Ega's 318IS coupe
vinus ka tu saki "ŠĶĪBI" nemaz ielikt nevar... :D:Dbosiks11 rakstīja:patikamas parmainas
bet mana preciza acss saka kad hroma rinkis kas ir ap km raditaju ir ŠĶIBI
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Vaitad panelis vispār ir paredzēts izjaukšanai!Agris rakstīja:elementaari, ja panels izjaukts, tad ielitk var 10 sekundees visus. sagirez perpenikulaari pa 30 graadiem un stum tik cauri, talaak ar pirkstiem iebaksti vajadzigiajaa vietaa.erda rakstīja:es visiem, kuri likuši rinķus, uzdodu vienu un topašu jaut.!
Vigli bija likt riņķus, varbūt kāda spciāla taktika, kā viņus ilikt?!
Es kad liku iepriekšējam caur tiem caurumiem bāzu iekšā, kuros knapi četri pirksti gāja iekšā!
šodien tika iepirkts jauns drapaks- kūtiņa! :) detalizētāk vēlāk!
tad jau beidzot var apsveikt!!! Nav gadiijumaa sarkanaa kraasaa?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
pagaidam vel nav registreta! ne nav sarkans gan! ir tads ka tavs peleks!
Super!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
centisos driz atradit!
Ar nepacietiibu gaidiishu
Nee nu vispaar, kas liek taadus komentaarus bez nevienas bildiites!ega rakstīja:šodien tika iepirkts jauns drapaks- kūtiņa! :) detalizētāk vēlāk!
kas vainas komentāram? Pilns forums ar tadiem!
tad nu te luk bus mans jaunais šujmašinis! tatad auto 1996g 20 decembra! motors 1.8 tds, no aprikojuma nekas ipaš tikai elektriskie logi/ spoguļi, kondiška ar klimu, tonēti logi, orģinālā panna motoram un kārbai! auto tika pirkts darba vajadzibam, tadel neskatijos uz extram vajadzigs vnk auto! salons tumši pelēka drēbe! šodien tika piereģistrāts! bildes pamaz, jo ārā auksts un mans ziepju trauks negrib fočēt!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis ega - 30 Jan 2012, 16:04, kopā labots 1 reizi.
te vēl
un vē
Smukulis
ja tik sodien kkas ar motoru nelagi sanaca, rit demontēšu un meklēsu kas pa vaini! pats labakais ka līdz šodienas pusdienslaikam motors gāja kā puķite, bet beigas ne no š ne no tā izbeidzas! :) bet domāju ka nekas traks, bus iemesls pārlasit motoru!
Power aktuāla tēma ar VR sērijas numurzīmi
Bet nu šis man patīk labāk kā tava kupeja
Bet nu šis man patīk labāk kā tava kupeja
sākās!
man patik abas! par kupeju ir gars stāsts moš kādreiz pastastīšu! lietotājs activity jau zin, kapēc viņa uz doto mirkli ir tāda kā ir!
kas ar tiem numuriem?
man patik abas! par kupeju ir gars stāsts moš kādreiz pastastīšu! lietotājs activity jau zin, kapēc viņa uz doto mirkli ir tāda kā ir!
kas ar tiem numuriem?
tiri normala kutinja nodoklis 90ls?pirki LV vai citur?LV nekada ipashi liela izvele nav.
jā - apsveicu ar kūtiņu - izskatās laba... un jā numurs - arī sev tādu gribu tikai 28ls izskatās, laikam , ka vēl ir dabūjami
nodoklis 90lvl, un ja latvija tiešam izveles nav! ja ari ir tad maksa kosmosu!Vitalx325 rakstīja:tiri normala kutinja nodoklis 90ls?pirki LV vai citur?LV nekada ipashi liela izvele nav.