lēnā garā šis tas tiks salabots/pielabots/uzlabots
šobrīd vēl nevaru iedomāties kā es varēšu iztūrēt tik ilgi bez šitas mašīnas
Principā viss, ko gribēju izdarīt šosezon, ir izdarīts/uztaisīts
pamēģināju dažas reizes pabraukāt pa trasi un vismaz sapratu, ka man tas tiešam patīk, tāpēc jau sāku gaidīt nākamo sezonu
arī sezonas noslēgumā braukāju Rullītī, nonesu riepu kaudzi un aizgāju nolikt tās uz vietas, kamēr biju ar to aizņemts, biedrs jau sedēja pie stūres un mēģināja nobraukt no riepas uz kuru biju uzlidojis, un mazliet pasteidzās
rezultāts -
nekas traks, bampers dzīvs, pasparnam neliela plaisa, salūza miglas stiprinājums un gaisa lūka nav uz vietas jo nav pie ka turēties
dažas bildes no noslēguma
tā kā ar auto pa ziemu braukt neplānoju, laiks īsti jau tūvojas tai, OCTA beidzās => auto jau ir nolikts garažā un ar to jau nebraukšu līdz ziemas beigām
pamazam lēnā garā šis tas tiks salabots/pielabots/uzlabots
šobrīd vēl nevaru iedomāties kā es varēšu iztūrēt tik ilgi bez šitas mašīnas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right