E36-JorensHS
Tu tikai nedod atslēgas smurfiem, kad viņi uz baltajām pelītēm atjās - noslēps, vairs neatradīsi...JorensHS rakstīja:Pats slīpēšu, pats pagrabā krāsošu, pats sačufānīšos krāsas izgarojumus un izbaudīšu dzīvi LSD zemē
Neviens skrāpējums nav gana dziļš lai man vajadzētu kaut ko extra izturīgu, tāpēc domāju kaut ko no uber lētā gala, teorētiski es pat apsveru domu tos skrāpējumus nešpaktelēt, jo nav ne pa apmalēm vīlēti tie diski ne kāds ar kaltu viņus modificējis, lielākā problēma ir tas, ka mazliet nooksidējušies un pie iepriekšējā īpašnieka garāžā stāvot krietni novilkušies ar netīrumiem.
Nav jau nekāds showcar, galvenais lai no 1m attāluma izskatās ok
Ar laiku gribētos arī centriņus sameklēt, lai arī no sāna nezinātāji redz ka man ir
Moš mainot amjus arī atsperes sēdinātās priekšā iemest, jo pagaidām man priekša ir komiski augstu, varu tikt pāri uz guļošā policista apgūlušam policistam
Nav jau nekāds showcar, galvenais lai no 1m attāluma izskatās ok
Ar laiku gribētos arī centriņus sameklēt, lai arī no sāna nezinātāji redz ka man ir
Moš mainot amjus arī atsperes sēdinātās priekšā iemest, jo pagaidām man priekša ir komiski augstu, varu tikt pāri uz guļošā policista apgūlušam policistam
Par smurfiem neuztraucos, man pagrabu pūķis apsargāmarux rakstīja: Tu tikai nedod atslēgas smurfiem, kad viņi uz baltajām pelītēm atjās - noslēps, vairs neatradīsi...
Man kā reiz diskiem kantes ir ļoti nodriftētas un nezinu kādu špakteli izmantot. Domāju, ka tev kas līdzīgs, varētu nošpikot
Pat ja man ar būtu tāda problēma nezinātu ko ieteikt, galīgi neesmu profesionālis jomā, esmu tikai vidējais čalis kam rokas daļēji no pakaļas aug, bet priekš sevis kaut ko nebaidās darīt
Speciāli domāta špaktele diskiem.CaK rakstīja:Man kā reiz diskiem kantes ir ļoti nodriftētas un nezinu kādu špakteli izmantot. Domāju, ka tev kas līdzīgs, varētu nošpikot
Tie špaktelētie diski.. Āāā, viena lieta, ko nevaru ciest. Nesen ņemot krāsu nost no diskiem uz viena no visiem diskiem atradu špakteli uz plaukta. Atmetu visam ar roku, jābrauc ciemos pie profesionāla pulētāja, lai tiek ar to galā. Kaut kāds lauku edition
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Okei, pēc 2h intensīvas slīpēšanas sesijas ir noslīpēti 2 diski un pilnīgi nelietojama padarīta daļa labās rokas, bicītis sūrst tā it kā 5 stundas būtu hantele vicināta, vidējais pirksts krampī kā pēc stundu ilgas intensīva fingeringa sesijas
Bet gandarījums, ka vismaz kaut ko pats paveicu
Plus prieks, ka style 18 nevis style 5
Bet gandarījums, ka vismaz kaut ko pats paveicu
Plus prieks, ka style 18 nevis style 5
vidējais pirksts krampī kā pēc stundu ilgas intensīva fingeringa sesijas
Ļoti labs raksturojums
Mlinarts rakstīja:vidējais pirksts krampī kā pēc stundu ilgas intensīva fingeringa sesijas
Ļoti labs raksturojums
Raksturojumu cenšos taisīt lai nav kā visiem, kas pēdējā laikā izskatās ir foruma karstākā frāze
Nu ta beidzot diskus visus noslīpēju, pirksti nelietojami, izskatos pats pēc kiborga, deguns pilns ar sudrabotiem, deguna spalvās ieķepušiem puņķiem, tagad tik jāaizved uzbortēt riepas un nobalansēt diskus, tad var ķerties klāt toksikomānijai, tobiš krāsošanai neventilētā noslēgtā telpā
Nu ta beidzot diskus visus noslīpēju, pirksti nelietojami, izskatos pats pēc kiborga, deguns pilns ar sudrabotiem, deguna spalvās ieķepušiem puņķiem, tagad tik jāaizved uzbortēt riepas un nobalansēt diskus, tad var ķerties klāt toksikomānijai, tobiš krāsošanai neventilētā noslēgtā telpā
Man ziemas diski ir tāda paša stila [LAIKAM], tikai 15nieki.. Sanāca, ka centriņi ir 60mm. Pasūtīju no alīīīekspresa par kaut kādiem 8 eiro Un jā, sūtīju no Čainas, jo uz vietas nebij piedavājuma..JorensHS rakstīja:
Centriņi nāks ar laiku, tagad kad esmu priekš studenta krietnu žūksni pārvērtis diskos un riepās ir šis tas arī bendžai un roltoniem jāatstāj
Nu, neko svešu tu tgd man nestāsti.. Pats tādā krāsā - students Tiesa, roltons nav kādu laiku ēsts..JorensHS rakstīja:Centriņi nāks ar laiku, tagad kad esmu priekš studenta krietnu žūksni pārvērtis diskos un riepās ir šis tas arī bendžai un roltoniem jāatstāj
Haha, pašam jau ar kādu laiku nav sanācis iebaudīt, kā gadījies kā ne, mamma mājsaimniece un neprotestē pret ideju dot man cilvēkiem domātu paikuDeiko rakstīja:Nu, neko svešu tu tgd man nestāsti.. Pats tādā krāsā - students Tiesa, roltons nav kādu laiku ēsts.. [emoji38]JorensHS rakstīja:Centriņi nāks ar laiku, tagad kad esmu priekš studenta krietnu žūksni pārvērtis diskos un riepās ir šis tas arī bendžai un roltoniem jāatstāj
Riepucītes iepirktas un uzbortētas, rīt krāsošana
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu, parasti jau vispirms krāso diskus un tikai tad montē riepas...
A kur loģika, nokrāso, tad liekot virsū riepas servisā apskrambā, man liekas mans veids loģiskāks
Lai riepu nenokrāso, pat ja drusk trāpīs virsū, galīgie lauki būs
JorensHS rakstīja:A kur loģika, nokrāso, tad liekot virsū riepas servisā apskrambā, man liekas mans veids loģiskāks
+1 Pats tā darīju.
BMW - Best Motorsport Weapon