BLACK coupe e36
Ļoti patīk! Malacis, esi pacenties.
kars rakstīja:Gribēju kko pateikt par priekšejām riepām, bet šoreiz atturēšos
Bet tā smuka kupeja, pa to naudu labs deel's
Par cik tev ir 6speed, es tev ieteiktu īsāku reduktoru, 3,64 vai 3,73 būtu ideāli, uzlabotu dinamiku un neko nezaudētu ikdienas braukšana kā tas būtu ar 5ganģi ar tagadējo 3.15 tev motoram nepietiks spēka lai dabūtu galu ar 6 robu, par cik tu esi vācijā, tev ir reāla iespēja par to pārliecināties pašam
*tagadējais teorētiskais vmax tev ir 286km/h
Nu nu, saki ja jau reiz saki runat, kas tajas riepas ir tads?
un neesmu es vacijaa, tas taa....
Sapnus buvee, nevis noperk...
kā dzinējs kopumā uzvedās?
unfuckingbelievableipikis rakstīja:nu tad stasts ka man TA gaja
...
sveiki....
nu tad taa...ilgi nebiju neko rakstijis jo ipasi nebija laika, ka ari auto nebiju sen braucis, pagajusaja nedelaa nedaudz papriecajos. pa so laiku nacas nomainit degvielas sukni , tas izbeidzas...kamer sapratu ka degvielas suknis pie vainas pagaja kadas paris dienas jo nevareju problemu piemerot isti nekam. sakuma domaju ka releji beigti un uzsilstot nestrada, bet beigas dabuju kolegi un ar vina palidzibu sapratu ka suknis bus vaininieks. panemu nomainiju viss strada ka vajg.
bisku uz baani patesteju ka tad iet sis aparats, atrums 240 km/h , vairak negribejas passam spiest kka neerti palika, bet bezdomasanas varu teikt ka buttu gajis vel atrak, lidz 200 uzrauj loti atri, un ar sataisito piekari un sedinajumu pie cela turas loti akurati...
taka taa drizuma transportesu auto atpakalj uz latviju, jo seit baigi nevar braukat, policija barga, pagaidam nav mani piekerusi
nu tad taa...ilgi nebiju neko rakstijis jo ipasi nebija laika, ka ari auto nebiju sen braucis, pagajusaja nedelaa nedaudz papriecajos. pa so laiku nacas nomainit degvielas sukni , tas izbeidzas...kamer sapratu ka degvielas suknis pie vainas pagaja kadas paris dienas jo nevareju problemu piemerot isti nekam. sakuma domaju ka releji beigti un uzsilstot nestrada, bet beigas dabuju kolegi un ar vina palidzibu sapratu ka suknis bus vaininieks. panemu nomainiju viss strada ka vajg.
bisku uz baani patesteju ka tad iet sis aparats, atrums 240 km/h , vairak negribejas passam spiest kka neerti palika, bet bezdomasanas varu teikt ka buttu gajis vel atrak, lidz 200 uzrauj loti atri, un ar sataisito piekari un sedinajumu pie cela turas loti akurati...
taka taa drizuma transportesu auto atpakalj uz latviju, jo seit baigi nevar braukat, policija barga, pagaidam nav mani piekerusi
Sapnus buvee, nevis noperk...
vel nav pārdots?
Varbūt kādam ir info kur atrodas, kā iet manai ex. raķetei? :)
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...