E36 - sprukijs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right
Cigārs - C3,vaitad ne?100,200 vai 5000,c3 ir cigārs,var jau būt ka es kļūdos,w/e koptam cigāram nav ne vainas,īstenībā pašam gribas cigāruEglitis rakstīja:nejauc cigāru ar A200
hvz, pa cigāru parasti sauc simto prefl vecos sedanos vispār ir kaut kāds šarms
Un ko es, bļe, teicu?howis rakstīja:"Steelies, nomest pie zemes, blabla..."
Kā būtu ar "saremontēt, lai var droši pārvietoties un lai neizskatās pēc Tolmeta"?
Ai tas no dialekta atkarīgs,citiem ceška ir mersis c klases,citiem c4 audārs bet jā vecie dampji vienmēr piesaista.Eglitis rakstīja:hvz, pa cigāru parasti sauc simto prefl vecos sedanos vispār ir kaut kāds šarms
Offtopiks sanāk Bet tad es tāpat nesaprotu,kas ir ar to miglas caurumu izdarīts bamperī?
Man neinteresē, ko tu saki...howis rakstīja:Un ko es, bļe, teicu?howis rakstīja:"Steelies, nomest pie zemes, blabla..."
Kā būtu ar "saremontēt, lai var droši pārvietoties un lai neizskatās pēc Tolmeta"?
Miglai ir noplēsta tā līmlente un ir zagluška.Ģirts rakstīja:Ai tas no dialekta atkarīgs,citiem ceška ir mersis c klases,citiem c4 audārs bet jā vecie dampji vienmēr piesaista.Eglitis rakstīja:hvz, pa cigāru parasti sauc simto prefl vecos sedanos vispār ir kaut kāds šarms
Offtopiks sanāk Bet tad es tāpat nesaprotu,kas ir ar to miglas caurumu izdarīts bamperī?
Nu beidz ākstīties, saliec visu atpakaļ kā vajag, nav tev ne trases, ne ziemas, bet ikdienas auto, klausi taču, un pats vēlāk teiksi klusu 'paldies'.
Viegli jau ir visu sačakarēt, norūsināt un salauzt, bet sakopt un sapucēt- vot tā ir māksla.
Viegli jau ir visu sačakarēt, norūsināt un salauzt, bet sakopt un sapucēt- vot tā ir māksla.
This.CCVL rakstīja:Nu beidz ākstīties, saliec visu atpakaļ kā vajag, nav tev ne trases, ne ziemas, bet ikdienas auto, klausi taču, un pats vēlāk teiksi klusu 'paldies'.
Tikai nevajag aizmirst arī to, ka sakopt, uzlabot un uzturēt maksā naudu, bet sapist vienmēr var, neko nemaksājot.
Nu nezinu,man būtu žēl smilšpapīra/ripas un čakarēšanās kasīt nost krāsu lai tjipa sarūsinātu Tas taču arī kaut ko maksāhowis rakstīja:This.CCVL rakstīja:Nu beidz ākstīties, saliec visu atpakaļ kā vajag, nav tev ne trases, ne ziemas, bet ikdienas auto, klausi taču, un pats vēlāk teiksi klusu 'paldies'.
Tikai nevajag aizmirst arī to, ka sakopt, uzlabot un uzturēt maksā naudu, bet sapist vienmēr var, neko nemaksājot.
Beidz vetsit vismas nau ka citiem un auto atsciras no pelekas auto masas ipasnieks ir drosmiks un nebaitas izcelties starp citiem. Ta ir gaume un par gaumi nestritas.Ģirts rakstīja:Nu nezinu,man būtu žēl smilšpapīra/ripas un čakarēšanās kasīt nost krāsu lai tjipa sarūsinātu Tas taču arī kaut ko maksāhowis rakstīja:This.CCVL rakstīja:Nu beidz ākstīties, saliec visu atpakaļ kā vajag, nav tev ne trases, ne ziemas, bet ikdienas auto, klausi taču, un pats vēlāk teiksi klusu 'paldies'.
Skajsts avto. Drosi raksti mums stabo.lv uztaisisim kadu smuku sesijinju. Rat style piedurigs.
Profilu lieto vairāki cilvēki, tāpēc kritikas smagums var atšķirties, paldies par uzmanību!
Nu kapēēēēc, iespējams smuku stock kupeju ņem un ... Saprotu ka gribās būt krutam utt. Bet nejau ar rūsu un gateri. Pilnībā raudiens uznāca par to kapēc nevaru izglābt tos auto kam šāds liktenis tuvojās
sprukijs, Tu esi idiots.
Blade Trinity dzhemperi jau izmazgaaji lai mazajaas var braukt?
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Par gaumi nestrīdas, par gaumi smejas!howis rakstīja:Ta ir gaume un par gaumi nestritas.
Ja HAPO auto tiek veidots pēc kkāda stila, tad šeit stila nav vispār.
P.S. Nevajag uztvert to kā aizvainojumu, tikai manas personīgās domas!
Kad šim būs rakstiņš & fotosesija @ STABO?
Bet ja nopieni, izskatās pēc mēsla.
Bet ja nopieni, izskatās pēc mēsla.
aaaaaaaaaaaaaLitrsALus rakstīja:
vienigais kas mani seit uzrunaa ir numurziime
Ir šādi, tādi sīkumi izdarīti.
Varbūt kāds var dot padomu? Bija ar 7 pogām, tagad dabuju šādu un neko nerāda.
Un patreiz izskatās šādi. Zinu, ka ir diezgan neglīti, bet tas viss tiks vērsts uz labo pusi.
Varbūt kāds var dot padomu? Bija ar 7 pogām, tagad dabuju šādu un neko nerāda.
Un patreiz izskatās šādi. Zinu, ka ir diezgan neglīti, bet tas viss tiks vērsts uz labo pusi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
to ko ieliki , jau ari tikai 7 pogas ,
moska neiet jo vinam pizdec ir ?
durvju apsuvumi izskatas prikoliigi
baumanis rakstīja:to ko ieliki , jau ari tikai 7 pogas ,
Tas, kas iekšā ir 8, jo viena ir pazudusi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 12
- chevron_right