E36-Š.Lamberte
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 17
- chevron_right

Par ko tu runā?mileniums rakstīja:smuks suncis![]()
un protams viss pareejais ar savaas vietaas veiksmi darbos!

otraa dalja par auto!Agnis rakstīja:Par ko tu runā?mileniums rakstīja:smuks suncis![]()
un protams viss pareejais ar savaas vietaas veiksmi darbos!![]()
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Paldies, nu ir tās mašīnas tāda iedzimta "slimība"dogMa rakstīja:Prieks, ka meitenes arī darbojas ap auto

Darbiņi turpinās, reste sakrāsota, uzlīme virsū, kā arī stūre nomainīta.
Ar bagāžnieka astīti gan ne tik pozitīvi sanāca, jo baltās krāsas stipri atšķīrās, mašīnas krāsa diezgan nestandarti balta, būs jāpērk īstās krāsas baloniņš un jāpūš ar to, tā kā astīte uz pavasara pusi tikai.

Ar bagāžnieka astīti gan ne tik pozitīvi sanāca, jo baltās krāsas stipri atšķīrās, mašīnas krāsa diezgan nestandarti balta, būs jāpērk īstās krāsas baloniņš un jāpūš ar to, tā kā astīte uz pavasara pusi tikai.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

forši, ka beidzot ir kādas meitenes topiks, kuras topiks nesastāv no bildēm ar sevi uz auto fona un teksta rakstīta deminutīva formā
Keep going, pagaidām viss gaumīgi un forsi! 

e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30

to gridas paklaju ar vajadzetu nomainit

tās nakļenes uz restes izskatās labi, īpaši uz balta e36!
jautājums, no kāda materiāla ir tā spoilera astīte?

No lokanas plastmasas.Lawwr rakstīja:tās nakļenes uz restes izskatās labi, īpaši uz balta e36!![]()

ar kādu krāsu un kā jākrāso tādu astīti, lai krāsa nesabirst? 

Grunti pareizo jāizmanto, bet reti, kad kāds kaut ko tādu izmanto uz "astītēm".

Es visu kārtīgi saslīpēju un biju nopirkusi parastu balto baloniņu, bet kad nokrāsoju, sapratu, ka krāsas reāli atšķiras. Iegooglēju kāda īsti ir tā mana baltā krāsa un sapratu, ka reta un dārga. Būs jābrauc uz krāsu veikalu tieši pēc tāda baloniņa.Lawwr rakstīja:ar kādu krāsu un kā jākrāso tādu astīti, lai krāsa nesabirst?

kada tad krasa ,alpin veissharlotii rakstīja:Es visu kārtīgi saslīpēju un biju nopirkusi parastu balto baloniņu, bet kad nokrāsoju, sapratu, ka krāsas reāli atšķiras. Iegooglēju kāda īsti ir tā mana baltā krāsa un sapratu, ka reta un dārga. Būs jābrauc uz krāsu veikalu tieši pēc tāda baloniņa.Lawwr rakstīja:ar kādu krāsu un kā jākrāso tādu astīti, lai krāsa nesabirst?

Alpinweiss 3bembis e36 rakstīja:kada tad krasa ,alpin veissharlotii rakstīja:Es visu kārtīgi saslīpēju un biju nopirkusi parastu balto baloniņu, bet kad nokrāsoju, sapratu, ka krāsas reāli atšķiras. Iegooglēju kāda īsti ir tā mana baltā krāsa un sapratu, ka reta un dārga. Būs jābrauc uz krāsu veikalu tieši pēc tāda baloniņa.Lawwr rakstīja:ar kādu krāsu un kā jākrāso tādu astīti, lai krāsa nesabirst?

Kāpēc uzreiz nepirki krāsu pēc koda? 

Domāja ka balts paliek balts 

Tiešām nelikās, ka tās baltās krāsas tik ļoti atšķiras, jo dzīvē tā baltā krāsa neliekas tik neparasta.byrbyr rakstīja:Kāpēc uzreiz nepirki krāsu pēc koda?

Kā saka, no kļūdām mācās 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 17
- chevron_right